Ακούστε τώρα ΤΟ κουφό. Έχω την lg plasma RZ 42PX11 (standard ανάλυση 852Χ480) με DVI. Αγόρασα προχθές το DVD RECORDER LG 188 με HDMI. Εκτός από το πρόβλημα του ότι με σύνδεση HDMI-DVI δεν ακούω ήχο από την τηλεόραση προφανώς γιατί η DVI της τηλεόρασης δεν μεταφέρει ήχο από ότι ψιλιάζομαι, γιατί έχει ξεχωριστή σύνδεση για ήχο όπως στ pc), μικρό το πρόβλημα, βλέπω μέσω component και για ταινίες έτσι και αλλιώς ακούω ήχο από τον ενισχυτή μέσω coaxial. Ακούστε το σοβαρό πρόβλημα που με έχει τρελάνει. Μέσω σύνδεσης HDMI-DVI (έχω βάλει καλώδιο HDMI σε DVI) βλέπω κανονικά τα κανάλια από τον δέκτη του recorder σε οποιαδήποτε ανάλυση (576-720-1080) έστω και χωρίς ήχο. Βλέπω κανονικά τα διάφορα DVD από εφημερίδες που δοκίμασα (πάντα ακούω ήχο μέσω ενισχυτή), αλλά ΔΕΝ μπορώ να δω ταινίες από VIDEO CLUB!!! Όταν βάζω ένα ενοικιαζόμενο DVD, αυτό παίζει κανονικά (στην οθόνη του recorder τρέχει κανονικά ο χρόνος και από τον ενισχυτή ακούω τον ήχο) αλλά δεν δείχνει εικόνα στην Plasma. Μου βγάζει no signal!!! Βρε τι δοκίμασα άλλες αναλύσεις, τι δοκίμασα τα πάντα, τίποτα! Δείχνει εικόνα για μισό δευτερόλεπτο καμμιά φορά και μετά no signal! Από component βλέπω κανονικά σε 576i & 576p. Κάτι διάβασα για HDCP (high definition content protection) και ψιλιάζομαι ότι κάτι συμβαίνει με αυτό. Τι να πώ; Το έχει συναντήσει κανένας αυτό; Έχω πάρει την LG και περιμένω να με καλέσουν μήπως ξέρουν κάτι. Εντωμεταξύ αν κάποιος ξέρει κάτι, δεκτή κάθε βοήθεια.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ