HDMI Splitter?

gkazantzis

Established Member
21 July 2006
221
Καλησπερα σας και συγνωμη εξ'αρχης αν γι αυτο ποου ρωταω εχει δοθει ηδη απαντηση.

Φιλος λοιπον εχει παρει ενισχυτη με μια hdmi out.
Επειδη συνδεει σε αυτον και τηλεοραση και προτζεκτορα καταλαβε εκ των υστερων οτι θα πρεπε ο ενισχυτης να χε δυο hdmi outs.
Ετσι παροτι εχει σκασει σχεδον δυο χιλιαρικα για home cinema, αναγκαζεται να σηκωνεται και να αλλαζει καλωδιο πισω απο τον ενισχυτη,αναλογα με το απο που θελει να δει.
Το να πουλησει τον ενισχυτη και να παρει νεο με 2 hdmi outs θα ταν η ιδανικη λυση...μονο αν ειχε το χρημα του πρηγκιππα μου!!!
Για πειτε τι του προτεινετε;
Οταν ειχα τηλεοραση μονο με μια εξοδο hdmi, ειχα πεταξει ενα φτινιαρικο κινεζοσπλιττερ και ημουν αρχοντας!
Παιζει καποια αναλογη λυση χωρις απωλειες σηματος. Οι μηδενικε απωλειες ειναι το σκαλωμα του κ οχι αδικα, αν συνυπολογισουμε ποσα εχει σκασει (κ πιο τσιμπημενες προτασεις δεκτες, αλλωστε η ποιοτητα κοστιζει)!!

Hdmi splitter Καλό και οικονομικό ?

Μετά την αγορά δεύτερου media player, εδώ και 2 μήνες συχνά βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να βάζω-βγάζω συσκευές καθώς τα 3 hdmi της LCD δεν φτάνουν πλέον. Σκέφτομαι για Hdmi splitter (χωρίς τροφοδοσία θα προτιμούσα) προκειμένου να αυξήσω τις hdmi θύρες.Χρειάζομαι 2+ για να μη έχω ξανά θέμα. Από κάποια θέματα που βρήκα διαβάζω για προβλήματα συμβατότητας.

http://www.amazon.co.uk/TRIXES-1080...D5KG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359632037&sr=8-1

Κάτι τέτοιο αξίζει ή θα έχω θέμα ?

HDMI splitter ?

Καλημέρα,

θέλω από τον ενισχυτή μου Yamaha RXV-567, να δώσω εικόνα/ήχο σε TV και projector.
Δεν έχω 3d ενώ ο προβολέας είναι 720, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι εξειδικευμένο.

ένα απλό splitter οπως αυτό στο link θα κάνει την δουλειά ? http://www.amazon.co.uk/Splitter-INPUT-OUTPUT-Female-1080p/dp/B003MX26H2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1361348157&sr=8-2

31Isb3BmFhL._SL500_AA300_.jpg

Re: HDMI splitter ?

Παντα διατηρω επιφυλάξεις γι αυτα τα ''απλως pin 2 pin'' μαραφετια....

Προσωπικα, πηρα ενα τετοιο μαραφετι (αυτο στο #5 εννοω) απο ebay, αλλα δεν δουλεψε ουτε με το PS3 ουτε με τον δορυφορικο δεκτη.
Ισως επεσα σε ελαττωματικο.