Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Στείλε μου πμ με το εμαιλ σου.Αγαπητέ Μιχάλη ένα invite παρακαλώ ???
Στείλε μου πμ με το εμαιλ σου.Αγαπητέ Μιχάλη ένα invite παρακαλώ ???
Το hdbits.org έστειλε ένα massive pm που
ζητάει να "μαζευτούν" πάνω από 600 άτομα
στο IRC chanel της για να δώσουν μία ακόμα
εβδομάδα free leech.
"If we can get 600 or more people in our IRC channel, #HDBits, by the end of this free leech week (by March 27), we will extend Free Leech for ANOTHER week!"
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί είναι
το IRC chanel και εάν αυτό επηρεάζει
την ταχύτητα download και upload.
Άντε να βάλουμε όλοι το χεράκι μας
για μια ακόμα Free Leech week:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:
Κι αν περισσεύει καμιά πρόσκληση, ας ελεήσει κάποιος κι εμένα...![]()
Τώρα που άδειασαν οι σκληροί, ε μην μείνουμε με τα giga στο χέρι..
Οποιος χρειάζεται προσκληση για εκεί να μη διστάσει να στείλει pm με το email του ,τα χαρακτηριστικά της γραμμής του& να αναφερθει σε κάποιο site που είναι ήδη γραμμένος ώστε να τον τσεκάρω...φυσικά εννοείται να εχει καλή γραμμή και να είναι `τιμιος`απέναντι στον ιχνηλάτη.Είναι απαραίτητα προυπόθεση κάποιος που πέρνει να δίνει..Για αυτό υπάρχειο και το ratio system...Βέβαια έχουν κλείσει οι εγγραφές ...ωστόσο κάθε μέρα διαγράφονται χρήστες πράγμα που σημαίνει οτι αδειάζει κάποια θέση.
...ΧΕΧΕ! μπααααααααα...! Δεν νομίζω να το βρεις διασκεδαστικό αν σε κάνουν ban ή μπάνιο....!στο hdbits ή άλλο site εάν δίνεις έτσι απλόχερα Invites....σε παιδάκια που κλέβουν έτσι ή αλλιώς...Για μπες στο irc του εν λόγω site και κάνε κουβέντα με το valerio ή τον bobby για αυτό το θέμα να δούμε τι θα σου πουν.:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:Αν δηλ.είσαι υπέυθυνος για αυτούς που καλέις στο site και τις πράξεις τους...Σχετικά με το ratio system...για μένα καλά κανει και υπαρχει για να αναγκάζονται οι users να μοιραζονται τα `αγαθα`...να υπάρχουν ταχύτητες...κατεβάσματος...και να αποφευγονται `λαμογιες`τυπου hit & run.Ορισμός της διασκέδασης...είναι να κατεβαινει γρήγορα το αρχείο...να παίζει..και..να έχεις αδιά-κοπτη πρόσβαση στην πηγή...οπότε αν και δικαίωμα σου να είσαι ανοιχτοχέρης...ξανασκέψου το...:guitarist::guitarist:άντε πρωι πρωι.!![]()
![]()
εγω απο την αλλη εκτος του email του δε χρειαζομαι τιποτα αλλο....για να δωσω invite......ας εχει και pstn ......ας μην ειναι γραμμενος πουθενα....και ας ειναι και ατιμουλικος και να εχει κοψει το upload......
Απαραιτητη προυποθεση ειναι η διασκεδαση...........το ratio το εχουμε για να γελαμε μερικοι ....και να τρελαινονται καποιοι αλλοι............:AFADF0:
Αντε πρωι πρωι....:BXVZCBXZ6:
το χω σκεφθει μην ανησυχεις..... ελα κοσμε ανευθυνε παρε παρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.