HDI Dune Prime 3.0 Review !

Θενκς Χρηστο, θα το δοκιμασω. Ανκαι νομιζω οτι οταν πηγα να κανω update στο firmware, μου ειπε οτι εχει το τελειυταιο....

Any clue για τους υποτιτλους ?
Να βαλεις το τελευταιο BETA.
Κατι δεν εχει γινει σωστα παντως..

Δεν ασχοληθηκα καθολου...
Περιμενω να μου πειτε καμια ιδεα.....

Κατι μου ειπε ο Μαριος (Pontios), ισως το δω αργοτερα.

Καλησπέρα περιμένω να παραλάβω το Dune Base 3.0 παραγγελία σε Γερμανία . Πιστεύω το πολύ την ερχόμενη εβδομάδα να το έχω, γι αυτό κάθισα και διάβασα πολύ καλά όλες τις σελίδες. Έχω δυο ερωτήσεις πρώτον δεν αναφέρετε πουθενά πως κάνουμε firmware update , βέβαια από ότι διάβασα πιθανόν το καινούργιο firmware να κάνει μόνο του update. Θα ήθελα όμως να ξέρω πως θα κάνω, όχι αυτόματα, αλλά μόνος μου update, γιατί πολλές φόρες προτείνεται να βάλουμε παλαιότερο firmware. Δεύτερον τι είναι το yaDIS, διάβασα τον οδηγό αλλά δεν κατάλαβα αν το περιέχει μέσα το λειτουργικό του ή του το φορτώνουμε εμείς.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση από αυτά που διάβασα μέχρι τώρα, και για την επόμενη βοήθεια.

Αν θες αυτοματο update μολις συνδεσεις στο ethenet θα το βρει απο μονο του και θα σε ρωτήσει. Μπορεις να απενεργοποιήσεις αυτη την διαδικασία εαν θες. Αν θες να περάσεις καποιο firmware χειροκινητα απλα το κατεβαζεις απο την ιστοσελιδα τους το γραφεις σε ενα usb ή εξωτερικο HDD και απλα πας με τον πλοήγηση επανω του και το τρέχεις!!!

Αν θες αυτοματο update μολις συνδεσεις στο ethenet θα το βρει απο μονο του και θα σε ρωτήσει. Μπορεις να απενεργοποιήσεις αυτη την διαδικασία εαν θες. Αν θες να περάσεις καποιο firmware χειροκινητα απλα το κατεβαζεις απο την ιστοσελιδα τους το γραφεις σε ενα usb ή εξωτερικο HDD και απλα πας με τον πλοήγηση επανω του και το τρέχεις!!!
Ευχαριστω πολυ.

Αυτες τις λεπτομερεις ειναι που δεν γνωριζω.....

Τους κλικαριζα, save as (οπως ηταν), και ολα ΟΚ στο htpc.

Προσπαθησα να τους ανοιξω και να τους κανω καποια αποδικωποιοηση και μετα save as... (καπως ετσι μου τα ειπε συμφορουμιτης), αλλα δεν ανοιγαν, προφανως μου πειεπει καποιο προγραμμα...

δε χρειαζεσαι καποιο ειδικο προγραμμα, το Notepad των win ειναι αρκετο.
->Ανοιγεις το αρχειο εκει μεσα και επιλεγεις save as.
->Εκει διαλεγεις κωδικοποιηση unicode
->Προσεξε να αποθηκευτουν ως *.srt (αποθηκευση ως: ολα τα αρχεια)

Last edited:
Ευχαριστώ Φραγκισκο, έτσι μου είπε και ο Μαριος αν κατάλαβα καλά, θα το δοκιμάσω από βδομάδα (είμαι εκτός)

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Εφαγα τον τοπο, δεν βρηκα το πως...

Ακομη, τοσο σε mkv οσο και σε br (απο σκληρο), κανει καποια σπασιματακι στη κινηση. Τι γινεται με αυτο ?
Με ποια τηλεοραση η προβολεα το εχεις συνδεμενο;

Δεύτερον τι είναι το yaDIS, διάβασα τον οδηγό αλλά δεν κατάλαβα αν το περιέχει μέσα το λειτουργικό του ή του το φορτώνουμε εμείς.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση από αυτά που διάβασα μέχρι τώρα, και για την επόμενη βοήθεια.

Το Yadis είναι ένα free προγραμματακι που το κατεβαζεις και το εγκαθιστάς στο pc σου…
Αυτο με τη σειρα του ενημερώνει του σκληρους δισκους με τις ταινίες σου προσθέτοντας εικονες και στοιχεία που δινουν την δυνατότητα στο Dune να δειχνει όπως παρουσιάζω σε αυτό το τοπικ.

Καλησπερα σε ολους.Απο χθες ειμαι κι εγω κατοχος του πλειερ,με firmware 100413-1555,xωρις εσωτερικο σκληρο δισκο.Επαιξα δοκιματικα blueray-bd.iso-dvd-dvd.iso-cdr απο το ντραιβ χωρις προβλημα με ηχο και εικονα με εργοστασιακες ρυθμισεις απλα εβαλα στο βιντεο μοουντ επιλογη 1080 24χερτζς.Μολις προσπαθησα να αναπαραγω αρχεια μκβ απο εξωτερικο σκληρο ανεξαρτητως μπιτρειτ σπασιματα σε εικονα και ηχο εμφανιστηκαν.Αλλαζοντας firmware in beta 100916-2027 αλλα τα ιδια προβληματα παρουσιαστηκαν.Δεν χρησιμοποιω ασυρματη επικοινωνια.Κυριοι, προσδοκω την βοηθεια σας.Ειναι πιθανα λαθος μου η αρχικη επιλογη στο βιντεο μοουντ? η τρεχει κατι αλλο?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Re: Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Με ποια τηλεοραση η προβολεα το εχεις συνδεμενο;

To δοκιμασα σε hd1, σε 5090Η και σε μια G20 (για την οποια και το προοριζα).

Τελικα, εφτιαξα τους υποτιτλους (τους ανοιξα με το notepad και save as UTF 8, ευχαριστω Μαριε)

Την καλυτερη κινηση σε ματροσκες τουλαχιστον, την ειδα στην ρυθμιση 1080p, στα 60

Ενα προβλημα που ειδα εχθες ειναι οτι αρχεια mp3, τα αναπαραγαγει πολυ πολυ ασχημα, εως και δεν ακουγονται...
Γιατι αραγε ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

To δοκιμασα σε hd1, σε 5090Η και σε μια G20 (για την οποια και το προοριζα).

Τελικα, εφτιαξα τους υποτιτλους (τους ανοιξα με το notepad και save as UTF 8, ευχαριστω Μαριε)

Την καλυτερη κινηση σε ματροσκες τουλαχιστον, την ειδα στην ρυθμιση 1080p, στα 60

Ενα προβλημα που ειδα εχθες ειναι οτι αρχεια mp3, τα αναπαραγαγει πολυ πολυ ασχημα, εως και δεν ακουγονται...
Γιατι αραγε ?

Με τα BR τί γίνεται Ντίνο?