hdbits.org ,invite κανεις?!

Status
Not open for further replies.

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως...:grinning-smiley-043

μπορω να ανταποδώσω με invites για oink.me.uk (μαλλον το καλυτερο private music tracker...για τους μουσικοφιλους) -bye-

Ψάχνω κι εγώ μία. Οποιος συνάδελφος... ας με ενημερώσει παρακαλώ.

Δεν σου φτάνουν όλα όσα έχεις κατεβάσει εσύ; :twoguns:
Για αυτό τον μήνα μου επιτρέπει ένα invite. Αν θες θυμησε μου τον επόμενο να το δοκιμάσω...

Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Δεβελέκος Στράτος said:
Δεν σου φτάνουν όλα όσα έχεις κατεβάσει εσύ; :twoguns:
Για αυτό τον μήνα μου επιτρέπει ένα invite. Αν θες θυμησε μου τον επόμενο να το δοκιμάσω...

Ελα βρε Στράτο, όλο με μαλώνεις!!!:slapface: Τι έχω κατεβάσει... μόνο 250 Gb. Ψιλοπράγματα...

Για κοίτα να μας βολέψεις τον επόμενο μήνα.:grinning-smiley-043

sfortis said:
θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως...:grinning-smiley-043

μπορω να ανταποδώσω με invites για oink.me.uk (μαλλον το καλυτερο private music tracker...για τους μουσικοφιλους) -bye-

Αν και δεν έχω invite για το hdbits μπορώ να σε κάνω invite στο Demonoid αν θες. Μπορείς να με κάνεις invite στο oink.me.uk;

Μπορειτε σας παρακαλω να ικανοποιησετε την περιεργεια μου?
Περι τινους θεματος συζητατε?
Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: hdbits.org ,invite κανεις?!

Ntinos1972 said:
Μπορειτε σας παρακαλω να ικανοποιησετε την περιεργεια μου?
Περι τινους θεματος συζητατε?
Ευχαριστω.

Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες που έχουν συγκεκριμένο αριθμό μελών που επιτρέπουν να εγγραφεί. Από κει και πέρα ο μόνος τρόπος να εγγραφείς είναι αν κάποιος που είναι ήδη μέλος σου στείλει ένα invite(πρόσκληση). Περί αυτού ομιλούμε.

Τα invites για Oink.me.uk υπάρχουν...

εάν κάποιος θέλει ,pm me, με την άτυπη συμφωνία όμως να είναι "τίμιος" απέναντι στον tracker ;)

Αμα υπαρχει και κανα αλλο invite στο συγκεκριμενο site θα το εκτιμουσα και μπορω να ανταλαξω με invite στο torrentleech.org που εχει και αυτο HD υλικο..

ευχαριστω

Τελικά έχει κανείς βρε παιδιά καμμία πρόσκληση; Ακόμη περιμένω εγώ......

http://www.bit-hdtv.com/

δοκιμαστε και αυτο παιδες εχει πολυ πραγμα..δουλευει με torrents και μπορει να κανει register o οποισδηποτε, δεν ειναι private ακομα και δεν θελει κανενα invite

αν υπαρξουν αποριες πειτε μου...

Status
Not open for further replies.