HDI Dune Prime 3.0 Review !

Εγω το πηρα απο HDland και ηρθε σε 5 μερες.

Μερικες ερωτησεις που εχω:
1) Πως γινεται region free? σε dvd αλλα και bluray..(το mpcclub ειναι offline)
2) Οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν ιδια ονομασια με το αρχειο mkv, avi etc. και να ειναι στον ιδιο φακελο?
3) Για να ενεργοποιησουμε εξωτερικους υποτιτλους σε dvd (iso, video_ts folder) και bluray (iso ή BD Folder) τι κανουμε?
4a) εχω ενα rip απο HD-DVD σε μαρφη folder αλλα δεν το αναπαραγει...ουτε οταν μπαινω στο φακελο και επιλεγω το μεγαλυτερο σε GB αρχειο με καταληξει .evo...το dune δεν υποστηριζει playback HD-DVD?
4b) Γνωριζει κανεις μηπως το c-200 υποστηριζει?

2)Nαι
3)Σε .iso νομιζω δεν γινεται, στα υπολοιπα θα πρεπει να βρεις το μεγαλο αρχειο βιντεο και να βαλεις παλι τον υποτιτλο με το ιδιο ονομα (σε dvd θα εχεις θεμα γιατι σπαει παντα σε πολλα αρχεια).
4)Δεν θα το παιξει το hd dvd rip.
4b)Μπα...

Υπαρχει καποιος που εχει κανει το dune region free έχοντας το firmware 100307_2100_beta?

εχει ενα patch στο mpcc αλλα ειναι για παλιοτερο firmware

επισης εχω ενα δισκο που ειναι φορμαρισμενος σε ΝΤ filesystem (compressed) και σε πολλα blue ray rips οταν παω να τα φορτωσω με μενου κολαει..

λετε να φταιει το οτι ο δισκος ειναι compressed?
τον φορμαρισα απο mac, αν αυτο εχει καμια σημασια, και ειχε δυο επιλογες
1) ΝΤ Filesystem και
2) NT Filesystem (comperssed)

Last edited:
Ξερετε τι σημαινει αυτο ε?Και μιλαμε για τελη Απριλη...
Σε μορφη usb stick.
Πλεον μακραν το πιο ολοκληρωμενο μηχανημα...

http://www.hdlandblog.com/2010/04/tuner-tnt-hdi-dune-pour-fin-avril.html

TNT-HD-stick-HDi-Dune-back.gif

Kαι προφανως μεχρι τα τελη του αλλου μηνα που θα βγει το στικαι, λογικα θα βγει και το "καλο" fw που κανει τα μαγικα ... (internet browser,dvb-t και τα υπολοιπα που δειξαμε πριν κατι σελιδες).

Εγω απο την μερια μου να αναφερω οτι με το wifi usb dlink 140 και το απλο wifi router του ΟΤΕ (baudtec) απο διαφορετικα δωματια με το prime μπορω να δω οτιδηποτε μεχρι 720p και οτι 1080p εχει χαμηλο bitrate !!!
Mε draft n εχει δοκιμασει κανεις εστω και απο κοντινες αποστασεις σε 1080p?

Last edited:
Να...αυτά βλέπω και αναρωτιέμαι γιατί δεν τα ξεφορτώνομαι όλα ,να πάρω το Prime 3.0 να ξενοιάσω...(μεγάλη μου βλακεία που δεν συμμετείχα τελικά στην παρθενική του παραγγελία τότε...)

Iδιο ακριβως ειναι αλλα σχεδον 100ε φθηνοτερο.
Δεν εχει το blu ray drive alla δεχεται εσωτερικο 3.5ρι δισκο.
Κατα τα αλλα ειναι ολοιδιο σε λειτουργιες ,fw κλπ...