HDMI DVD 720P από το Lidl!!

Κώστα ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν μου φτάνει το 99,9%
Θέλω να το στείλω επαρχία ειδικά γι´αυτό το σκοπό. Φαντάζεσαι να πέσουμε στο 0,1%
icon9.gif
Μπάμπη θεωρητικά είναι 100% αν κρίνουμε απ το προηγούμενο μοντέλο απλά αν δεν το δούμε και στην πράξη σε 3 μέρες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροί.

Μπάμπη θεωρητικά είναι 100% αν κρίνουμε απ το προηγούμενο μοντέλο απλά αν δεν το δούμε και στην πράξη σε 3 μέρες δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροί.

Οκ Master.
icon14.gif

Όταν βεβαιωθούμε θα πάω να το πάρω. Αλλιώς θα μου συστήσετε κάποιο άλλο φτηνό player που να διαβάζει σίγουρα τα Ελληνικά.
icon12.gif

Πάντως usb πάνω από 512mb δε δέχεται?Δηλαδή τις ταινίες από ίντερνετ (700mb) μόνο αν είναι γραμμένα σε cd.

Παιδιά το έχει πάρει κανείς στα χέρια του αυτό το Silvercrest;
Από ποιότητα κατασκευής τι λέει;
Μήπως είναι όπως όλα τα προϊόντα που πολάει το Lidl φτηνιάρηκα, no name, της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη;

διαφωνω καθετα ! τα προιοντα του λιντλ ειναι αυτο που πραγματικα αγοραζεις και πληρωνεις και κατι παραπανω !!

τα αλλα πολλες φορες τα γνωστα ..... ειναι να τα πετας απο το παραθυρο διοτι τα πληρωνεις και μετα απο 6 μηνες τα δινουν στη μιση τιμη .....

Ναι δεν φαίνεται και πολύ κλώνος :p επειδή χρησιμοποιούν και τα δυο το Zoran 888 δεν σημαίνει ότι είναι και κλώνοι!

Απ'ότι διαβάζω, παίζει και mp3 γραμμένα σε DVD αλλά δεν αναγνωρίζει longfile names... μάλλον μέχρι 16 χαρακτήρες...

Την Δευτέρα που θα το πάρουμε θα έχουμε εντυπώσεις...
και μετά θα κάνουμε συγκριτικό με το Oppo όπως και οι Νορβηγοί...

Ενας .. ένας έχει για όλους...

Λίγο πολύ, όλοι το έχουν τεστάρει, ίσως γιατί είναι made in germany κι όχι made in china (τώρα... αυτό δεν είναι κατ'ανάγκη καλό...). Θα το πάρω κι εγώ την Δευτέρα, περισσότερο για να πειραματιστώ με κάποια setup συσκευών και συνδεσμολογιών μεταξύ pc-audio-video, κι αν ταιριάξει, έχει καλώς...

πριν απο λίγο γύρισα απο το lidl,είχαν καμιά δεκαριά κομμάτια και πήρα ένα σε αράπικο-μαύρο.
Το έχω συνδέσει αλλά δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή να το βάλω να παίξει.

Καλή κατασκευή.Απαίσιο χειριστήριο αλλά καλύτερο απο τα παλαιότερα player της silvercrest.Δυστυχώς δεν έχει το dvd με τα test patterns που φαίνεται να έχουν στην συσκευασία του γερμανικού player.Εχει ενα cd του nero 7,αλλά σε trial έκδοση.

Για κάτι απλό για το εξοχικό,ή για casual θέαση στο σπίτι ή για mp3 player για background ακρόαση φαίνεται άψογο.
Περισσότερα οταν το βάλω να παίξει.

Last edited: