HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Re: Απάντηση: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Φιλε Innersense

δεν καταλαβαινω γιατι τα πηρες

δλδ πιστευεις οτι το συγκεκριμενο player απο το Lidl ειναι καλυτερη αγορα απο το pioneer μονο και μονο για την VGA?

καλά για το lidl δεν ξέρω, αλλά στο pioneer τι βρίσκεις; το dv470 που έχω είναι μια σάχλα και μισή, κάνει μισή ώρα να ανοίξει, 2 ώρες να βγάλει το πορτάκι και κάνει απίστευτο θόρυβο ο μηχανισμός.. δηλαδή το δίκο μου που το πήρα 130 ευρώ γιατί είναι καλύτερο απο του lidl?

Δεν ξερω για το δικο σου αλλα νομιζω οτι το pioneer που το εχει παρει τοσος κοσμος και εχουν ακουστει τοσα θετικα σχολια κατι θα ξερουν

οσο για το player απο το LIDL θεωρω οτι εχει πολλες δυνατοτητες αλλα απο ποιοτητα τελικα τι λεει? Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο η κανω λαθος

γιατι να πεταξεις 70 σε κατι που λογικα δεν θα ειναι και πολυ ποιοτικο αφου με τα διπλα (και δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα) παιρνεις σιγουρα κατι καλο και δοκιμασμενο

τελος πιστευετε οτι θα κανει καλο upscaling με αυτη την τιμη?

Δεν ξερω αν ειναι καλο σε ποιοτητα εικονας πασο

Re: Απάντηση: HDMI DVD 720P από το Lidl!!

καλά για το lidl δεν ξέρω, αλλά στο pioneer τι βρίσκεις; το dv470 που έχω είναι μια σάχλα και μισή, κάνει μισή ώρα να ανοίξει, 2 ώρες να βγάλει το πορτάκι και κάνει απίστευτο θόρυβο ο μηχανισμός.. δηλαδή το δίκο μου που το πήρα 130 ευρώ γιατί είναι καλύτερο απο του lidl?

Φιλε μου μην γενικολογίες.. Το 696 στο οποίο αναφέρονται τα παιδιά κατά γενική ομολογία είναι το καλύτερο μηχάνημα στην κατηγορία του (μεχρι 160 Ευρώ) κάνει 4 δευτερόλεπτα να ανοίξει , 1,5 δευτερόλεπτο να ανοίξει το πορτάκι και ο θόρυβος του μηχανισμού είναι ελάχιστος. Αν αυτά σου φαίνονται τραγικά τότε πάω πάσο...

Για εικόνα δεν λέμε τίποτα ψάξε λίγο τα φόρουμ μόνος σου..

Επίσης το θέμα μας εδώ δεν είναι SilverCrest vs Pioneer. Το καθένα έχει τα +/- του

Καλά που γενικολογώ; Ρωτάω για το δικό μου Pioneer DV470 που το πήρα διπλά λεφτά απο το silvercrest και δεν έχει VGA/USB/optical out.

??????

εεεμ άνοιξε θέμα και στο Insomnia.gr και τα ίδια λένε. ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους κ όλα μια χαρά... μάλλον θα το χτυπήσω για το υπνοδωμάτιο!! :grinning-smiley-043

Καλά που γενικολογώ; Ρωτάω για το δικό μου Pioneer DV470 που το πήρα διπλά λεφτά απο το silvercrest και δεν έχει VGA/USB/optical out.

??????

Γενικολογεις οταν κρίνεις εταιρείες με βάση συγκεκριμένα μοντέλα. Οταν αγοράζουμε κατι κοιτάζουμε πρώτα εαν ικανοποιεί τις απαιτήσεις μας και μετά προχωράμε. Εαν ήθελες Optical out και το μοντέλο που πήρες δεν έχει τότε κακώς το πήρες. USB/VGA θα βρείς σε ελάχιστα μοντέλα επώνυμων εταιρειών αλλά και πάλι δεν είναι το πρωταρχικό στοιχεία αξιολόγησης ενός player

επίσης το 470 δεν είναι καινούργιο μοντέλο (ούτε ήταν το πλέον πετυχημένο μοντέλο της Pioneer) οπότε δεν έχει νόημα να το συγκρίνεις με τωρινά μοντέλα

Παρεμπιπτόντως το 545 που έχω εγώ της Pioneer (στην κρεβατοκάμαρα για δεύτερο) κλείνει σε 1 μήνα έξι χρόνια σκληρής έως απάνθρωπης χρήσης και εξακολουθεί να παίζει άψογα και να διαβάζει τα πάντα (εκτός JPEG που το 2001 δεν ήταν στην πιάτσα..).

Τελος πάντων ελπίζω να κατάλαβες το νόημα της κουβέντας. Επειδή ομως είμαστε μάλλον off-topic αφου το θέμα μας ΔΕΝ ειναι η Pioneer αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο που φέρνει το Lidl εαν θελεις συνεχίζουμε με pm :grinning-smiley-043

Αν το παρει καποιος απο εδω ας κανει μια συγκριση HDMI με VGA

και φυσικα τι usb sticks βλεπει (μεγεθος)

αν ειναιο δυνατον ας μας πει και εντυπωσεις απο τον scaler

εικόνα απο το silverscrest ΚΗ-6511 (για το μέγεθος υποτίτλων)

63izp54.jpg

απο insomnia.gr

Παιδιά το έχει πάρει κανείς στα χέρια του αυτό το Silvercrest;
Από ποιότητα κατασκευής τι λέει;
Μήπως είναι όπως όλα τα προϊόντα που πολάει το Lidl φτηνιάρηκα, no name, της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη;

Τα προιόντα του Lidl χρεώνονται στους καταναλωτές ΟΣΟ πραγματικά κοστίζουν με ελάχιστο κέρδος γιατι λειτουργουν ώς "κράχτες" για τα καταστήματα.

Αγοράζω προσφορές απο εκει απο μικροπράγματα έως και ακριβά ηλεκτρονικά και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πήρα μούφα προιόν.
Ειδικά για τα χρηματα που κοστίζουν κάποια πράγματα ειναι πραγματικές ευκαιρίες χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν απο αντίστοιχα "επώνυμα". Πολλες φορες μάλιστα έχω συναντήσει και συσκευές "φασόν" σε τιμές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως και γιατί....

Στο κάτω κάτω το παίρνεις το δοκιμάζεις σε ότι θες και αμα δε σου κάνει το επιστρέφεις και πέρνεις τα χρηματα σου πίσω στο ακέραιο χωρις μα και μου.

Εαν δε σας ενδιαφέρει μια τέτοια πολυσυσκευή που παίζει τα πάντα απο τα πάντα και δίνει σήμα παντού σε εξαιρετική τιμή που γράφει SilverCrest απλα παρτε ενα "επώνυμο" κινέζικο με τις μισές δυνατότητες εισόδους εξόδους με διπλη ή τριπλή τιμή. Τουλάχιστον θα ειμαστε ήσυχοι το βράδυ με το Brandname στο rack.

Και να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, εχω συσκευές απο όλες τις κατηγορίες τιμών...

Φραγκισκο μια χαρά τα λές .. Το θέμα πάντα είναι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες που έχουμε από μια συσκευή και όχι το ταμπελάκι...

Απο κει και πέρα εγώ θα ήθελα να δώ τι λέει από πλευράς εικόνας μιας και αυτό αποτελεί την πρώτη μου προτεραιότητα στο θέμα αγοράς DVD/TV

Τα προιόντα του Lidl χρεώνονται στους καταναλωτές ΟΣΟ πραγματικά κοστίζουν με ελάχιστο κέρδος γιατι λειτουργουν ώς "κράχτες" για τα καταστήματα.

Αγοράζω προσφορές απο εκει απο μικροπράγματα έως και ακριβά ηλεκτρονικά και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πήρα μούφα προιόν.
Ειδικά για τα χρηματα που κοστίζουν κάποια πράγματα ειναι πραγματικές ευκαιρίες χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν απο αντίστοιχα "επώνυμα". Πολλες φορες μάλιστα έχω συναντήσει και συσκευές "φασόν" σε τιμές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως και γιατί....

Στο κάτω κάτω το παίρνεις το δοκιμάζεις σε ότι θες και αμα δε σου κάνει το επιστρέφεις και πέρνεις τα χρηματα σου πίσω στο ακέραιο χωρις μα και μου.

Εαν δε σας ενδιαφέρει μια τέτοια πολυσυσκευή που παίζει τα πάντα απο τα πάντα και δίνει σήμα παντού σε εξαιρετική τιμή που γράφει SilverCrest απλα παρτε ενα "επώνυμο" κινέζικο με τις μισές δυνατότητες εισόδους εξόδους με διπλη ή τριπλή τιμή. Τουλάχιστον θα ειμαστε ήσυχοι το βράδυ με το Brandname στο rack.

Και να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, εχω συσκευές απο όλες τις κατηγορίες τιμών...

+100

Αν κρίνω απ το προηγούμενο μοντέλο τους που είχα στην κατοχή μου για καμιά βδομάδα μπορώ να πω ότι για τα λεφτά του είναι κελεπούρι. Η εικόνα του πολύ καλύτερη από πολλά επώνυμα των 100 – 150 εύρο . Μάλιστα του κάρφωσα stick 1gb και το διάβασε απροβλημάτιστα. Μπορεί να είναι ένα μηχανάκι μη επώνυμο , σε καμία όμως περίπτωση δεν είναι ευτελή . Τώρα αν αξίζει να δώσει κανείς τα διπλάσια για ένα pioneer θα πω πως όχι καθώς μιλάμε για τα διπλάσια χρήματα και απ ότι φαντάζομαι για την ίδια εικόνα ίσος και καλύτερη ( ίσος) και με ένα σορό επιπλέω παροχές και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους στα Dvix χωρίς αναβάθμιση. Μη νομίζετε ότι ο απλός χρήστης θα μεί στην διαδικασία ν αναβαθμίσει το firmware, Εγώ θα το πάρω και το πολύ πολύ να το χρησιμοποιήσω μόνο για τα Dvix μέσο σκληρού αν δεν μείνω ευχαριστημένος με την εικόνα του .

Αν εχει καλυτερη εικονα απο το 696

τοτε να περιμενουμε να βγαλουν BLU-RAY