Και γιατί φίλε nutrialex προτιμάς να πάρεις ακριβότερα και από Γαλλία (199+27=226 ) όταν μπορείς να το αγοράσεις οικονομικότερα από Ελλάδα (209+6=215 ) και πιο συγκεκριμένα από εδώ;
Και γιατί φίλε nutrialex προτιμάς να πάρεις ακριβότερα και από Γαλλία (199+27=226 ) όταν μπορείς να το αγοράσεις οικονομικότερα από Ελλάδα (209+6=215 ) και πιο συγκεκριμένα από εδώ;
Δεν μου χρωστάς τίποτα φίλε μου. Ήσουν απλά τυχερός γιατί έψαχνα τι να πάρω για μένα και είχα πάρει όλα τα ελληνικά forum σβάρνα που λένε και διάβαζα και τυχαία έπεσα πάνω σε ένα λινκ με το site που το είχε βάλει ένα παιδί σε άλλο φόρουμ και έτυχε να το έχουν και σε προσφορά.Σε ευχαριστώ πολύ. Κρίμα που τώρα είναι κλειστά για να δώ αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Muchas Gracias.
Σου χρωστάω.
Καλημέρα σε όλους...
το μηχανάκι ήδη τόχω παραγγείλει από το ελληνικό κατάστημα και θα τόχω σε λίγες μέρες στα χέρια μου...
εκείνο που με έκανε να το επιλέξω και που είναι το περισσότερο από το popcorn A-110( που έχω επίσης) είναι η digital audio coaxial έξοδο που διαθέτει...
είναι κορυφαίο μηχάνημα...
Σκέψου και την πιθανότητα να το έχουν πολύ λίγοι.Είναι άξιο απορίας αλλά και σεβασμού βέβαια το γεγονός ότι όσοι το έχουν δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για προβλήματα ή μειονεκτήματα . Μήπως τελικά ψαχνόμαστε τσάμπα τόσο καιρό με όλα τ'άλλα ?
Σκέψου και την πιθανότητα να το έχουν πολύ λίγοι.
Το 1000άρι LAN δεν χρειάζεται τόσο για την αναπαραγωγή αρχείων,όσο για τη μεταφορά,ώστε να μην χρειάζεται να το συνδέεις κάθε τόσο στο PC (αν θέλεις να μεταφέρεις τα αρχεία σου στον εσωτερικό του δίσκο).και για να διευκολύνω τη συζήτηση, το 1000άρι lan είναι περιττό. Παίζει ανάλυση full 1080p ενσύρματα ή ασύρματα χωρίς πρόβλημα. Για την ακρίβεια το δικό μου είναι συνδεδεμένο μέσω HDMI με τον home theater ενισχυτή και από εκεί κατευθύνεται το σήμα στην τηλεόραση. Απόλυτη ποιότητα (και πιστότητα).
Περιττό να σας πω το αποτέλεσμα αν συνδεθεί σε SAMSUNG LFD 1080p. Η απόλυτη εμπειρία. :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.