hdmi 1.2 vs hdmi 1.3 στην εικονα

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα εικονας οταν χρησιμοποιω hdmi 1.2 με το να χρησιμοποιω hdmi 1.3?
τα blue ray δεν εχουν deep colour.
ποιος ο λογος να χρηιμοπουμε hdmi 1.3 για την εικονα?

αρα ειμαι κομπλε που χρησιμοποιω 1.2 10 μετρα ενω φιλος που χρησιμοποιει 1.3 ειναι χωρις λογο
ξερει αυτος ποιος ειναι
ετοιμαζεται να παρει και τον 80
......

το μόνο καλό του 1.3 πρωτοκόλλου είναι οτι υποστηρίζει auto lip-sync και κανει έτσι adjust το latency λόγω επεξεργασίας εικόνας.

το μόνο καλό του 1.3 πρωτοκόλλου είναι οτι υποστηρίζει auto lip-sync.
Το οποίο, για να μην μπερδευόμαστε, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το καλώδιο βέβαια.

argi, βαλε απλως το audiovideo.gr στην υπογραφή σου και τα υπολοιπα τα βρισκουμε μόνοι μας (μην κουράζεσαι να ποστάρεις κιόλας) :p

ειπα να μην σας κουραζω να χρονοτριβειτε με το σκρολ του ποντικιου σας
και να σας το δινω στο πιατο

Βρε Argi, δεν θα ήταν πιο σωστό να ποστάρεις το πρωτότυπο άρθρο, αντί για λίνκ σε άλλο φόρουμ; Αφού και στο άλλο φόρουμ, απλά copy-paste από το πρωτότυπο άρθρο έχεις κάνει, και τίποτε άλλο! Ποιο είναι το νόημα;

Απάντηση: Re: hdmi 1.2 vs hdmi 1.3 στην εικονα

Βρε Argi, δεν θα ήταν πιο σωστό να ποστάρεις το πρωτότυπο άρθρο, αντί για λίνκ σε άλλο φόρουμ; Αφού και στο άλλο φόρουμ, απλά copy-paste από το πρωτότυπο άρθρο έχεις κάνει, και τίποτε άλλο! Ποιο είναι το νόημα;

αν ειδες ?
που απο οσο καταλαβαινω βλεπεις καλα
πολλα γραφομενα μου σβηστηκαν δια μαγειας
και δεν ειναι η πρωτη φορα
φιλικα παντα
rg

παραμενω πιστος στο avsite και φυσικα εδω.
δεν θα ειναι βαρετο να μπεινουμε σε ολα?
θα ηταν τελειο αν ηταν ολα ενα μεγαλο
θα σας ερθω και στο audiovideo για να σας σπασω τα νευρα με αναμορφικες συζητησεις:flipout: