hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.
Φτου μωτο ....... αν ξαναανοίξουν ρε παιδιά και υπάρχει καμμία, παρακαλώ πάαααααρα πολύ (έχω υπορέωση μεγάλη) μια στο ''[email protected]'' . Είναι ελληνοαμερικάνος φίλος και τον ''ξύπνησα'' περι αυτών και δεν μπορω να του βρώ προσκληση 1,5 μηνα τωρα .........

Eυχαριστώ και πάλι.

Θα το έχω στο νού μου Κυριάκο .... απλά θα σε πάρω τηλέφωνο
μόλις την στείλω για να τον ειδοποιήσεις αμέσως, γιατί έτσι
την πάτησα με τον Μπέλλο και δεν προλάβε να κάνει register.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Βαγγέλη σου έστειλα ήδη.-bye-

Προσεχτικά στις ερωτήσεις που θα σου κάνουν όταν είναι να
κάνεις register ........ για να μην παει το invite στον κουβά.:grinning-smiley-043

δεν ειδα το θεμα δεν ειδα τα εμαιλ μου δεν το πηρα χαμπαρι το καλεσμα και..........παπαλα .......

ευχαριστω πολυ παντως που με σκεφτηκες !!!!!!!!!1:firstprize::firstprize::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αυτή την στιγμή είμαστε στην 13η θέση με 386 χρήστες.

Παραμένουμε στην 13η θέση αλλά γίναμε 402 οι Έλληνες χρήστες.:SFGSFGSF:
Άντε να αυξανόμαστε ......:BDGBGDB55:

Ασχετο: τον τελευταίο καιρό παρατηρώ πως υπάρχουν uploads και από Ελληνες... :fahne90:

Γεια σας παιδια! Λοιπόν αυτό το site δεν το βρίσκω ποτε ανοικτό για signup. Προσπαθώ εδώ κι ένα μήνα. Μπορεί να μου στείλει κι εμένα κάποιος μια πρόσκληση ή είναι κλειστό? Thanks

Sign-up δεν παίζει, μόνο με invite θα μπεις. Ακόμη και με invite, πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή στο χωροχρόνο για να τα καταφέρεις...

Φτου μωτο ....... αν ξαναανοίξουν ρε παιδιά και υπάρχει καμμία, παρακαλώ πάαααααρα πολύ (έχω υπορέωση μεγάλη) μια στο ''[email protected]'' . Είναι ελληνοαμερικάνος φίλος και τον ''ξύπνησα'' περι αυτών και δεν μπορω να του βρώ προσκληση 1,5 μηνα τωρα .........

Eυχαριστώ και πάλι.

ΟΚ

Ξέμεινα πάλι, συγνώμη κιόλλας αν είχαν ζητήσει άλλοι πρωτύτερα αλλά φευγω, είδα αυτά τα μέιλ και απλά έστειλα...

ΟΚ

Ξέμεινα πάλι, συγνώμη κιόλλας αν είχαν ζητήσει άλλοι πρωτύτερα αλλά φευγω, είδα αυτά τα μέιλ και απλά έστειλα...

Ακύρωσέ την μην παει χαμένη .... του έχω ήδη στείλει εγώ
και έκανε register εδώ και μια εβδομάδα ...

Status
Not open for further replies.