Ανδρεας Σχιζας
AVClub Addicted Member
H αγορα ενος καλωδιου για το οποιο συστημαμας θα πρεπει να συναπτη λογικα και με την ποιοτητα του οποιου συστηματος μας.Ναι το σημα θα ειναι ψηφιακο και θα παιζει,αλλα πως θα παιζει?Απο προσωπικη μου εμπειρια!Μεχρι να καταληξω σε ενα και μοναδικο καλωδιο που χρειαζομουν,μεσα σε λιγες ημερες ακουσον ακουσον,εδωσα κατι λιγοτερο απο 200ε σε καλωδια για συνδεση της πηγης μου με το μεσο προβολης μου.Μιλαμε βεβαια για φθηνα καλωδια 1.1 .Ολλα αυτα απο πεισμα και περιεργεια γιατι ετσι "πιστευα" και εγω ειχα τις ιδιες αποριες.Ναι δουλευανε,(καποιο καθολου) αλλα πως?Δεν μπορει λεω,γεμισα καλωδια,τοσα λεφτα,γιατι δεν αναβουν τα σχετικα "λαμπακια"?Αφου ειμαι FULL HD?Και ομως η λυση ηταν τοσο απλη οσο και πιο φθηνη απο τα τοσα που εδωσα.Ενα καλωδιο 8 μετρων 1.3 της supra με 87ε.Με το που το επιασα στα χερια μου το καταλαβα,ε ηταν και σε βελουδο ντυμενο λεω δεν μπορει,ετσι θανε!Και ναι ετσι ηταν ακριβως,μου αναψαν τα ''λαμπακια", ολλα ενεργοποιηθηκαν,τι deap.color,τι 1080p24 ,τι cinema reality,ολλα ON.Πιστευω οτι ενα καλωδιο καλο συμφωνα με το συστημαμας ναι αξιζει και με το παραπανω.Θα δεις διαφορα βρε αδερφε,δεν μπορει. Υ.Γ Μηπως καποιο "λαμπακι" δεν σου αναβει?Για..ψαχτω για..ψαχτω καλυτερα!!!
:ernaehrung004: