HDI Dune Prime 3.0 Review !

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

ποια ηταν η βασικη διαφορα αυτου του firmware που ολοι λετε <αυτη ηταν αναβαθμιση>? Τι ηταν δλδ το κυριοτερο ή τα κυριοτερα σημεια?

Α-Δες την ατελειωτη λιστα με τις βελτιώσεις :SFGSFGSF:
Β-Άλλαξε ολο το interface σαν να εχεις καινουρια συσκευή..:SFGSFGSF:

A-ρωτησα τα πιο σημαντικα που θεωρουσατε απαραιτητα-αλλιως απο λιστες να φαν και οι κοτες και μικροβελτιωσουλες-δεν μιλαω αν η ταχυτητα του ff πηγε απο 2 σε 4 (παραδειγμα) , αλλα που επασχε και το βελτιωσαν
Β- αυτο ειναι ωραιο και καλο

wifi - internet θελει και εισαι οκ σε οτι εχει ηδη στις λιστες του.

Στη κατηγορια ραδιο (αυτη που προϋπήρχε )δεν μου βγαζει κανεναν σταθμο.
Υποθετω πως πρεπει να τους βαλω χειροκίνητα .
Παρολα αυτα εχουν μπει ραδιοφωνικοι σταθμοι απο ολο τον κοσμο με ωραια κατηγοριοποίηση στο ολοκαίνουργιο μενου SHOUTCast.
Μεσα σε αυτο υπαρχουν ανα χωρα και ελληνικα ραδιόφωνα.
Σημερα ειδα πως στο επισης νεο μενου RadioTime εμφανισε τα ραδιοφωνα της πολης μου.
Παντως αρκετες επιλογες δεν ειναι ενεργες και γράφουν "cannot reach web service"
Να υποθεσω πως καποια στιγμη θα ενημερωθούν αυτοματα;

Επισης μια απορια που εχω απο την αρχη ...
Τα εχει καταφερει κανεις με καποιο ιντερνικο καναλι;
Υποτιθεται πως υπαρχουν αρκετα καναλια στο διαδικτυο αλλα στο μενου iptv δεν εμφανιζεται κανενα.
Εχει καταφέρει κανεις να προσθέσει κανενα και αν ναι με πιο τροπο;
Το μονο που βλεπω ειναι κατι ρωσικα που δεν μπορω να καταλαβω πως τους ηρθε και τα προσθεσαν στο μενου .

Μια ερώτηση βρε παιδιά (μάλλον πολλές!). Ξεκίνησε σήμερα η ψηφιακή εκπομπή στην Θεσσαλία. Κάνω scan με το Dune και μου λέει βρέθηκαν 16 κανάλια. Τα κανάλια αυτά είναι:
- MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ALTER, SKAI, MAKEDONIA (7)
- CINE/SPORT+, PRISMA, BOULH, RIK (4)
Σύνολο 11.

Να υποθέσω πως τα 4 παλιά ψηφιακά τα βρίσκει δύο φορές, οπότε 11+4=15. Το 16ο μυστήριο!

Κάποιες φορές το σκανάρισμα μου βρίσκει 20. Τα υπόλοιπα 4 είναι τα τοπικά τα οποία κάνουν ακόμη δοκιμές (TRT, THESSALIA, KANALI 10, και ακόμη ένα που έχει ένα δοκιμαστικό όνομα - δεν θυμάμαι ποιο όμως). Αυτά έρχονται και φεύγουν.

1. Γιατί δεν μου βρίσκει όμως τα NET, ET1, ET3, ERT HD?
2. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν υποστηρίζονται από το στικάκι? (ERA 1, ERA 2, NET FM, ERA SPORT, KOSMOS)
3. Υπάρχει τρόπος να κάνεις ταξινόμηση τα κανάλια?
4. Υπάρχει τρόπος το repeat να είναι από default ενεργοποιημένο?
5. Τι ρύθμιση έχετε στο zoom?

Το περίεργο είναι ότι στην Kuro 5090 που έχω, το scan τα βρίσκει όλα τα παραπάνω (σύνολο 25, το 25ο έχει όνομα κάτι τελίτσες)! Απλώς δεν δείχνει εικόνα, παρά μόνο ήχο αφού έχει δέκτη MPEG2. Γιατί?

Τα νεα ψηφιακά της ΕΡΤ έχουν ασθενέστερο σήμα.Βάλε την κεραία σε άλλη θέση και ξανά ψάξε.
Σίγουρα εκπέμπουν;Δεν είναι digea.

..........................

Κάποιες φορές το σκανάρισμα μου βρίσκει 20. Τα υπόλοιπα 4 είναι τα τοπικά τα οποία κάνουν ακόμη δοκιμές (TRT, THESSALIA, KANALI 10, και ακόμη ένα που έχει ένα δοκιμαστικό όνομα - δεν θυμάμαι ποιο όμως). Αυτά έρχονται και φεύγουν.
ΤΩΡΑ βρισκω μονο ψηφιακα ΕΡΤ, ΜΕΓΑ, ΣΚΑΙ ΣΤΑΡ και Χ!
1. Γιατί δεν μου βρίσκει όμως τα NET, ET1, ET3, ERT HD?
2. Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δεν υποστηρίζονται από το στικάκι? (ERA 1, ERA 2, NET FM, ERA SPORT, KOSMOS)
ΧΘΕΣ (στην πρωτη ανιχνευση) βρηκα ΚΑΙ τα ραδιοφωνα της ΕΡΤ. Μολις μπηκαν τα ιδιωτικα (Digea) χαθηκαν τα ραδια!
3. Υπάρχει τρόπος να κάνεις ταξινόμηση τα κανάλια?
4. Υπάρχει τρόπος το repeat να είναι από default ενεργοποιημένο?
5. Τι ρύθμιση έχετε στο zoom?

Το περίεργο είναι ότι στην Kuro 5090 που έχω, το scan τα βρίσκει όλα τα παραπάνω (σύνολο 25, το 25ο έχει όνομα κάτι τελίτσες)! Απλώς δεν δείχνει εικόνα, παρά μόνο ήχο αφού έχει δέκτη MPEG2. Γιατί?
Για τα υπολοιπα που ρωτας δεν εψαξα ακομη καλα το στικακι!

Τα νεα ψηφιακά της ΕΡΤ έχουν ασθενέστερο σήμα.Βάλε την κεραία σε άλλη θέση και ξανά ψάξε.
Σίγουρα εκπέμπουν;Δεν είναι digea.

Σίγουρα εκπέμπουν τα δημόσια. Αφού με την Kuro τα πιάνω κιόλας. Τα ραδιοφωνικά τα πιάνεις με το Dune?
Μπορεί να φταίει ο προσανατολισμός της κεντρικής κεραίας.

Λοιπόν, έβαλα κι εγώ τον Crystal Audio CDVB-HD και πλέον τα πιάνω όλα!!! Γιατί όμως αυτό το πρόβλημα με το Dune?

Απο που το αγοραζουμε ρε παιδια γιατι μπηκα στο projecting-art αλλα δεν βρηκα καποιο shop η κατι τετοιο.

Πρεπει να τους παρεις τηλ.
Το dune prime δεν κυκλοφορει πλεον.
Υπαρχουν μονο τα smart και τα μαλλον ασυμφορα Duo/Max.

A κριμα και ηταν οτι πρεπει.
Οποτε παω σε BR και Media Player ξεχωριστα.

Πρεπει να τους παρεις τηλ.
Το dune prime δεν κυκλοφορει πλεον.
Υπαρχουν μονο τα smart και τα μαλλον ασυμφορα Duo/Max.

Εγώ πάντως που τους εστειλα mail και τους έπαιρνα τηλ συνεχώς επι μια εβδομάδα ΔΕΝ αξιώθηκα να πάρω απάντηση στο mail αλλά ΟΥΤΕ καν να απαντήσουν το τηλ....

Ρε παιδιά έχω στείλει μήνυμα στην Projecting Art εδώ και κάτι μέρες για να μου πούν τιμή για το HD Max και δεν έχω καμία απάντηση...
Επιπλέον έχω τηλεφωνήσει δεκάδες φορές και ούτε το τηλ απαντούν....

Το κλείσανε το μαγαζί??

Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο κατάστημα που να έχει το HD Max παρακαλώ να μου το πει...

Μιλάω για "φυσικό" κατάστημα...

Last edited:
μπορει καποιος να μου πει τη πρεπει να κανω για να μπορω να δω τα αρχεια του υπολογιστη μου μεσω smb
patontas to μου εμφανιζει -workgroup -ονομα του υπολογιστη μου
και μετα κενο

http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Windows7

Εχεις ''κανει'' τους σκληρους δισκους κοινοχρηστους?

Εχεις ''κανει'' τους σκληρους δισκους κοινοχρηστους?
ναι τους εχω κανει και με των οδηγω που μου εστειλε ο φιλος sparos καταφερα να τους δω αλλα οχι να μου τους ανοιξει γιατι μου ζητα κωδικο και user name
εκει δεν ξερω τη να βαλω

Το user name και τον κωδικό από το pc, εάν δεν έχεις κωδικό πινάκα έλεγχου λογαριασμοί χρηστών και δημιούργησε