HDMI 12m

Απάντηση: Re: HDMI 12m

Αν μπορείς αργότερα να αντικαταστήσεις το καλώδιο που θα πάρεις τώρα, και εφ' όσον ο προβολέας σου "πάει" μέχρι 720p, πάρε το Supra που είναι και φθηνό, και όταν έρθει η ώρα να πάρεις κάποιο προβολικό 1080p (το λιγότερο δηλ. σε 2 χρόνια), μπορείς να αντικαταστήσεις και το καλώδιο, που θεωρητικά θα είναι και πιο φθηνό.

Και εγώ μάλλον στο supra θα καταλήξω αλλά περιμένω μήπως και σκαλώσει καμία ευκαιρία από america.

Τελικά η αγορά έγινε από Αμερική (χάρη του γνωστού μου) και στις 16 του μήνα θα έχω στα χέρια μου αυτό το 12μετρο HDMI.Θα συνδέσει τον TW600 με PC προς το παρόν μέχρι να παρθεί και ανάλογο DVD player.Με τις πρώτες δόκιμες θα γράψω εντυπώσεις.

http://www.mycablemart.com/store/cart.php?m=product_detail&p=329

Πάντως, πληροφοριακά αναφέρω ότι το SUPRA στα 8 μέτρα που αγόρασα πριν 2-3 μέρες για να συνδέσω τον TW-700 με το pioneer 696, γράφει στις προδιαγραφές ότι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 8 μέτρα κλειδώνει άνετα και σε 720p/1080i και σε 1080p, ενώ στις εκδόσεις των 10-12 και 15 μέτρων, φθάνει άνετα μέχρι 720p και 1080i ... :operator:

Μπορεί κάποιος που έχει προβολέα 1080 ή Lcd τηλεόραση Full HD και το συγκεκριμένο καλώδιο (μέχρι 8 μέτρα) να το επιβεβαιώσει ???

Last edited:
Μόλις το πήρα στα χέρια μου. Είναι πιο παχύ από ότι το περίμενα και ειδικά τα βύσματα.
Αποτέλεσμα : Δεν χωράει στο σωλήνα !!!!!!Φρίκη.
Και τώρα??? Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να το κόψω να το περάσω από το σωλήνα και μετά να το ξανά ενώσω (ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!)
Καμία ιδεα?

Παντως απο PC μια χαρα παιzει 720ρ και 1080ρ που εστειλα στον TW600

Attachments

• av1.jpg
    av1.jpg
    152.8 KB · Views: 23
  • av2.jpg
    av2.jpg
    91.5 KB · Views: 24
  • av3.jpg
    av3.jpg
    95 KB · Views: 20
Το βύσμα έχει πλάτος 25χιλ και η διάμετρο του σωλήνα μέσα από τον οποίο πρέπει να περάσει έχει 22χιλ. Επίσης σκέφτηκα να τροχίσω ελαφρώς το βύσμα περιμετρικά ώστε να μικρύνω την περίμετρο του μήπως και χωρέσει αλλά δεν ξέρω τι ανοχές έχει και αν θα του προξενήσω ζημία.
Έχει ξανά επιχειρήσει κανείς τπτ παρόμοιο?

Το βύσμα έχει πλάτος 25χιλ και η διάμετρο του σωλήνα μέσα από τον οποίο πρέπει να περάσει έχει 22χιλ. Επίσης σκέφτηκα να τροχίσω ελαφρώς το βύσμα περιμετρικά ώστε να μικρύνω την περίμετρο του μήπως και χωρέσει αλλά δεν ξέρω τι ανοχές έχει και αν θα του προξενήσω ζημία.
Έχει ξανά επιχειρήσει κανείς τπτ παρόμοιο?

Δεν θα επιχειρουσα να το κοψω και να το ενωσω. Αυτα τα καλωδια χαλανε ακομα κι οταν τα στρεσαρεις λιγο ποσο μαλλον να τα κοψεις.
Βλεπω τρεις λυσεις.
Το πουλας και παιρνεις απο Ελλαδα καποιο λεπτοτερο που να χωραει (αν και το βλεπω δυσκολο να χωρεσει HDMI καλωδιο στον σωληνα που εχεις).
Φωναζεις ηλεκτρολογο και περνας νεο καναλι πολυ μεγαλυτερης διατομης ( εκει να δεις φρικη).
Το περνας εξωτερικα.

Παλληκαρι μου Στρατο.
ΜΗΝ τολμησεις να αγγιξεις το βυσμα εκτος αμα θες να το πεταξεις....

η σοβαροτερη λυση ειναι νεο καναλι η εξωτερικα....σκεψου το μελλον....

Λοιπόν μόλις τελείωσα!!
Με τα ακόλουθα εργαλεία και πολύ άγχος κατάφερα να περάσω το καλώδιο αφού πρώτα του ψιλοτσεκουρωσα το βύσμα με φαλτσέτα και τροχακι. Έπειτα δέσιμο στην ατσάλινα πασάλειμμα με σαμπουάν για να γλιστράει και τράβηγμα. Συνέδεσα το pc και όλα μια χαρά και 720ρ και 1080ρ.Τι σου είναι το made in USA...

Φίλε havoc αν έκανα νέο κανάλι (δηλαδή μερεμέτια) μάλλον μαζί με το καλώδιο θα έψαχνα μετά και εγώ για σπίτι….
:furious3:

Attachments

• av4.jpg
    av4.jpg
    124.1 KB · Views: 49
  • av5.jpg
    av5.jpg
    143.3 KB · Views: 52
  • av6.jpg
    av6.jpg
    126.9 KB · Views: 43