HDI Dune Prime 3.0 Review !

θα βαλουν επιτελους την επιλογη να βαζεις εξωτερικους υποτιτλους σε ταινιες bluray απο το μενου της ταινιας;

Μακάρι να το κάνουν ρε παιδιά...αλλά αφού ΔΕΝ ακούνε τους χρήστες και πελάτες τους, μάλλον ευσεβής πόθος θα μείνει.Αν ήταν θα το είχαν κάνει τόσο καιρό.:smash:

Έφτιαξα υπότιτλους για 3D ταινίες, τα αρχεία είναι τρία Α.idx, Α.sub, A.xml . Το Dune δεν βλέπει τους υπότιτλους καθόλου, το WD βλέπει κανονικά τους υπότιτλους. Υπάρχει τρόπος να παίξει τους υπότιτλους το Dune ;;;;;;

Θα ήθελα να αναφέρω από αυτό το βήμα την άψογη εξυπηρέτηση των παιδιών από την εταιρία Project and sound στην Ηλιούπολη και πιο συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Λάμπρου. Πριν 10 ημέρες προσκόμισα τον Dune prime 3 στην εταιρία με πρόβλημα στο drive. Ζήτησα από τον Βαγγέλη να με εξυπηρετήσει με άλλο Dune μέχρι να παραλάβω το δικό μου όπως και έγινε. Το drive αλλάχτηκε, στο μηχάνημα προστέθηκε η δυνατότητα region free και μου παραδόθηκε σήμερα άψογο. Ένα μεγάλο μπράβο στον εισαγωγέα και προμηθευτή των Dune προϊόντων. Τα καλά πρέπει να λέγονται!!!

Υ.Γ. Περιμένω με αγωνία το επόμενο firmware.

Έφτιαξα υπότιτλους για 3D ταινίες, τα αρχεία είναι τρία Α.idx, Α.sub, A.xml . Το Dune δεν βλέπει τους υπότιτλους καθόλου, το WD βλέπει κανονικά τους υπότιτλους. Υπάρχει τρόπος να παίξει τους υπότιτλους το Dune ;;;;;;
Δεν έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 3D με υποτίτλους για να δει αυτό που ρωτώ ;;;

Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν διαβάζει αρχεία υποτίτλων …sub. Δεν το καταλαβαίνω γιατί ;;; στις προδιαγραφές του γράφει πως αναγνωρίζει υπότιτλους .sub .

Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν διαβάζει αρχεία υποτίτλων …sub. Δεν το καταλαβαίνω γιατί ;;; στις προδιαγραφές του γράφει πως αναγνωρίζει υπότιτλους .sub .

Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά όταν τους φτιάχνεις ; Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους .sub

Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά όταν τους φτιάχνεις ; Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους .sub
Μήπως μπορείς να διαβάσεις δυο τρία post πάρα πάνω και να μου πεις την γνώμη σου. Γιατί τους ίδιους υπότιτλους το WD LIVE τους παίζει κανονικά.

Δεν έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 3D με υποτίτλους για να δει αυτό που ρωτώ ;;;

Μήπως μπορείς να διαβάσεις δυο τρία post πάρα πάνω και να μου πεις την γνώμη σου. Γιατί τους ίδιους υπότιτλους το WD LIVE τους παίζει κανονικά.

Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα...

Κοίτα, μιά δοκιμή που είχαμε κάνει με τον Zilmer δεν είχε παίξει τους υπότιτλους για 3D (idx βάζαμε αν θυμάμαι καλά), αυτή τη δοκιμή την είχαμε κάνει το fw που είχε βγεί τον Μάϊο...με πιο νέο fw δεν έχω δοκιμάσει κάτι γιατί δεν με ενδιαφέρει το 3D, αλλά σαν αρχεία τους .sub υπότιτλους που έχω κάνει rip από dvd's μου τους παίζει κανονικά αφού τους συγχρονίσω...μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω.

Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα...

Κοίτα, μιά δοκιμή που είχαμε κάνει με τον Zilmer δεν είχε παίξει τους υπότιτλους για 3D (idx βάζαμε αν θυμάμαι καλά), αυτή τη δοκιμή την είχαμε κάνει το fw που είχε βγεί τον Μάϊο...με πιο νέο fw δεν έχω δοκιμάσει κάτι γιατί δεν με ενδιαφέρει το 3D, αλλά σαν αρχεία τους .sub υπότιτλους που έχω κάνει rip από dvd's μου τους παίζει κανονικά αφού τους συγχρονίσω...μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Αναφέρω ΞΑΝΆ γι αυτούς που δεν κατάλαβαν.ΕΧουμε ένα αρχείο bluray rip xωρις ελληνικούς υποτιτλους τους κατεβαζουμε τους κάνουμε unzip τους δίνουμε ίδια ονομασία με το μεγάλο αρχείο που είναι η ταινία και ακούγοντας τους φακέλους βρίσκουμε τον μεγάλο φάκελο και κάνουμε stream κανονικά όλα καλά μέχρι εδώ.Όταν όμως ανοίγουμε την ταινία κανονικά σαν bluray ΔΕΝ βλέπει τον ενσωματωμένο @αμ@μενο υπότιτλο !Καταλάβατε τι περιμένουμε όλοι να φτιάξουν στο νέο firmware?

Έχει κανείς θέμα με αρχεία mt2s περασμένα από tsmuxer? Δοκίμασα τώρα μια ταινία, η οποία είναι σπασμένη σε δύο mt2s και το αρχείο που προέκυψε δεν παίζει στο prime, γράφει "σφάλμα: ο τύπος αρχείου δεν υποστηρίζεται¨. Τα δύο αρχεία από τη δομή του bd τα παίζει απροβλημάτιστα. Έχω το τελευταίο firmware και το τελευταίο tsmuxer. Να πάω σε κάποια παλαιότερη έκδοση?

Εχει αντιμετωπίσει κανείς προβλήματα αναγνώρισης external USB drive? Συνέδεα ένα Transcend 320GB χωρίς κανένα πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα (κοντά στο 1 χρόνο) και τώρα για κάποιο λόγο δεν μου το αναγνωρίζει πια...σε οποιαδήποτε USB port και αν δοκιμάσω...Σημειοτέον το drive αναγνωρίζεται κανονικά σε οποιοδήποτε άλλο media player (PCH, WD TV, CA MediaMatchbox etc.) το συνδέσω οπότε δεν φταίει αυτό...κάτι συμβαίνει με το Dune?

παιδια λυστε μου μια απορια
πως γινεται μια ταινια με 5.1 aac
to player μεσω δικτυου να το παιζει 2.0 ενω αν αναπαραγω την ιδια ταινια απο το δικτυο του player UPnP με ps3 media server
στον ενυσχιτη μου εμφανιζει κανονικα το 5.1

το ιδιο μου συμβαινει και οταν αναπαραγω ταινιες απο των ενσωματομενω σκληρο που εχει
γενικως ολα τα aac 5.1 τα παιζει 2.0

οι ρυθμισεις που εχω για των ηχo ειναι
{bitstream (αυθεντικος)}
audio decoding mode 5.1

Έχει δοκιμάσει κανείς το καινούργιο firmware να μας πει εντυπώσεις? Δυστυχώς το βασικό που με ενδιέφερε (όπως και πολλούς άλλους φαντάζομαι), δηλαδή την υποστήριξη εξωτερικών υποτίτλων κατά την αναπαραγωγή bd, δεν...Τέλος πάντων.
Υ.Γ. Και μια ερώτηση: έχω το usb dvb-t και θέλω να κάνω μια σάρωση για τυχόν νέα κανάλια. Δεν υπάρχει λύση να μην χαθούν αυτά που έχω τώρα αποθηκευμένα καθώς και η σειρά τους (τουλάχιστον αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα μου βγάζει όταν πατώ να κάνει scan για κανάλια). Επίσης εσείς δηλώνετε χώρα για το σκανάρισμα ή όχι (εμένα με δηλωμένη Ελλάδα δεν πιάνει τίποτα, το έχω σε generic scan);

ΚΑΙ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ :award: :award: επιτέλους εξωτερικοί υπότιτλοι σε bd, έστω και με πλάγιο τρόπο!! Το καινούργιο firmware έχει προσθέσει την επιλογή play (lite) ως μια από τις επιλογές για αναπαραγωγή bd. Επιλέγοντάς το φορτώνει μια λίστα με όποιο βίντεο εντοπίζει στην δομή του bd (κύρια ταινία, έξτρας κλπ) και μάλιστα δίπλα αναγράφει τον χρόνο που κρατάει και τα chapters. Επιλέγοντάς αυτό που θέλεις στο φορτώνει, χωρίς να μπαίνει σε μενού κλπ και πατώντας το κουμπί subtitles εμφανίζει όλους τους εσωτερικούς ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ που βλέπει μέσα στον φάκελο /STREAM της ταινίας! Ελεγμένο μόλις σε bd από δικτυακό δίσκο. Επιτέλους!! :music-smiley-005: :music-smiley-005: :BDGBGDB55: