HDI Dune Prime 3.0 Review !

Eιπαμε, τα καλυτερα ερχονται!

image_1.jpg

Το δικό μου κολλάει με DVD του Video-Club θα γυρίσω στο παλιο firmware και εαν και αυτό αποτύχει ειμαι στα ορια (παρά τα καλά του) να το στείλω στον αγύριστο.

Το δικό μου κολλάει με DVD του Video-Club θα γυρίσω στο παλιο firmware και εαν και αυτό αποτύχει ειμαι στα ορια (παρά τα καλά του) να το στείλω στον αγύριστο.

Δοκιμασε δικα σου dvd..
Των video club συνηθως δεν βρισκονται στη καλυτερη κατασταση

Πηρα τηλ στην αντιπροσωπεια να ρωτησω για τιμη κτλ και μου ειπαν οτι δεν εχουν διαθεσιμο και περιμενουν σε 2 εβδομαδες περιπου.Παιζει καπου αλλου απο Ελλαδα ή να κοιταξω απο Γαλλια μερια?

Τι εννοεις φιλε με το παραπανω ποστ ?? 329 δεν τον πουλανε σ αυτο το site απο 389?

πωπωπω με σωσατε δεν το ειχα προσεξει....τωρα ετοιμαζομουν να κανω παραγγελια

Φίλοι μου γειά σας. Πόσοι από εσάς έχουν εσωτερικό σκληρό στο Dune Prime τους και εάν έχετε ποιο δυομισάρι σκληρό του βάλατε?
Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με συγκεκριμένους σκληρούς ή θα συνεργαστεί με ο,τιδήποτε και εάν του βάλει κάποιος?
Η τοποθέτηση ενός εσωτερικού σκληρού κατόπιν της αγοράς, από τον ίδιο τον αγοραστή και όχι από το εξουδιοδοτημένο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε το Prime, ακυρώνει την εγγύηση του μηχανήματος?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και τη βοήθειά σας...

Re: Απάντηση: HDI Dune Prime 3.0 Review !

Εχει δικιο ο Δημήτρης και furious99 ( δεν το ειχα προσέξει)
Συγνώμη για το μπέρδεμα..

Παντως και στα 389 είναι καλή τιμη.

εγώ πάντως (που σας έδωσα και το link) το πήρα και είναι brand new, άψογο

Φίλοι μου γειά σας. Πόσοι από εσάς έχουν εσωτερικό σκληρό στο Dune Prime τους και εάν έχετε ποιο δυομισάρι σκληρό του βάλατε?
Γνωρίζετε εάν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με συγκεκριμένους σκληρούς ή θα συνεργαστεί με ο,τιδήποτε και εάν του βάλει κάποιος?
Η τοποθέτηση ενός εσωτερικού σκληρού κατόπιν της αγοράς, από τον ίδιο τον αγοραστή και όχι από το εξουδιοδοτημένο κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε το Prime, ακυρώνει την εγγύηση του μηχανήματος?
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και τη βοήθειά σας...

Εχω βαλει WD 640gb και ολα καλα ως τωρα...
Σχετικα με την εγγύηση δυστυχώς ετσι ειναι..