HDI Dune Prime 3.0 Review !

Εχω βαλει και εγω το νέο update και όντως η αλλαγή του rate είναι όλα τα λεφτα…
Επίσης μπορεις να βάλεις συντόμευση των σκληρών που ειναι δικτυακά συνδεμένοι στην αρχικη (main menu) και με αυτόν το τροπο αποφεύγεις τα πολλα κλικ μεσα στον net broswer.

Παρακάτω όμως βλεπω τις φωτο από την cebit και εχω τρελαθεί…
Από πού ρε παιδιά όλα αυτά τα κανάλια;;
Πρόκειται για την iptv που λεει ότι υποστηρίζει , και αν ναι πως στην ευχή εμφανίζονται στο μενου … ( και γιατι τα αναφερει ως DVB-T; )
hdidvbt2.gif

hdidvbt3.gif

FLASH με ενσωματωμένο βησμα είναι αυτό;
Και τι κανει;

hdiflash1.gif

Αυτό τι είναι;

hdiweb1.gif

Υπάρχει στη Beta version INTERNET BROWSER;

hdiart1.gif

NEW GUI , MOVIES PRESENTATION;;;;
Αυτό παλι που υπαρχει;

Διαβάστε στο παρακάτω pdf τις τωρινές και μελλοντικές αλλαγές - προσθήκες στο firmware.

Attachments

Για να μην μας λετε οτι δεν σας τα ειχαμε δωσει φρεσκα φρεσκα. :grinning-smiley-043
Μου τα θελατε σε pdf για να εντυπωσιαστειτε ε? :flipout:
Nodens σε ευχαριστουμε και για την πιο επισημη φορμα...

Αφού ξέρεις ...με την πρώτη εκπλήσσεσαι !! Αλλά με την δεύτερη ε! το χωνεύεις. Ημουν ´πολύ κοντά πριν έρθει ακόμα Ελλάδα στο να το πάρω το prime 3.0 . Αλλά μετά από διαφορα αρχικά - και φυσιολογικά- προβληματάκια στο firmware που είχε όταν πρωτόρθε είπα να περιμένω..(ε..450 ευρώ είναι αυτά ) να ωριμάσει..Αυτό όμως πρόλαβε κι έχει ξεφύγει πολύ μπροστά...

Χmmm σχετικά με την αναλογική εξοδο ήχου και τον θορυβο που βγαζει κατα το power on στον AV δεν ειδα κατι ή κάνω λαθος.

καλο μεσημερι σε ολους σας

εχει συνδεση κανενας σας της αναλογικες εξοδους 7.1 σε ΑV

για να εχουμε καποια πληροφορηση οσο αναφορα και αυτο το κομματι

Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

καλο μεσημερι σε ολους σας

εχει συνδεση κανενας σας της αναλογικες εξοδους 7.1 σε ΑV

για να εχουμε καποια πληροφορηση οσο αναφορα και αυτο το κομματι

Εγώ αναμένω το δικό μου, το οποίο θα συνδέσω με τον Yamaha με αυτόν ακριβώς τον τρόπο και φυσικά θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου το συντομότερο δυνατό...

Re: Απάντηση: Re: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Εγώ αναμένω το δικό μου, το οποίο θα συνδέσω με τον Yamaha με αυτόν ακριβώς τον τρόπο και φυσικά θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου το συντομότερο δυνατό...
απο που και ποσο το πηρες φιλε μου? οπου πηρα τηλ. δεν εχει μεινει ουτε δειγμα..

και κατι ακομα, χωρις εσωτερικο σκληρο παιζει καλα?

αν το παραγγειλω απο ευρωπη θα εχω προβλημα με τα ρευματα?

Last edited: