Έχουμε κανένα νέο για το καινούργιο firmware?
Σε 2-3 εβδομαδες το πολυ θα εχει βγει καινουργιο με ομορφα καλουδια...
Έχουμε κανένα νέο για το καινούργιο firmware?
Eλα μου ντε! αμην και ποτε.......θα βαλουν επιτελους την επιλογη να βαζεις εξωτερικους υποτιτλους σε ταινιες bluray απο το μενου της ταινιας;
Δεν έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 3D με υποτίτλους για να δει αυτό που ρωτώ ;;;Έφτιαξα υπότιτλους για 3D ταινίες, τα αρχεία είναι τρία Α.idx, Α.sub, A.xml . Το Dune δεν βλέπει τους υπότιτλους καθόλου, το WD βλέπει κανονικά τους υπότιτλους. Υπάρχει τρόπος να παίξει τους υπότιτλους το Dune ;;;;;;
Αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν διαβάζει αρχεία υποτίτλων …sub. Δεν το καταλαβαίνω γιατί ;;; στις προδιαγραφές του γράφει πως αναγνωρίζει υπότιτλους .sub .
Μήπως μπορείς να διαβάσεις δυο τρία post πάρα πάνω και να μου πεις την γνώμη σου. Γιατί τους ίδιους υπότιτλους το WD LIVE τους παίζει κανονικά.Μήπως δεν κάνεις κάτι σωστά όταν τους φτιάχνεις ; Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τους .sub
Έφτιαξα υπότιτλους για 3D ταινίες, τα αρχεία είναι τρία Α.idx, Α.sub, A.xml . Το Dune δεν βλέπει τους υπότιτλους καθόλου, το WD βλέπει κανονικά τους υπότιτλους. Υπάρχει τρόπος να παίξει τους υπότιτλους το Dune ;;;;;;
Δεν έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 3D με υποτίτλους για να δει αυτό που ρωτώ ;;;
Μήπως μπορείς να διαβάσεις δυο τρία post πάρα πάνω και να μου πεις την γνώμη σου. Γιατί τους ίδιους υπότιτλους το WD LIVE τους παίζει κανονικά.
Σ' ευχαριστώ πολύ.Α μάλιστα, τώρα κατάλαβα...
Κοίτα, μιά δοκιμή που είχαμε κάνει με τον Zilmer δεν είχε παίξει τους υπότιτλους για 3D (idx βάζαμε αν θυμάμαι καλά), αυτή τη δοκιμή την είχαμε κάνει το fw που είχε βγεί τον Μάϊο...με πιο νέο fw δεν έχω δοκιμάσει κάτι γιατί δεν με ενδιαφέρει το 3D, αλλά σαν αρχεία τους .sub υπότιτλους που έχω κάνει rip από dvd's μου τους παίζει κανονικά αφού τους συγχρονίσω...μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω παραπάνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.