hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
The e-mail address ([email protected]) is already in use.
The e-mail address ([email protected]) is already in use
Αν θελει κανεις αλλος να το προλαβουμε

Εγινε μπέρδεμα, γιατί άνοιξε και άλλο (ίδιο) θέμα... Σταλθήκαν πάντως στα παιδιά. :antlers:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18186

αν είναι εύκολο, ας συνενωθούν τα δύο θέματα...

Εγω παντως εχω 3.
Αν ειχα τα μειλ θα ηταν μεσα.
Ας φτιαχτει μια λιστα βρε παιδια.
Μα ξερω οτι θα στειλω σε 3 μειλ.
Α, για δειτε και το θεμα του seedbox 100/100 στα 30 ευρα.
1.500 γιγα το μηνα.Στα 3 ειναι 10 ευρα το μηνα.
Τα λεμε.

Τέλος εγώ... δεν εχω άλλες.

δεν πρόλαβα να στείλω στον gorgy μόνο... nutsis αν έχεις...

[email protected] ελπιζω να προλαβα

ασχετο: για τόσο νέος χρήστης, έχεις απίστευτα καλό ratio! :BDGBDGB53: :firstprize:

Ωραίος... :fahne90:

(οταν δεν εχετε τι να κάνετε, ρίχνετε καμιά ματιά και στα στατιστικά των χωρών.. έχει χαβαλέ...)

Σε ευχαριστω. Αληθεια πως βλεπεις το ratio μου? Και μια ερωτηση, ποσο πρεπει να ειναι το ratio για να μην εχω προβλημα?

Εστειλα στον κυριακο, ειναι μεσα στις 2.
Ακομα 1 υπαρχει, για μελος του φορουμ ομως, τζογαδοροι..

Σε ευχαριστω. Αληθεια πως βλεπεις το ratio μου? Και μια ερωτηση, ποσο πρεπει να ειναι το ratio για να μην εχω προβλημα?

Aπό εκεί που πάω για να δω πόσες προσκλήσεις μου έχουν μείνει για να τις στείλω (στην σελίδα του προφίλ μου δλδ), δείχνει και αυτούς που ήδη τους έχω στείλει και είναι μέσα, καθώς και το ratio τους... :ernaehrung004:

Μπορείς πάντως να δεις όλων τα στοιχεία, με τρόπο αντίστοιχο ενός φόρουμ. Η από τα προφίλ τους, ή από την λίστα μελών...

Είναι κλιμακωτό το ratio.. ανάλογα χρόνου παραμονής, και πόσο έχες κατεβάσει... Πάντως καποιος που εχει διαβάσει αυτές τις οδηγίες που συγκέντρωσα, δεν θα έχει πρόβλημα...

Aπό εκεί που πάω για να δω πόσες προσκλήσεις μου έχουν μείνει για να τις στείλω (στην σελίδα του προφίλ μου δλδ), δείχνει και αυτούς που ήδη τους έχω στείλει και είναι μέσα, καθώς και το ratio τους... :ernaehrung004:

Μπορείς πάντως να δεις όλων τα στοιχεία, με τρόπο αντίστοιχο ενός φόρουμ. Η από τα προφίλ τους, ή από την λίστα μελών...

Είναι κλιμακωτό το ratio.. ανάλογα χρόνου παραμονής, και πόσο έχες κατεβάσει... Πάντως καποιος που εχει διαβάσει αυτές τις οδηγίες που συγκέντρωσα, δεν θα έχει πρόβλημα...
Ok, ευχαριστω.

Status
Not open for further replies.