Καλησπερα σε ολους τους κυριους στο forum .Νεο μελος κανω το πρωτο μου post για να μοιραστω μαζι σας ενα πολυ παραξενο προβλημα που προεκυψε ξαφνικα στην τηλεοραση μου .Εχω την Panasonic Viera th-42px80ea plasma μοντελο 2008 .Εντυπωσιασμενος τοτε απο τις επιδοσεις τις σε παλιες παιχνιδοκονσολες αλλα και στις τωρινες εκανα την αγορα της χωρις να το σκεφτω και πολυ.Και δεν μετανιωσα κα8ολου τα χρηματα που εδωσα .Ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι που ξαφνικα μια μερα απλως χα8ηκε το σημα και στις 3 θυρες hdmi .συνδεδεμενα ειχα τα playstation 3 και xbox 360 και τα δυο με hdmi καλωδια ...Το προβλημα ξεκινησε με το ps3 και μεταφερθηκε kai sto 360 .Εχω δοκιμασει ολες τις δυνατες λυσεις σαν χρηστης που υπαρχουν για να επαναφερω ειτε τις παιχνιδοκονσολες μου ειτε την tv .Στην tv μου εργοστασιακες ρυθμισεις .reset.βγαλσιμο του καλωδιου του ρευματος για 20 λεπτα .Ελεγχο των εισοδων hdmi μηπως υπαρχει εκει προβλημα (εξωτερικα) .Το ιδιο εκανα και με τις κονσολες ..Αλλαγη τριων διαφορετικων καλωδιων hdmi για δοκιμη (κανενα δεν εβγαλε σημα ) reset τις κονσολες ..συνδεση πρωτα με αναλογικα καλωδια και μετα hdmi ουτε και εκει ειχα αποτελεσμα ..κατεβασα και αναλυσεις χαμηλοτερες απο 1080P ....Σε 1080ι kai 720p πουθενα τιποτα...Πλεον το τελευτεο διαστημα τα δουλευω με COMPONENT καλωδια . Εδω και 4 μερες την εχω δωσει σε μαστορα ο οποιος μου ειπε πως θα κανει ενα firmware update μηπως μπορεσει και την επαναφερει η αλλιως παμε για πλακετα hdmi ? το πιο κουφο απο ολα ειναι οτι δοκιμαζα ανα διαστηματα και αλλες συσκευες media players laptops ολα με hdmi και καποια απο αυτα παιζαν κανονικα ....Οποτε λογικα δεν εχω καμμενες hdmi ..Ευχαριστω