Hdmi 1.3b Equip 3m + εμφάνιση ειδώλων σε LG 7000 47"

GARRET

Senior Member
10 December 2008
360
Χρησιμοποιώ λοιπόν αυτό το καλώδιο 3μ συνδεδεμένο με 8800gt και αντάπτορα dvi-hdmi:

http://www.equip-info.net/english/index.php?main=10&gruppe=400&prod=1611&bild=119002&bildnr=2

και βλέπω συχνά ελαφριά είδωλα, πιο εμφανή στον κέρσορα, αάλλα και σε γράμματα / μενού. Δεν είναι και τόσο ενοχλητικά και το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.

Δε μπορώ όμως να καταλάβω αν φταίει το καλώδιο ή είναι θέμα τηλεόρασης.

Ιδέες;

Παιδιά, έχω ποστάρει τό ίδιο θέμα σε 4-5 φόρα, και ΚΑΝΕΝΑΣ δε ξέρει τπτ μέχρι στιγμής, αν είναι δυνατόν...ξέρετε κανένα φόρουμ με άτομα εξειδικευμένα σε τέτοια θέματα;;

Να πω ότι έχω δοκιμάσει επίσης:

- Άλλη κάρτα γραφικών = τπτ
- Άλλη υποδοχή hdmi στην τηλ = τπτ
- Άλλους drivers κάρτας = τπτ

και ότι το κάνει σε αναλύσεις ΜΟΝΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 1360χ768.

Εγώ πιστεύω ότι μάλλον φταίει το καλώδιο, δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.

1 παλικάρι υπέθεσε ότι ίσως φταίει ο αντάπτορας dvi-hdmi και πρότεινε καλώδιο dvi-hdmi απευθείας. Δε βλέπω πως μπορεί να φταίει αυτό...

φιλε μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω 100% αλλα ίσως μπορέσω να σου πώ μόλις την τεστάρω με το HTPC μου αλλα με άλλη κάρτα γραφικών(4850 ΑΤΙ) και μάλλον με ιδια μάρκα καλώδιο...

Το έχω τεστάρει ήδη με 2 διαφορετικές

Ati 3650

Nvidia 8800gt

και με τις 2 κάνει τα ίδια κόλπα άνω των 1360χ768.

Μόλις δοκίμασα και με ΑΛΛΟ καλώδιο, dvi-hdmi equip 3m = Τα ίδια ....Ε ΓΜΤ!!... Τηλεόραση πρόβλημα ή καλώδιο...τι διάολο...!!...

Στις ταινίες έτσι κι αλλιώς δε παρατηρώ είδωλα...στα Windows τα βλέπω.., ειδικά σε άσπρο φόντο όπως τώρα πχ.

Μικρά είναι...αλλά είναι ενοχλητικά, τώρα γράφω από τα ~ 2μ και τα βλέπω.