hdmi splitter στον ενισχυτη

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
μια ερωτηση ακομα για τον ενισχυτη harman kardon 255, εχει 3 εισοδους hdmi και 1 hdmi εξοδο, επειδη θελω να στελνω και στην tv αλλα και στον προυζεκτορα, χωρις να αλλαζω συννεχεια καλωδια υπαρχει καποια λυση? Αν αγορασω ενα hdmi splitter σαν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751945

θα στελνει εικονα και στα 2 ταυτοχρονα ? οποιο ειναι καθε φορα ανοιχτο? η θα μπερδευετε και δεν θα δουλευει καθολου?

Last edited:
Θα δινει και στα δυο ταυτοχρονα, φτανει να μην εχεις πολλα μετρα καλωδια (π.χ για τον προτζεκτορα) γιατι τοτε πολυ φοβαμαι οτι με το συγκεκριμενο δεν θα δεις τιποτα.Εγω για να στειλω σε 20 μετρα, πηρα αρκετα καλο καλωδιο και splitter με τροφοδοσια, μαλιστα επειδη δεν μου δουλεψε το 1 σε 2 (που ειχε και τροφοδοσια) ,κατεληξα στο μεγαλο splitter 1 σε 4,για να κανω την δουλεια μου.

Last edited:
To συγκεκριμένο δεν είναι καλό. Το είχα πάρει και εγώ κάποτε αλλά δεν δούλεψε και το πέταξα.

το καλωδιο για τον projector ειναι 10 μετρα. για την Tv ειναι 2 μετρα . με αυτο το φθηνο με τα 10 ευρω λες να δουλεψει? αυτο που πηρες εσυ ποσο κοστιζει?

θελω κατι μεχρι 30 ευρω ν ειναι δυνατον

Kατι σαν και αυτο http://www.ebw.gr/el-gr/Product/547...20P-ΚΑΙ-HDMI-1080p-V1-3-1-INPUT-2-OUTPUT-ΜΕΤΑ μαλλον θα σου δουλεψει.Παντως θα δωσεις περιπου στο ποσο που θες (30 ευρω).Για 10 μετρα θες splitter με τροφοδοσια,αυτο τον 10 ευρω (επειδη δεν εχει τροφοδοσια) αν σου δουλεψει, αναψε μια μεγαλη λαμπαδα (των 10 ευρω)-πλακα κανω.Μαλιστα αν αγοραζεις απο amazon,ebay εχει splitter 2χ1 που ειναι και 3D ready (για οσους εχουν παλιοτερους ενισχυτες για να στελνουν μονο την εικονα στο 3D μεσο προβολης και μονο ηχο χωριστα στον ενισχυτη) που η τιμη ειναι γυρω στα 30 ευρω.

Last edited:
μπορεις να μου πεις απο ebay ποιο ειναι αυτο που λες που ειναι και 3D ready? o ενισχυτης μου δεν ειναι 3d παντως

http://www.amazon.co.uk/Cablesson®-...Y0GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1311784230&sr=8-1 To ειπα σαν future proof επιλογη,αν καποια στιγμη θες να δεις 3d και να ακους hd format ηχου, χωρις να αλλαξεις ενισχυτη.Ψαξε κατι αντιστοιχο στο ebay ή καλυτερα στην Ελλαδα ωστε αν εχει τυχον προβλημα να μπορεις να το αλλαξεις ευκολα (ατιμα πραγματα τα hdmi splitter).-bye-

This review is from: Cablesson® - 2 Way HDMI SPLITTER BOX 1x2 Port (1 input 2 output) - Active Amplifier - v1.3c *NEW VERSION WITH 3D* -1080p Full HD - Display HD on 2 TVs - Free Shipping
Now the kids can watch Sky HD in their room.

The box is very tiny and cute in a way :)

Hubby connected a 10m hdmi cable and 2m hdmi cable, we have also bought the cables from Cablesson.

The best £19.99 we have spent as yet.

Επειδη ειναι καλο (απο τα review) και εχει ζητηση,ανεβασαν λιγο την τιμη.

Last edited:
Το απλό splitter/καλώδιο το δοκίμασα από ενισχυτή σε προβολέα και μόνιτορ ταυτόχρονα και δουλεύει με σήμα από pc, αλλά όχι από bluray (LG 560).
Φαντάζομαι είναι θέμα σήματος της πηγής (και όχι του ενισχυτή που μάλλον κάνει απλό switch μεταξύ των πηγών). Τα ηλεκτρονικά splitters όμως, υποθέτω ότι κάνουν και ενίσχυση σήματος σε κάθε έξοδο, σωστά?

Μήπως λοιπόν έχει δοκιμάσει κανείς αυτό (το 1 σε 2) για παράλληλη θέαση σε μόνιτορ και προβολέα? Κάποια άλλη (επώνυμη) δοκιμασμένη λύση? Thanks!-bye-

προεκταση για hdmi υπαρχει? εχω ενα καλωδιο hdmi και θελω να του προσθεσω 1 μετρο ακομα.

προεκταση για hdmi υπαρχει? εχω ενα καλωδιο hdmi και θελω να του προσθεσω 1 μετρο ακομα.

υπάρχει adaptor θυλυκό -θυλυκό με κόστος 5-7 ευρώ.

http://www.amazon.co.uk/Cablesson®-...Y0GY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1311784230&sr=8-1 To ειπα σαν future proof επιλογη,αν καποια στιγμη θες να δεις 3d και να ακους hd format ηχου, χωρις να αλλαξεις ενισχυτη.Ψαξε κατι αντιστοιχο στο ebay ή καλυτερα στην Ελλαδα ωστε αν εχει τυχον προβλημα να μπορεις να το αλλαξεις ευκολα (ατιμα πραγματα τα hdmi splitter).-bye-

This review is from: Cablesson® - 2 Way HDMI SPLITTER BOX 1x2 Port (1 input 2 output) - Active Amplifier - v1.3c *NEW VERSION WITH 3D* -1080p Full HD - Display HD on 2 TVs - Free Shipping
Now the kids can watch Sky HD in their room.

The box is very tiny and cute in a way :)

Hubby connected a 10m hdmi cable and 2m hdmi cable, we have also bought the cables from Cablesson.

The best £19.99 we have spent as yet.

Επειδη ειναι καλο (απο τα review) και εχει ζητηση,ανεβασαν λιγο την τιμη.

Καλησπερα διαβαδα αυτο που γραφεις για το συγκεκριμμενο splitter απο Amazon.uk θελω να σε ρωτησω εχω το bd 3d - 110 της panasonic κ ενισχυτη τον denon avr - 2808 o oποιος εχει μονο hdmi 1.3 αν παρω αυτο το splitter θα μπορεσω να βγαλω σημα 3d στη τηλεοραση κ ηχο dts hd h dolby tr hd στον ενισχυτη ? ευχαριστω για την οποια βοηθεια.:music-smiley-005:

Καλησπερα διαβαδα αυτο που γραφεις για το συγκεκριμμενο splitter απο Amazon.uk θελω να σε ρωτησω εχω το bd 3d - 110 της panasonic κ ενισχυτη τον denon avr - 2808 o oποιος εχει μονο hdmi 1.3 αν παρω αυτο το splitter θα μπορεσω να βγαλω σημα 3d στη τηλεοραση κ ηχο dts hd h dolby tr hd στον ενισχυτη ? ευχαριστω για την οποια βοηθεια.:music-smiley-005:

Λογικά ναι,εφόσον ο ενισχυτης έχει επιλογή για να δεχεται μόνο ήχο απο το hdmi (ετσι το δουλεύουν στους ονκυο που έχω και το έψαξα χωρις να είμαι σίγουρος οτι είναι απαραίτητο να επιλεξεις " μόνο ηχος" σε σύνδεση με bluray,με υπολογιστή νομίζω είναι απαραιτητο) δες λίγο τι γίνεται με τούς ντενον με ενα γκουγκλαρισμα -bye-