HDTV selector.

Γιαννη τι εγινε αποφασισες τελικα?

Αποφασισα οτι δε μπορω να αποφασισω...:flipout:

Το HDTV selector παντως μου βγαζει αυτες:

Panasonic TH42PX70E
Samsung PS42Q97HDX
Samsung LE40M87BD

Αν προσθεσουμε και την 40D3000 τοτε εχουμε αυτες που σκεφτομαι.-bye-

Από το τέστ του Γιάννη, σας παραθέτω τα στοιχεία σύμφωνα βέβαια με τις προσωπικές μου επιλογές

Panasonic TH42PX70PED Plasma TV

Samsung PS42Q97HDX Plasma TV

Samsung LE40M87BD LCD TV - Σαφώς η τηλεόραση που με γοητεύει περισσότερο είναι και Full HD.

Γιάννη σε ευχαριστούμε -bye-

Re: Απάντηση: HDTV selector.

Samsung LE40M87BD LCD TV - Σαφώς η τηλεόραση που με γοητεύει περισσότερο είναι και Full HD.

Ειναι πολυ καλη τηλεοραση αλλα δεν ξερω αν θα με ικανοποιει απολυτα σε SD.

Απάντηση: Re: Απάντηση: HDTV selector.

Ειναι πολυ καλη τηλεοραση αλλα δεν ξερω αν θα με ικανοποιει απολυτα σε SD.

Στο σαϊτ του Φουρλή, δεν την βρίσκω, να υποθέσω ότι πρόκειται για μοντέλλο που δεν έχει εισαχθεί ακόμη, μόνο μια F 40αρα, βλέπω σε
FULL-HD -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HDTV selector.

Στο σαϊτ του Φουρλή, δεν την βρίσκω, να υποθέσω ότι πρόκειται για μοντέλλο που δεν έχει εισαχθεί ακόμη, μόνο μια F 40αρα, βλέπω σε
FULL-HD

H M86/87 κυκλοφορει και μαλιστα την εχουν αγορασει και 2-3 μελη του φορουμ.

Εσυ ΕΚΙ απο οτι θυμαμαι ειχες παρει τα λεφτα πισω απο την 42Pf9830 , δεν θυμαμαι ομως αν αγορασες καποια αλλη η αν περιμενεις τα νεα μοντελα της Philips.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HDTV selector.

H M86/87 κυκλοφορει και μαλιστα την εχουν αγορασει και 2-3 μελη του φορουμ.

Εσυ ΕΚΙ απο οτι θυμαμαι ειχες παρει τα λεφτα πισω απο την 42Pf9830 , δεν θυμαμαι ομως αν αγορασες καποια αλλη η αν περιμενεις τα νεα μοντελα της Philips.-bye-

Οχι Γιάννη, για την συγκεκριμένη´μάλλον θα με μπερδεύεις με κάποιο άλλο μέλος, αν και οπαδός για πολλά χρόνια της Sony, ( ποτέ πια ξανά ), η δυνατότητα που έχω λόγω γνωριμιών στο χώρο, θα μπορούσε να μη οδηγήσει εύκολα παντού, προς το παρών διάγω περίοδο εγκράτειας και υπομονής, άλλωστε το σπόρ τουλάχιστον για μένα θα αποτελεί μακρυνό όνειρο, ένεκα νέων προτεραιτοτήτων, λόγω έλευσης νέου τέκνου.:operator:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HDTV selector.

Nα σου ζησει. Εγω εχω δυο και τα εξοδα ειναι οντως πολλα , το αξιζουν ομως και με το παραπανω.-bye-

Αφιερωμενο στον φιλο μου τον Γιαννη

:guitarist: Με λενε Γιαννη και θελω TV

:guitarist: Με λενε Γιαννη και θελω την καλυτερη TV

:guitarist: Με λενε Γιαννη και περιμενω την καλυτερη TV

:guitarist: Με λενε Γιαννη και δεν θα παρω ποτε TV

:flipout: :flipout: :flipout:

:grinning-smiley-043

:jester:

-bye-

Υ.Γ. Το ιδιο τραγουδακι κυκλοφορει και σε PETRAN MIX

Αποφασισα οτι δε μπορω να αποφασισω...:flipout:

Το HDTV selector παντως μου βγαζει αυτες:

Panasonic TH42PX70E
Samsung PS42Q97HDX
Samsung LE40M87BD

Αν προσθεσουμε και την 40D3000 τοτε εχουμε αυτες που σκεφτομαι.-bye-

Aν περιμένεις 1-2 μήνες θα βάλεις και 2 ακόμα Plasma της ...άλλης ακατανομαστης (Pio) στη λίστα σου και μάλιστα ψηλά :firstprize:

Γιωργο παλια επαιρνε καποιος μια CRT και την κραταγε για 10 χρονια , τωρα οτι τηλεοραση και να αγορασουμε σε δυο χρονια (για LCD ακομη λιγοτερο) ειναι ξεπερασμενη.
Με την λογικη αυτη δεν σκοπευω να παω πανω απο 1,500-2,000 ευρω αφου σε 3-4 χρονια το πολυ θα εχουν γινει τοσες πολλες αλλαγες και τοσες νεες τεχνολογιες που μαλλον θα παρω νεα τηλεοραση παλι.

Γιωργο παλια επαιρνε καποιος μια CRT και την κραταγε για 10 χρονια , τωρα οτι τηλεοραση και να αγορασουμε σε δυο χρονια (για LCD ακομη λιγοτερο) ειναι ξεπερασμενη.
Με την λογικη αυτη δεν σκοπευω να παω πανω απο 1,500-2,000 ευρω αφου σε 3-4 χρονια το πολυ θα εχουν γινει τοσες πολλες αλλαγες και τοσες νεες τεχνολογιες που μαλλον θα παρω νεα τηλεοραση παλι.

Προφανώς έχεις δίκιο και ξερεις οτι συμφωνώ... Με τη λογική αυτή πήρα πέρσι την LE37 R72 ώστε σε 2-3 χρόνια να μπορώ να πάρω άλλη χωρίς να εχω δώσει μια περιουσία.. :BDGBGDB55:

Αλλά ειναι που ειμαι oldcharacter (παλιοχαρακτήρας) και παρασύρομαι :flipout: