HDMI passthrough

Μήπως συμβαίνει ότι και στον δικό μου ενισχυτη (γιαμαχα rxv667)? Από την ώρα που ενεργοποιείς το hdmi pass... στον ενισχυτη, όταν κλείνει ο ενισχυτης μπαίνει σε stand by και θα πρέπει έστω και κλειστός (στην ουσία standby) να επιλεξεις στον ενισχυτή ,τη θύρα hdmi της πηγής που θελεις να δεις. Απλά σε περιπτωση συνδεδεμένης hdmi cec συσκευης,οταν την ενεργοποιείς αλλάζει αυτόματα η τιβι στη θύρα που είναι ο ενισχυτής και ο ενισχυτής στη θύρα της hdmi cec συσκευής. Εμένα,τουλάχιστον έτσι συμβαίνει.

Δυσκολο αλλα θα πρεπει να το δοκιμασεις. Βαλτον καπου να αεριζεται σωστα. Αν επιμεινει μαλλον τον στελνεις για σερβις :(

Ευχαριστω για την απαντηση Θαναση.Να τον αλλαξω θεση είναι κατι που δεν παιζει,αλλα αυτό που μου κανει εντυπωσ ότι είναι το πρωτο καλοκαιρι που ακομη καλα καλα δεν μπηκε μου κανει τετοια χουνέρια..
Από ότι βλεπω μεχρι στιγμης τον προσεχω,αλλα αν μου ξανακανει τα ιδια μαλλον θα τον πακετάρω για service.
Εχεις καθολου υπ'οψιν σου τι παιζεται με το service της pioneer στη Θεσσαλονικη μηπως??

Μήπως συμβαίνει ότι και στον δικό μου ενισχυτη (γιαμαχα rxv667)? Από την ώρα που ενεργοποιείς το hdmi pass... στον ενισχυτη, όταν κλείνει ο ενισχυτης μπαίνει σε stand by και θα πρέπει έστω και κλειστός (στην ουσία standby) να επιλεξεις στον ενισχυτή ,τη θύρα hdmi της πηγής που θελεις να δεις. Απλά σε περιπτωση συνδεδεμένης hdmi cec συσκευης,οταν την ενεργοποιείς αλλάζει αυτόματα η τιβι στη θύρα που είναι ο ενισχυτής και ο ενισχυτής στη θύρα της hdmi cec συσκευής. Εμένα,τουλάχιστον έτσι συμβαίνει.

Κωστα τα ειχα όλα απενεργοποιημένα μεχρι να αρχισει να μου συμβαινει αυτό,τωρα ειπα να ασχοληθώ με το HDMI passthrough αλλα δε βλεπω να γινεται τιποτα.
Ευχαριστω για την απαντηση-συνεισφορα σου....

Δυστυχως οχι Αγη. Και ειναι πολυ πιθανο να πρεπει να φυγει Αθηνα. Τουλαχιστον για ενα οικιακο εκτυπωτη canon ετσι μου ειχαν πει το καποτε.