HDMI splitter Konig

MadPax

AVClub Enthusiast
19 October 2010
738
Σαλαμίνα
Splitter-άκι της Konig, δουλεύει άψογα. Τώρα με τα Oppo δεν μου χρειάζεται :music-smiley-005: , όποιος το θέλει δικό του, αν είστε πολλοί κάνω μιά κληρωσούλα αύριο 13/8 το βράδυ και το παίρνει με συνάντηση Πειραιά ή σε κάποιο σταθμό του Μετρό. Τα χαρακτηριστικά του εδώ http://www.futurestore.com.gr/p.Splitter-HDMI-2-thyron-KONIG-KN-HDMI-SPL-10.818508.html σε 3D δεν το έχω δοκιμάσει δεν με ενδιαφέρει, HD 1080p εικόνα και HD ήχο (DTS HD, True-HD) όπως και SD εικόνα και ήχο περνάει άνετα.

Καλησπέρα, συγχαρητήρια για την κίνηση!

Το splitter μου είναι απαραίτητο γιατί έχω μόνο μία έξοδο εικόνας HDMI απο τον πολυκάναλο ενισχυτή μου και αναγκάζομαι να μπαινοβγάζω καλώδια σε Projector και TV. Είναι ιδανικό για την περίπτωσή μου!

Δηλώνω ενδιαφέρον!

:smash:

Καλησπέρα (καλημέρα τέτοια ώρα που είναι...) με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο.
Μπράβο για την κίνηση, δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον.

Απάντηση: Re: HDMI splitter Konig

Καλησπερίζω παίδες, ο τυχερός που θα το πάει είναι το μέλος koukoulis και αύριο που θα κατέβω Αθήνα ας επικοινωνήσει μαζί μου να συναντηθούμε να το παραλάβει. Ευχαριστώ, Νίκος.

Συγχαρητήρια για άλλη μιά φορά στον "χορηγό" MadPax αλλά και στον τυχερό μελλοντικό κάτοχο koukoulis.
Πάντα τέτοια εύχομαι!
:ernaehrung004:

Παρεληφθη!!! Ευχαριστω κσι παλι τον φιλο Νικο για την προσφορα του και την γνωριμια!!! :worshippy: