HDMI Θυρες

kYRIAKOS

Established Member
29 August 2007
217
Athens
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης
Εχω ενα Dennon ενισχητη ο οποιος εχει 3 HDMI θυρες απο πισω
Στην μια εχω το DVD,στην αλλη το ΤV tunner και στην τριτη τον προβολεα και χρειαζομαι και αλλη για να βαλω το PC
Eχετε να μου προτεινετε καποιο splitter εαν λεγετε ετσι ωστε να το συνδεσω στον Dennon και να μου βγαλει και αλλες HDMI θυρες?

Ευχαριστω

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης
Εχω ενα Dennon ενισχητη ο οποιος εχει 3 HDMI θυρες απο πισω
Στην μια εχω το DVD,στην αλλη το ΤV tunner και στην τριτη τον προβολεα και χρειαζομαι και αλλη για να βαλω το PC
Eχετε να μου προτεινετε καποιο splitter εαν λεγετε ετσι ωστε να το συνδεσω στον Dennon και να μου βγαλει και αλλες HDMI θυρες?

Ευχαριστω

Φίλε Κυριάκο μάλλον έχεις μπερδευτεί λιγάκι.

Το DVD και την TV προφανώς τα χρησιμοποιείς σαν πηγές εικόνας και τα έχεις συνδέσει στα αντίστοιχα input του ενισχυτή, ενώ τον προβολέα για να δέχεται σήμα από αυτά και επομένως στο output του ενισχυτή. Άρα χρησιμοποιείς και in & out.

Πρόσεξε λίγο τι έχεις συνδέσει και που. Προφανώς ο ενισχυτής σου έχει 3 εισόδους και 1 ή 2 εξόδους.

Όσο για το θέμα switcher, υπάρχει αντίστοιχο θέμα που έχει ανοιχτεί στην κατηγορία και μπορεί να σε κατατοπίσει.

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, στη διάθεσή σου.

Για παραπάνω απο 1 εξόδους πρεπει ναναι καποιο πανάκριβο μοντελο. Ο 4306 που έχω εγω εχει 3 εισόδους και 1 έξοδο, άλλα μικροτερα μοντελα εχουν 2 εισόδους και 1 έξοδο. Γενικά δες αυτά που σου έγραψε ο Παπαγεωργιου (και λογικά αν έχεις μόνο 2 εισόδους και 1 εξοδο έχεις βαλει dvd-tv στις εισόδους και προβολέα στην έξοδο).
Switcher υπάρχουν πολλά, γενικά ειναι ακριβά και ´πρεπει να δεις και ποια βερσιόν hdmi υποστηρίζουν.

Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Θα παω να δω στο αναλογο post για το θεμα και οντως εχει 2 in και 1 out

Last edited: