HDI Dune Prime 3.0 Review !

takisspanos

AVClub Enthusiast
4 November 2007
851
Ρέα Δροσιά
Καλημέρα κατέβασα DVD HD Audio , το αρχείο που έχει τις πληροφορίες για διάβασμα είναι το EVOB001.EVO. Το Dune δεν τα παίζει ξέρει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,043
Μεταμορφωση
http://itunes.apple.com/us/app/dune-remote/id408868276?mt=8

Iphone app For DUNE Remote Control!

Επιτελους!
Μπορειτε να το κατεβασετε στο app store (dune remote ο τιτλος).
Ειναι ακομα σε beta εκδοση.

mzl.foboqlrm.320x480-75.jpg

mzl.grhbutbd.320x480-75.jpg

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,043
Μεταμορφωση
ελεγχος απο το iphone ειναι.Προφανως κανει τα ιδια πραγματα και δεν ειναι υποχρεωτικο.
Βολευει ομως αν εισαι σε αλλο δωματιο και θες να χαμηλωσεις τον ηχο η να αλλαξεις κομματι χωρις να πρεπει να πας μεσα να παρεις το remote του dune και να σημαδεψεις το player.

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
επισης με το iphone μπορεις να βλεπεις τι πατας μεσα στο σκοταδι μιας και το κανονικο δεν ειναι φωτιζομενο..αυτο ειναι κατι που επρεπε ηδη να ειχαν τα κανονικα remote του dune αλλα και καθε player

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,043
Μεταμορφωση
Το prime δεν δεχεται εσωτερικες καρτες, δεν ειναι αναβαθμισημο με τον νεο επεξεργαστη (στο ΜΑΧ με εξτρα χρεωση εξαλλου) , δεχεται 2.5ρι εσωτερικο δισκο χωρις tray(στο ΜΑΧ 3.5" με tray), και το prime εχει και υποδοχη e-sata (παραδοξως και αδικαιολογητα το ΜΑΧ δεν εχει).

Last edited:

THEOJJ

Senior Member
3 September 2008
376
Χαλάστρα
Παιδιά η διαφορά εκτός της τιμής σε dune hd max και dune hd prime 3 / base 3 ποιά είναι ???

Το max εχει bd drive δεχεται και σκληρο 3,5'' στην θηκη του,
το prime εχει μονο bd drive ενω δεχεται σκληρω 2,5'' μονο εσωτερικα,
το base εχει ρακ και δεχετα 3,5'' δισκο στη θηκη του.

Εννοειτε οτι απο τις usb παιζουν τα παντα ολα.

Pilioritis

New member
14 April 2010
82
vadergr

στην ερώτησή σου http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1465901&postcount=569

σου απαντώ ότι: έλω να παίζει από τον δικό του δίσκο ή από τον εξωτερικό που έχω για αποθήκη ή από το pc όλα τις ριπαρισμένες τανίες που έχω. Φυσικά δεν θα με χάλαγε να μπορούσα να βάλω κι ένα δισκάκι Bluray επάνω. Όχι τα μενού ποτέ δεν μ ενδιέφεραν εφόσον μπορώ να κάνω κι αλλιώς επιλογή γλώσσας και υποτίτλου.

Βασικά είμαι απλώς χρήστης κυρίως αρχείων 'ηχων mp3, ταινιών σε mkv-avi-mp4 κλπ. Ποιο πολύ μ ανησυχούν οι εξωτερικοί υπότιτλοι. Τα bluray iso είναι καλά αλλά εγώ βλέπω κυρίως ταινίες rip από br σε mkv.

Sir_Builder

Established Member
5 October 2006
124
Καλησπερα παιδια.
Η τελευταια εκδοση firmware που λειτουργει χωρις προβληματα ποια ειναι?
Αυτη που βρηκα στο επισημο site ειναι η
dune_firmware_bdprime3_100916_2027_beta.dff
αλλα λογω του οτι ειναι beta με προβληματιζει.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,043
Μεταμορφωση
θα κατεβασεις την τελευταια test beta .Θα την βρεις πριν λιγες σελιδες.
Ειναι η καλυτερη που μπορεις να βρεις.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,043
Μεταμορφωση
Αν εχεις full hd tv/projector και ενισχυτη a/v, βαλε τα ακολουθα.

8bit,1080p 23.976hz μαζι με 25/50/60 autoframerate.Στον ηχο θα βαλεις bitstream.

christosk

New member
2 April 2009
12
Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί ή site από που μπορεί κάποιος να αγοράσει κάποιο μηχάνημα της HDI σαν το Base ή το Prime με πιστωτική κάρτα (δόσεις)...

victor

Established Member
7 December 2010
195
Ζάκυνθος
Καλησπέρα παιδιά.Αγόρασα και εγώ το Prime 3.0.Μια ερώτηση που θέλω να κάνω είναι:μπορώ ενώ τώρα έχω ενσύρματο μόντεμ,να συνδεθώ με το πραιμ ασύρματα(λέμε τώρα);Εννοώ βέβαια χωρίς να αλλάξω εξοπλισμό.