HDI Dune Prime 3.0 Review !

Δεν παιρνει καθολου εννοει.Απλα θα επιθυμουσε τα 5.1 σηματα να μην τα δινει σαν 7.1 ετσι ωστε με τον ενισχυτη του να τα βαζει τα 2 πισω να ακουγονται με καποιο dsp.

Αυτό ακριβός.Μια "λύσει" που βρήκα είναι το DTS HD Encoder Suite το οποίο κάνεις extract to 6 waves files και το κάνεις DTS HD.Θέλει πολλή ψάξιμο όμως και χρόνο.

Ελαχιστα blu-ray εχουν κωδικοποιηση 7.1 και αυτα που εχουν τι να σου δωσει το surround πρεπει το 2 πισω περιφερειακα να ειναι σαν ντουλαπες για να αποδωσουν αυτο εννοω........

Ανάποδα τα είπες.Τα μπροστινά πρέπει να είναι γαϊδούρια τα πίσω είναι βοηθητικά αλλά κάνουν δουλειά σε αυτήν την περίπτωση.

Απογοητευση...
Κατα αρχην δεν λειτουργει ο broswer...
Τι να το κανω που τον εβαλαν χωρις να μπορω να τον χρησιμοποιησω;
Επισης επαψαν να φορτωνουν αρκετα Bluray rip ( Avatar , Ironman κ.α.)
Αυτο ομως που μου την εσπασε περισσοτερο ηταν η δηθεν διορθωση του overscan
Το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει...
Μα καλα δεν τα τσεκαρουν πριν τα ανεβασουν;;

Ολα αυτα με το dune_firmware_bdprime3_100630_2131_beta.dff

Παίδες τι λεεί αυτό?? BLU-RAY PLAYERS DUNE BD PRIME 3.0+

http://www.hdland.fr/boutique_us/fi...-BD-PRIME-30-plus&type=10&code_lg=lg_us&num=0

Απ ότι διάβασα έχει καινούργιο drive που διορθώνει τα προβληματάκια του παλιού το έχει κανένας??

Αξίζει σε σχέση με το 3.0??

Από απλό media player ξεκίνησα (asus o!play) και πού κατέληξα να ζαχαρώνω το dune!!!!

Nεο fw για το prime 3.0 σημερα!
Θα αφαιρει την επιλογη cinema, και ισως φτιαχνει καποια bugs απο την τελευταια beta (σε καποιους δεν επαιζαν αρχεια βιντεο, σε εμενα ολα καλα εκτος απο καποια .iso και mp3).
Θα δουμε τι θα βγαλουν...

Edit:Μια χαρα παιζουν τα mp3 μου, απλα επρεπε να βαλω cinema mode : off

Last edited:
Nεο fw για το prime 3.0 σημερα!
Θα αφαιρει την επιλογη cinema, και ισως φτιαχνει καποια bugs απο την τελευταια beta (σε καποιους δεν επαιζαν αρχεια βιντεο, σε εμενα ολα καλα εκτος απο καποια .iso και mp3).
Θα δουμε τι θα βγαλουν...

Που το είδες?

Δεν το βλεπω πουθενα!
Παλι 2131? αλλα στην περιγραφη δεν βρισκω πουθενα αυτες τις δυο αλλαγες!
Εχεις ακριβες λινκ του .zip?

Εχω όμως μια απορία…
Γράφτηκε πως μετα τη τελευταία αναβάθμιση εγινε πιο γρήγορο στο σταμάτημα του.
Εγω όμως δεν βλέπω καμια διαφορα.
Συνεχίζει να κανει περίπου 4-5 δευτερόλεπτα μέχρι να επανέλθει στα μενού.
Δεν ξερω αν εχει σημασία ότι παιζω μεσω δικτύου αλλα η χρόνοκαθυστέρηση παραμένει.