Εχεις δει σημαντική διαφορά στην εικόνα ή ειναι απειροελαχιστη διαφορά ? γιατί βλεπω αρκετους τυπουε με διαφορετική προς τα πάνω τιμηΈχω ένα HDMI πλακέ.
Το σχήμα τους είναι έτσι αν κάποιος δεν έχει χώρο από εκεί που θα το περάσει .
Εγώ έχω ένα Sony HDMI πλακέ και είμαι ευχαριστημένος.
Από τη στιγμή που θα κλειδώσει στην ίδια συχνότητα το καλώδιο, τί διαφορές περιμένεις να δεις στην εικόνα;
Ισχυει και για το audio που περναει απο μέσα ?To πρωτόκολλο του HDMI είναι σχεδιασμένο, έτσι ώστε να μην υπάρχουν διαφορές, για την ίδια συχνότητα κλειδώματος: ή θα δουλεύει ή δεν θα δουλεύει...
Από εκεί και πέρα, η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να κοστολογεί όσο θέλει τα προϊόντα της, εφόσον βρίσκει κάποιους να τους τα πουλήσει...
Ισχυει και για το audio που περναει απο μέσα ?
:2thumb22sup:thxΌ,τι ισχύει για την εικόνα, ισχύει και για τον ήχο...
Τα σήματα, διασχίζουν το καλώδιο διαμορφωμένα από τον HDMI transmitter, σε παλμούς TMDS (μία παραλλαγή της μεθόδου LVDS, η οποία χρησιμοποιείται π.χ. στην επικοινωνία μέσω του δίαυλου PCIe στους υπολογιστές). Oι παλμοί αυτοί, εκπέμπονται σε ζεύγη με ανεστραμμένη φάση, για κάθε ένα από τα τρία κανάλια της σύνδεσης (κάτι ανάλογο με την ισορροπημένη σύνδεση του αναλογικού ήχου) και με διπλό ρολόι ελέγχου. Αν για κάποιο λόγο, οι παλμοί αυτοί δεν ανακτηθούν 1:1 στο άλλο άκρο της σύνδεσης και με τον σωστό τους χρονισμό, τότε ο HDMI Receiver, απλά δεν τους ξαναμετατρέπει σε δεδομένα εικόνας ή/και ήχου (αυτό που λέμε κοινώς, δεν κλειδώνει).
Η όλη σχεδίαση του πρωτοκόλλου, είναι τέτοια, ώστε να ικανοποιείται από τη στάνταρ βιομηχανική ποιότητα καλωδίων...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.