HDMI over ethernet

toasted

AVClub Addicted Member
11 October 2011
1,579
Πάτρα
Καλημέρα. Χρειάζομαι να συνδέσω τον προβολέα και η απόσταση από τον ενισχυτή είναι 15 περίπου μέτρα. Πλην του προφανούς θέματος της μεγάλης απόστασης, τα κανάλια που άφησε ο ηλεκτολογος, δύσκολα χωράνε το βύσμα του Hdmi. Υπάρχει λύση hdmi over Ethernet, είναι αξιόπιστη, κ που να αναζητήσω τον ανταπτορα; Ευχατιστώ.

Απάντηση: hdmi over ethernet

Υπαρχουν καλωδια hdmi, της oehlbach νομιζω που ερχονται και χωρις τα βυσματα τα οποια τα βαζεις μετα.
Δεν ειναι οτι πιο ευκολο αλλα πιστευω οτι αξιζει να το ψαξεις λιγο.

Re: hdmi over ethernet

Καλημέρα. Χρειάζομαι να συνδέσω τον προβολέα και η απόσταση από τον ενισχυτή είναι 15 περίπου μέτρα. Πλην του προφανούς θέματος της μεγάλης απόστασης, τα κανάλια που άφησε ο ηλεκτολογος, δύσκολα χωράνε το βύσμα του Hdmi. Υπάρχει λύση hdmi over Ethernet, είναι αξιόπιστη, κ που να αναζητήσω τον ανταπτορα; Ευχατιστώ.

Για δες και εδώ. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει μάλλον θα κάνεις τη δουλειά σου

Re: hdmi over ethernet

Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου xamurabi. Απλά ΕΙΜΑΙ επιφυλακτικός για το αν θα δουλεύει οκ. Όσο για το oehlbach, πολύ καλή λύση, αλλά αφενός δεν το βρίσκω πουθενά, αφετέρου δεν έχω εικόνα για την τιμή.

Λοιπόν για να κλείσω, με τα χίλια ζόρια κατάφερα κ πέρασα ένα καλωδιο
των 12 ευρώ. Αφού κ υριολεκτικά κρεμαστηκα τραβώντας το, πέρασε αλλά δυστυχώς είχε τσακίσει κατά 180 μοίρες μέσα στο σωλήνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οη ατσαλινα που το τραβουσε το είχε πληγώσει. Τελικά κάνω δοκιμήκ !ουλεύει αψογα!!