hdvd με τρελλές πωλήσεις

Eχμ, argi αυτό είναι άρθρο για καλώδια... -bye-

By the way, βλέπω βγήκαν από την τρύπα τους οι της Audioquest...
Tελευταία φορά που το τόλμησαν είχαν γίνει ρόμπα από ένα συντάκτη του Audioholics...
Για του λόγου το αληθές: Ρόμπα 1, Ρόμπα 2.

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Mα κάνουν και κάτι ερωτήσεις εκεί στο Audioholics...

Who actually designs your cables? Do you have degreed Electrical Engineers on staff? If so, perhaps we can arrange a phone interview. I am an EE and have a fairly decent analog background and would love to dialog with your engineers about your cable theories. What type of test equipment do you have? We have Audio Analyzers, Magnetics Analyzers, Oscopes, TIMS, etc and would be willing to repeat and confirm your findings.

Alternatively we can arrange a controlled DBT with your cables and say 10AWG Zip Cord with a panel of listeners and do a statistical analysis to determine correlation that your cables really do sound "better" and that your reasoning is sound. We are willing to work with you on exposing the truths about your claims to promote better understanding for our readership and the rest of the audio community. Here is your chance to educate the public about a science that is allegedly not well understood and have an independent source peer review and confirm.

:2thumb22sup:

i do not give a damn για την quest το audioholics και καθε audioholics
τα δικά μου quest και audioholics είναι τα αυτιά μου και τα μάτια μου
όλα τα άλλα παπαγαλάκια είναι για αυτούς που ασχολούνται μαζι τους
ευχαριστώ δεν θα πάρω

Re: Απάντηση: hdvd με τρελλές πωλήσεις

i do not give a damn για την quest το audioholics και καθε audioholics
τα δικά μου quest και audioholics είναι τα αυτιά μου και τα μάτια μου
όλα τα άλλα παπαγαλάκια είναι για αυτούς που ασχολούνται μαζι τους
ευχαριστώ δεν θα πάρω

Ε, τότε δεν χρειαζόμαστε link σε άρθρα βρε Αργύρη... Όπως δεν χρειαζόμαστε reviews, forums, μετρήσεις, γνώσεις κ.ο.κ.

Τέλος πάντων, το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το hobby του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση.
Εσύ μάλλον είσαι από τους τυχερούς γιατί έτσι όπως το θέτεις τα πράγματα είναι πολύ πολύ εύκολα. Ακούς, βλέπεις, πλερώνεις.
Αλοίμονο σε όσους το βλέπουν ως τεχνικό hobby και θέλουν να το ψάχνουν λίγο παραπάνω...

Last edited: