Δηλαδή, τώρα που κέρδισε η Σάμσουνγκ δεν ήταν ''στημένο'' το shootout?
Τώρα να ρωτήσω βάσει ποιου πειράματος εκτιμήθηκε η χρωματική ακρίβεια; Ποιο ήταν το πρότυπο;
Δηλαδη η κινηση των συγκεκριμενων μοντελων πλασμα δεν μπορει να συγκριθει με την κινηση premium μοντελων led ?
ΦΥΣΙΚΑ και μπορώ να εκτιμήσω τις διαφορές στην χρωματική ακρίβεια. Αν είχαν τα ίδια χρώματα, θα τα έβλεπα και ίδια από την κάμερα. Εγώ από την κάμερα είδα τσίρκο. Η χρωματική απόκλιση μεταξύ της σάσμουνγκ και των 2 πανασόνικ ήταν χαοτική. Που υποτίθεται ότι σε καλιμπραρισμένες τηλεοράσεις (με τα ΔΕ < 3) δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο εμφανής.
Τι να πρωτο-παρατηρήσω; Τα μπλε, τα πράσινα, ή τα λευκά;
Τώρα να ρωτήσω βάσει ποιου πειράματος εκτιμήθηκε η χρωματική ακρίβεια; Ποιο ήταν το πρότυπο;
Καλά, ας αφήσουμε τους ανθρώπους, ένα γεγονός έκαναν. Δεν απευθύνονταν άλλωστε σε εξειδικευμένο κοινό...![]()
Είσαι λιγουλάκι υπερβολικός Τζορτζ!!
Την ερώτηση-θέση που έκανε ο άλλος για την κίνηση την πρώτη μέρα και τον κοίταζαν όλοι σαν χαζοί, την είδες? Προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα!!
Θα πάρω γατοβοήθεια!!:Banane0:
Ειδικεύομαι στην υπερβολή...
[Αν και είμαι της γνώμης ότι όλα αυτά τα "μαθήματα" περί τεχνολογιών και οι "ψηφοφορίες" δεν απευθύνονται σε ειδικούς. Ένας ειδικός θα ήθελε περισσότερες μετρήσεις (και ζωντανά), και ένα λιγότερο φλύαρο γεγονός γενικότερα.]
Το ''βιβλιαράκι'' που χειροκουνούσε ο Γουέμπερ, το διάβασες??
Εκεί μέσα θα δεις πολύ-πολύ ειδικά πράγματα!!
ΥΓ
Εσύ είσαι της υπερβολής? Εγώ στα 43 μου κοντεύω να αλλάξω επιστήμη!!![]()
Εγώ από πριν τα 30 έλεγα ότι η δική μου "επιστήμη" δεν είναι επιστήμη. Εσύ στην αλλαγή είσαι ακόμα;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.