1. έχεις δίκιο, δεν το πρότεινες εσύ.1ον δεν προτεινα εγω αυτη, δεν θα προτεινα amd.
2ον τι ρυθμισεις ηχου εχεις στο xbmc?
Tι Player χρησιμοποιείς?Έχω την ASUS HD5450 και παίζει μια χαρά HD Audio.
Εκτός απο το XBMC, κοίταξες τις ρυθμίσεις των οδηγών (αν τρέχεις Windows);
Δεν εχω το συγκεκριμενο συστημα, αλλα ισως αυτο που θα σου πω θα σε βοηθησει. Αγορασα και εγω ενα home cinema που εγραφε οτι υποστηριζει DTS-HD (Pioneer bcs 222). Συνεδεσα την 6450 μου με hdmi και τα windows ελεγαν τα ιδια ακριβως codecs που λενε και σε εσενα. Για αρκετο καιρο νομιζα οτι κατι ειχα κανει λαθος και εκανα το Pc και τα windows ανω κατω. Τελικα αποδειχτηκε οτι υποστηριζει μεν hd audio, αλλα μονο για blue ray playback!!!! Μεσω hdmi και αναπαραγωγη απο αλλη πηγη υποστηριζει μονο εως DTS. Ειχα στενοχωρηθει οταν το πληροφορηθηκα αυτο, αλλα μεταξυ μας δεν νομιζω τελικα οτι θα καταλαβαινα διαφορα σε τετοιο ηχοσυστημα. Φτιαχνω τωρα σιγα σιγα ενα ηχοσυστημα με "κανονικο" ενισχυτη, ο οποιος ομως ειναι λιγο παλιος και υποστηριζει εως DTS και ακουγεται πολυ πολυ καλυτερα απο το home theatre in a box που ειχα πριν.
Εδώ λες ότι βγάζει DTS.Τελικά η Κάρτα EAH6450 δεν έπαιξε, έβγαζε μόνο Dolby Surround & DTS, την πήγα πίσω και πήρα την SAPPHIRE R7 240 που μου πρότεινε ο φίλος host505 αλλά και αυτή βγάζει μόνο Dolby Surround & DTS.
Τι κάνω λάθος? γιατί δεν μπορώ να πάρω Dolby TrueHD & DTS HD?
Σύνθεση MediaCenter
Pc: P4-P5N9300
Ram: 3GB
VGA: SAPPHIRE R7 240 Driver ver. 14.301.1001 <-τελευταίοι
Windows 7 64Bit Eng SP1 Full Update
Home Cinema System: LG-HX995TZ
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αλέξανδρος (SY1BCC)
είναι απλό DTS, δεν είναι το DTS HD Master Audio:surf-aki:Εδώ λες ότι βγάζει DTS.
Respect Μπράβο σου, μέχρι την έκδοση xbmc 12 αυτά είναι εμφανή, από την 13 και μετά δεν μπορούσα να βρω που ήταν.στο xbmc θα πας κάτω αριστερά στο screenshot και θα επιλέξεις στο επίπεδο ρυθμίσεων expert,θα εμφανιστούν και άλλες επιλογές στο audio output ενεργοποιείς το enable passthrough και επιλέγεις passthrough output device
Αν βάλεις στην καρτέλα Sound>Playback το Digital Audio (HDMI), αλλάζει κάτι;
Είχα HD audio με XBMC, MPC\LAV Filters, MPC\FFMpeg και όποιον άλλο συνδυασμό το υποστήριζε. Έχω όμως εγκαταλείψει τα Windows στο HTPC εδώ και καιρό, δεν θυμάμαι πλέον τις ρυθμίσεις μου.
είναι απλό DTS, δεν είναι το DTS HD Master Audio:surf-aki:
Respect Μπράβο σου, μέχρι την έκδοση xbmc 12 αυτά είναι εμφανή, από την 13 και μετά δεν μπορούσα να βρω που ήταν.
Όντως τώρα πλέον όταν επιλέξω "DirectSound:HDMI" μου βγάζει ήχο DTS 3/2.0 και DD 3/2.1, αλλά όταν επιλέξω "WASAPI:HDMI" τότε δεν έχω καθόλου ήχο, και βέβαια ακόμα δεν έχω πάρει ήχο DTS HD Master Audio αλλά και Dolby TrueHD.
αν δεν κάνω λάθος αυτά που αναφέρεις είναι συμπιεσμένες μορφές ήχου
Ποια;;αν δεν κάνω λάθος αυτά που αναφέρεις είναι συμπιεσμένες μορφές ήχου
μήπως το home cinema δεν υποστηρίζει hd audio απο το hdmi in ?
MPC\LAV Filters, MPC\FFMpegΠοια;;
Εκεί φαίνεται ποια codecs υποστηρίζουν ταυτόχρονα και τα δυο,δηλ home cinema και graphics card![]()
στο Encode Format δεν θα έπρεπε να έχει και άλλα format?
Εδώ γνωρίζεις αν αυτά που μου δείχνει είναι το τι υποστηρίζει το HomeCinema ή η ίδια η κάρτα γραφικών?
Στα ADVANCED FEATURES λέει ότι υποστηρίζει LG-HX995TZ
MPC\LAV Filters, MPC\FFMpeg
Αυτό δεν είναι passthrough αλλά codec, σωστά?
μπορεί να υποστηρίζει μόνο απο το player και όχι από εξωτερική πηγή![]()
στο Encode Format δεν θα έπρεπε να έχει και άλλα format?
Εδώ γνωρίζεις αν αυτά που μου δείχνει είναι το τι υποστηρίζει το HomeCinema ή η ίδια η κάρτα γραφικών?
Στα ADVANCED FEATURES λέει ότι υποστηρίζει LG-HX995TZ
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας και ιδιαίτερος τον φίλο leo06 που μου έδωσε την λύση του προβλήματός μου. Ελπίζω το συγκεκριμένο θέμα να βοηθήσει και άλλους με ανάλογο πρόβλημα.
Να είστε καλά, και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Αλέξανδρος (SY1BCC 434.450)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.