HDI Dune Prime 3.0 Review !

Λοιπόν, με την ταινία σε πολλά αρχεία, βρίσκεις αυτό με το οποίο ξεκινάει η ταινία (με το tsmuxer π.χ.) και βάζεις το όνομα αυτού στον εξωτερικό υπότιτλο. Είσαι έτοιμος να δεις την ταινία.

Γινεται προφανως, απλα τα fw ειναι ιδια οπως και τα προβληματα οποτε ειναι λιγο παραξενο να κανεις copy paste το ιδιο κειμενο και στα δυο νηματα την ιδια στιγμη.
Στην οργανωση του Γεναρη λογικα θα μεινει μονο ενα νημα...

Τι γινεται ρε παιδια παω να το αναβαθμισω και δεν μου βλεπει νεα αναβαθμιση παρα μονο την 110606_1315 ????????

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Τι γινεται ρε παιδια παω να το αναβαθμισω και δεν μου βλεπει νεα αναβαθμιση παρα μονο την 110606_1315 ????????
Περασε το με στικακι μεσω της usb (αφου το αποσυμπιεσεις), και θα το παρει (ετσι εκανα)

To αρχειακι που μου εδωσες δεν αποσυμπιεζεται και το κατεβαζω απο αλλου το οποιο λεει 5,5 ωρες παμε καλα?

Ξαναρωτώ μήπως στο ενδιάμεσο έβαλε και κανείς άλλος το καινούργιο firmware: αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα στο dvb-t? Συγκεκριμένα πιάνει κανονικά όλα τα κρατικά, αλλά όταν πάω να βάλω τα της Digea βγάζει error και κάνει restart μόνο του το μηχάνημα.

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τα κανάλια με το νέο firmware.

Όταν βάζω Greece ούτως ή άλλως δεν μου βρίσκει κανένα απολύτως κανάλι. Βάζω Generic scan και βρίσκει τα πάντα. Το ίδιο έκανα και με το προηγούμενο firmware.

Tι δεν εχω καταλαβει ......περασα το firmware σημερα το πρωι (εκανε να κατεβει 5,5 ωρες) ανοιγω αρχειο bluray γεματος αγωνια να δω αν βλεπει τον υποτιτλο απο την δομη του blu και ΠΑΠΑΡΙΑ μια απο τα ιδια ανοιγεις lite για να τον δει , συνγνωμη ρε παιδια το ιδιο πραγμα δεν καναμε και πριν?Ασε που οταν ανοιγω το yadis και πηγαινω στα εξωφυλλα δεν μου μεγαλωνει το εξωφυλλο της ταινιας που εχω επιλεξει.Τι σκατα φτιαξαν ?μαλλον το αντιθετο!