HDMI audio (ASUS 5750)

Τι να πώ ρε γαμώτο...

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ενώ ΠΑΝΤΑ εχω προβλήματα με την ATI εξακολουθώ να αγοράζω δικά της προϊοντα......

Πόσο μαζόχας είμαι....

Εγώ με Win7 + ATI 5750 + Hotfix 9.12 δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ήχου. Τα πάντα δουλεύουν μιά χαρά, και True-HD και όλα.
Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω είναι οτι σε True-HD δεν έχω ήχο στις εναρκτήριες σκηνές της ταινίας.

Θα μπορούσε να ανοικτεί ένα καινούγιο νήμα με τις ρυθμίσεις που χρειάζονται - χρησιμοποιεί ο καθένας μας, ώστε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα;

Π.χ. κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν HDMI Audio drivers της Realtek 2.39 και βλέπουν διαφορά.

P.S. ( Babis μπορείς να καθαρίσεις τα Pm σου; )

Π.χ. κάποιοι χρήστες χρησιμοποιούν HDMI Audio drivers της Realtek 2.39 και βλέπουν διαφορά.

Και δουλευει κανονικα με την καρτα της ATI ?

Εγώ με Win7 + ATI 5750 + Hotfix 9.12 δέν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ήχου. Τα πάντα δουλεύουν μιά χαρά, και True-HD και όλα.
Το μοναδικό πρόβλημα που βλέπω είναι οτι σε True-HD δεν έχω ήχο στις εναρκτήριες σκηνές της ταινίας.

Οταν λες True - HD τι εννοεις, καθοτι νεος στα κολπα....

True HD ήχος??

Αν εχω εικονα απο HDMI, αυτο δεν ειναι True HD ??

Last edited:
Τι να πώ ρε γαμώτο...

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι ενώ ΠΑΝΤΑ εχω προβλήματα με την ATI εξακολουθώ να αγοράζω δικά της προϊοντα......

Πόσο μαζόχας είμαι....

Μην νομίζεις, και ο ανταγωνισμός δεν είναι καλύτερος...

Πάντως και άλλοι χρήστες στο avsforum.com αντιμετωπίζουν πρόβλημα στον ήχο. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι θέμα drivers... θα δούμε. Εγώ προσωρινά αγόρασα μια 4350 με 30 ευρώ(!) και παίζει τέλεια τα πάντα!!! Όταν βγουν νέοι drivers για την 5750 και λυθεί το πρόβλημα (ελπίζω) θα την αλλάξω.

Διευκρινίζω ότι τα αρχεία που είχα πρόβλημα με διακεκομένο ήχο ήταν κάποια MSK, σε Blue Ray όλα μια χαρά.