HDI Dune Prime 3.0 Review !

Απάντηση: Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

δεν ειναι bug απλα ετσι μονο καταλαβαινει το dune εξωτερικους υποτιτλους..

Βug ειναι, γιατι τους ειχα ηδη με αυτην την ονομασια και τους εγραψα ξανα με την ιδια ακριβως και επαιξαν!

πριν το dune ειχα 2 popcorn και τοτε ειχα χιλια δυο προβληματα κακα τα ψεματα το dune δεν συγκρινετε με κανενα media player μεχρι στιγμης αλλα χωστε σε κανα update του dune αυτονοητα απλα πραγματα βρε αδερφε......

Για τα αυτονόητα φώναζα κι εγώ, δεν έχουν φτιάξει τίποτα και ούτε πρόκειται όπως τους κόβω...τα συνήθισα πια !

πριν το dune ειχα 2 popcorn και τοτε ειχα χιλια δυο προβληματα κακα τα ψεματα το dune δεν συγκρινετε με κανενα media player μεχρι στιγμης.
αυτο ξαναπεστο! ισως μονο τα oppo που ξεφευγουν ομως σε τιμη.

προσωπικά με το dune δεν εχω αντιμετωπίσει κανενα προβλημα και με το iphone/android app που εχει βγει εδω και καιρο το χειριζομαι και απο την αλλη ακρη του σπιτιου..

Last edited:
Έχω μια ταινία bd στον σκληρό, με πλήρη δομή, την οποία όταν πατώ αναπαραγωγή μου βγάζει το εξής μήνυμα "This disc has been codec for Region B only and will not play in your Region A Blu-Ray Player". Στα χαρακτηριστικά της ταινίας γράφει "Note: automatic detection of region code not possible with this disc.". Μπορώ κάπως να αλλάζω region code στο μηχάνημα?

Έχω μια ταινία bd στον σκληρό, με πλήρη δομή, την οποία όταν πατώ αναπαραγωγή μου βγάζει το εξής μήνυμα "This disc has been codec for Region B only and will not play in your Region A Blu-Ray Player". Στα χαρακτηριστικά της ταινίας γράφει "Note: automatic detection of region code not possible with this disc.". Μπορώ κάπως να αλλάζω region code στο μηχάνημα?

Άκυρο, το βρήκα.

Καλησπέρα , έχω το Dune Base , έπαιζα μέσω δικτύου τα βίντεο μου μέχρι που προχθές άλλαξα το κομπιούτερ μου. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για Sharing του φάκελου που ήθελα στο καινούργιου PC μου, αλλά το Dune δεν θέλει να το δει με τίποτα. Σημειωτέον δεν έχω αλλάξει τίποτα στο Dune απλά το PC άλλαξα. Μετά από πολλές δοκιμές έβαλα στην θέση του Dune ένα WD Live το οποίο βλέπει κανονικά το PC . Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία για να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.

Στο security tab του φακελλου προσθεσε τον χρηστη Everyone και δωσε του full δικαιωματα ...
Το έχω κάνει ήδη, το τσέκαρα και είναι σωστό, ξέχασα να πω πως τα καινούργια Windows είναι 64 Bit. Βεβαία και πάλι το WD Live βλέπει τους φάκελους κανονικά.

Λεω στο security tab , και οχι στο share tab.
Κατι βλακωδες θα ειναι , το επαθα και εγω προσφατα.Συνηθως συμβαινει αυτο που σου εγραψα...

Λεω στο security tab , και οχι στο share tab.
Κατι βλακωδες θα ειναι , το επαθα και εγω προσφατα.Συνηθως συμβαινει αυτο που σου εγραψα...
Στο security πήγα και τα μαρκάρισα μάλιστα όλα, δυο μέρες παιδεύομαι τι να πω. Δεν άλλαξα τίποτα και το άλλο Media Player βλέπει το PC κανονικά .

Μετα απο καποιες επανεκκινήσεις θα δει τους κοινοχρηστους δισκους, οταν το κανει, αμεσως δημιούργησε συντομευσεις και δεν θα ξαναεχεις προβλημα.
Σε εμενα μαλλον γινεται αυτο οταν υπαρχουν και αλλες συσκευες στο δίκτυο (λαπ τοπ, κινητα τηλεφωνα ).

Μετα απο καποιες επανεκκινήσεις θα δει τους κοινοχρηστους δισκους, οταν το κανει, αμεσως δημιούργησε συντομευσεις και δεν θα ξαναεχεις προβλημα.
Σε εμενα μαλλον γινεται αυτο οταν υπαρχουν και αλλες συσκευες στο δίκτυο (λαπ τοπ, κινητα τηλεφωνα ).
Του έκανα πάμπολλες επανεκκινήσεις αλλα δεν θελει να δει το PC εν αντθεσει με το WD, παλιά ήταν το αντίθετο. Έκανα δοκιμή και έβγαλα όλα τα αλλά μηχανήματα από το δίκτυο μόνο το PC και το Dune άφησα, αλλά τίποτα. Κάτι στο δίκτυο είναι στραβό αλλιώς δεν δικαιολογείται.

τσεκαρε μηπως τρεχει κατι με καποιο firewall, και σε μενα εβλεπε τα παντα εκτος απο το dune και τελικα εφταιγε το firewall του modem, μολις αλλαξα τις ρυθμισεις του τοτε το ειδε

τσεκαρε μηπως τρεχει κατι με καποιο firewall, και σε μενα εβλεπε τα παντα εκτος απο το dune και τελικα εφταιγε το firewall του modem, μολις αλλαξα τις ρυθμισεις του τοτε το ειδε

Τα έχω τσεκάρει όλα αλλά δεν άλλαξε τίποτα μέχρι καλώδια άλλαξα. Η μόνη διαφορά ήταν πως πριν η IP του PC ήταν 8 και τώρα είναι 17, αλλά δεν βλέπω γιατί να φταίει αυτό.

Έκανα καινούργιες δοκιμές έσβησα όλες τις συσκευές έκανα reset στο modem και άρχισα να ανάβω τις συσκευές μια μια ώστε να πάρουν διαφορετικό IP, πράγματι πήραν άλλο IP οι συσκευές αλλά το Dune επιμένει να μην βλέπει τους φάκελους στο PC όταν επιλεγώ Πλοήγηση Δικτύου/SMB/Workgroup/PC. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του αρέσει το καινούργιο PC και από την αλλά αρέσει στο WD. Παλιά είχα το ίδιο πρόβλημα με το WD μετά από λίγες μέρες χάλασε, μου το αντικατέστησαν και από τότε δουλεύει μια χαρά. Λέτε να ετοιμάζεται να τα παίξει και το Dune, πριν από ένα μήνα το έστειλα Γερμανία γιατί μου είχε κάψει το τροφοδοτικό και μου έστειλαν άλλο πίσω επισκευασμένο το οποίο δούλευε μια χαρά, το μοντέλο που έχω δεν ξαναβγαίνει. Θα το πάω σε έναν φίλο μου να το βάλω στο δίκτυο του να δω αν δουλεύει εκεί. Στην πλοήγηση δικτύου/ UPnP βλέπει τους φάκελους κανονικά.

Last edited:
Το βρήκα ήταν ένας φάκελος κλειδωμένος στο C ονομάζεται MSOCache μόλις τον ξεκλείδωσα είδα όλους τους φάκελους του PC.

Αν θές γράψε ακριβώς τι έκανες και ολοκληρο το path για τον συγκεκριμένο φάκελο ώστε να είναι εύκολο να το βρει κάποιος που θα έχει το ίδιο θέμα στο μέλλον

Βασικά το PC είναι το Sony All In One VPCL21MPS3DDI.YH και έχει εγκατεστημένα τα windows 7X64, αυτό που παρατήρησα είναι πως ήταν κλειδωμένος ο φάκελος C/MSOCache μόλις τον έκανα share with ξεκλειδώθηκε και το Dune είδε το PC κανονικά .
Από ότι είδα σε ένα άλλο PC που έχω στο δίκτυο εκεί ήταν κλειδωμένος ο φάκελος Users. Πως είναι δυνατόν σε κάθε κομπιούτερ μετά την εγκατάσταση να είναι κλειδωμένος κάποιος φάκελος, δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο το antivirus.