HDX 1000 NMT Player

Status
Not open for further replies.
Και γιατί φίλε nutrialex προτιμάς να πάρεις ακριβότερα και από Γαλλία (199+27=226 ) όταν μπορείς να το αγοράσεις οικονομικότερα από Ελλάδα (209+6=215 ) και πιο συγκεκριμένα από εδώ;

Και γιατί φίλε nutrialex προτιμάς να πάρεις ακριβότερα και από Γαλλία (199+27=226 ) όταν μπορείς να το αγοράσεις οικονομικότερα από Ελλάδα (209+6=215 ) και πιο συγκεκριμένα από εδώ;

Να σου πω εγώ γιατί....Πριν από 2 μήνες που το έψαξα στο site της wanderful αναζητώντας αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα δεν υπήρχε ! (αν και παλιότερα το είχε ξαναφέρει)
Εάν το κάνεις google με επιλογή "σελίδες από Ελλάδα" πάλι δεν θα στο φέρει. Εμ....που να το ξέρουμε ?

Επίσης ( εκνευρίζομαι γιατι είναι άδικο) ένα τόσο καλό προιόν γιατί δεν έχει την προώθηση που του ταιριάζει? Προσωπικά πιστεύω ότι το HDX1000 είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά άλλα που κυκλοφορούν. Όσοι το έχουν δεν είχαν προβλήματα. Είναι από τα ελάχιστα που διαθέτουν Coaxial έξοδο και παρουσίασαν DTS downmix γρήγορα . Κανονικά θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη ζήτηση σαν Media player. Και μη μου πειτε ότι είναι θέμα της τιμής του. Ασε που πηγαίνοντας στο site της Wanderful το βρίσκεις στον τομέα των σκληρών δίσκων με πρόχειρη αντιγραφή των χαρακτηριστικών του στα Αγγλικά και καμμιά παραπομπή στα πλεονεκτήματά του απέναντι στον ανταγωνιμό !!! Δηλαδή πρέπει να σε θέλει η τύχη για να το ανακαλύψεις.

Απάντηση: Re: HDX 1000 NMT Player

Μένω :BDGBDGB53:ΑΝΑΥΔΟΣ. Όπως είπε και ο ΟΝLINEN ήταν αδύνατο να το βρεις αν και έφαγα το μισό HONK KONG ψάχνοντας για καλύτερη τιμή απο τη Γαλλική.
Και μάλιστα nόμιζα ότι είχα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες του GOOGLE.

Σε ευχαριστώ πολύ. Κρίμα που τώρα είναι κλειστά για να δώ αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Muchas Gracias.
Σου χρωστάω.

Re: Απάντηση: Re: HDX 1000 NMT Player

Σε ευχαριστώ πολύ. Κρίμα που τώρα είναι κλειστά για να δώ αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Muchas Gracias.
Σου χρωστάω.
Δεν μου χρωστάς τίποτα φίλε μου. Ήσουν απλά τυχερός γιατί έψαχνα τι να πάρω για μένα και είχα πάρει όλα τα ελληνικά forum σβάρνα που λένε και διάβαζα και τυχαία έπεσα πάνω σε ένα λινκ με το site που το είχε βάλει ένα παιδί σε άλλο φόρουμ και έτυχε να το έχουν και σε προσφορά.
Πήρα τηλέφωνο και δυστυχώς δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο αλλά αν το παραγγείλει κάποιος θα το έχει σε 2-3 μέρες μου είπανε και μπορείς να επιλέξεις και το χρώμα πλέον εφόσον θα κάνουν εκ νέου παραγγελία.
Όντως μου έκανε εντύπωση που δεν το έχουν προωθήσει στην Ελλάδα όταν θεωρείται από τα κορυφαία 3 ΝΜΤ που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Κι εγώ αυτό θα έπαιρνα αν δεν είχα HTPC ήδη στην 46άρα Sony Χ3500 στο σαλόνι. Αλλά επειδή πρόκειται για την δεύτερη νεοαποκτηθήσα τηλεόραση LG 42PQ6000 που έβαλα στο υπνοδωμάτιο τελικά αποφάσισα να πάω στην οικονομικότερη λύση του Egreat EG-M34A που έχει εξωτερικά την sata είσοδο για σκληρούς και με βολεύει πάρα πολύ να πετάω πάνω το τερατάκι με την ταινία που θέλω κάθε φορά (Κρατάω τα mkv μου σε δίσκους 1ΤΒ).
Αν το HDX1000 είχε συρτάρι και δεν χρειαζόταν να το ανοίγω κάθε φορά θα έπαιρνα αυτό κι ας βγαίνει κοντά στα διπλάσια χρήματα σε σχέση με το EG-M34A. Αλλά αυτή την στιγμή το τελευταίο μου είναι πιο βολικό και πιο οικονομικό.

Το μηχάνημα είναι ίδιο με το Egreat EG-M34A αν εξαιρέσεις την εμφάνιση και
την Coaxial έξοδο.
Αξίζει τα παραπάνω χρήματα λόγω της εμφάνισης?

Τώρα που έχει βγει το DTS downmix και για το Egreat όχι. Αλλά αν είχε συρτάρι για τον δίσκο αυτό θα έπαιρνα γιατί τώρα θα πρέπει να τον έχω χύμα και απροστάτευτο ενώ αν είχε συρτάρι το HDX1000 θα τον είχα μέσα στο μηχανάκι και θα τον άλλαζα όταν θα ήταν να βάλω κάποιον άλλο με άλλες ταινίες. Τώρα η επιλογή μου είναι χύμα ή να αγοράσω ένα boxάκι που θα με φέρει σε χρήματα κοντά στο HDX1000.
Για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται να βάλει εσωτερικό δίσκο αλλά να παίζει με εξωτερικούς νομίζω ότι το Μ34Α είναι καλύτερη επιλογή value for money.

Βέβαια μερικοί εδώ μέσα και μόνο για την coaxial θα τα δίνανε τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει το HDX... Εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας και τι ζητάει.

Last edited:
Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά τους είναι η coaxial, η card reader και η εμφάνιση .
Πολλοί μιλάνε για καλύτερη ποιότητα κατασκευής για το HDX. Τώρα όσον αφορά τον εσωτερικό δίσκο..προσωπικά πέρα από τα NMT apps και τα downloads ποτέ δεν τον χρησιμοποιήσα (στο Egreat που έχω) για κάτι άλλο. Εάν θέλω να αλλάζω δίσκους χρησιμοποιώ εξωτερικούς και στις περιπτώσεις αλλαγής δωματίου συνιστώ το φοβερό hub της Belkin που εμένα προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια ή USB sticks. Βέβαια η πρώτη περίπτωση προυποθέτει ενσύρματη επικοινωνία εντός οικίας.....(Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα με ασύρματη και δεν ξέρω εάν δέχεται ...)

Όσον αφορά την ασύρματη σύνδεση, το HDX παίζει πολύ καλά ασύρματα και παίζει HD ταινία χωρίς κολλήματα από υπολογιστή, αλλά μόνο με τη χρήση ενός τύπου USB stick από TPLink. Αναμένεται αναβάθμιση του software για να υποστηρίζει περισσότερα ασύρματα USB Sticks.

Χωρίς να έχω δοκιμάσει αλλά απ' όσο έχω διαβάσει ψάχνοντας τι να πάρω δικτυακά ενσύρματα ή ασύρματα μέχρι HD 720p πας. Για να δεις 1080p πρέπει να έχεις 1000Mbit lan και ΝΜΤ επίσης με 1000άρι lan πάνω (το HDX έχει 100άρι). Κάτι πρέπει να παίζει με το bitrate από τα 1080άρια που ξεπερνάει τις δυνατότητες από το 100άρι.
Όπως προείπα τα παραπάνω τα λέω απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα και με πάσα επιφύλαξη γιατί ακόμη δεν έχω δοκιμάσει δικτυακά παιχνίδια με το NMT μου.
Αν δοκίμασες 1080p και σου παίζουν χωρίς προβλήματα και μάλιστα και ασύρματα αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

το αντίστοιχο istar hd5 που έχω παίζει απροβλημάτιστα στα 1080p μέσω δικτύου και μάλιστα από δικτυακό δίσκο wd.... για ασύρματο δεν θα μπορέσω να σας φωτίσω μιας και το έχω καταήγησει μέσα στο σπίτι !!!!

Καλημέρα σε όλους...

το μηχανάκι ήδη τόχω παραγγείλει από το ελληνικό κατάστημα και θα τόχω σε λίγες μέρες στα χέρια μου...

εκείνο που με έκανε να το επιλέξω και που είναι το περισσότερο από το popcorn A-110( που έχω επίσης) είναι η digital audio coaxial έξοδο που διαθέτει...

είναι κορυφαίο μηχάνημα...

Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

Καλημέρα σε όλους...

το μηχανάκι ήδη τόχω παραγγείλει από το ελληνικό κατάστημα και θα τόχω σε λίγες μέρες στα χέρια μου...

εκείνο που με έκανε να το επιλέξω και που είναι το περισσότερο από το popcorn A-110( που έχω επίσης) είναι η digital audio coaxial έξοδο που διαθέτει...

είναι κορυφαίο μηχάνημα...

Είναι άξιο απορίας αλλά και σεβασμού βέβαια το γεγονός ότι όσοι το έχουν δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για προβλήματα ή μειονεκτήματα . Μήπως τελικά ψαχνόμαστε τσάμπα τόσο καιρό με όλα τ'άλλα ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

Είναι άξιο απορίας αλλά και σεβασμού βέβαια το γεγονός ότι όσοι το έχουν δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για προβλήματα ή μειονεκτήματα . Μήπως τελικά ψαχνόμαστε τσάμπα τόσο καιρό με όλα τ'άλλα ?
Σκέψου και την πιθανότητα να το έχουν πολύ λίγοι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

Σκέψου και την πιθανότητα να το έχουν πολύ λίγοι.

Αυτό είναι σίγουρο! Τόχουν λίγοι. Οπου όμως κι αν έχω διαβάσει σε ελληνικά και ξένα φόρουμ το μόνο αιώνιο πρόβλημα που τώρα βέβαια λύθηκε κι αυτό ήταν το DTSdownmix. Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο..

και για να διευκολύνω τη συζήτηση, το 1000άρι lan είναι περιττό. Παίζει ανάλυση full 1080p ενσύρματα ή ασύρματα χωρίς πρόβλημα. Για την ακρίβεια το δικό μου είναι συνδεδεμένο μέσω HDMI με τον home theater ενισχυτή και από εκεί κατευθύνεται το σήμα στην τηλεόραση. Απόλυτη ποιότητα (και πιστότητα).
Περιττό να σας πω το αποτέλεσμα αν συνδεθεί σε SAMSUNG LFD 1080p. Η απόλυτη εμπειρία. :grandpa:

Απάντηση: Re: HDX 1000 NMT Player

και για να διευκολύνω τη συζήτηση, το 1000άρι lan είναι περιττό. Παίζει ανάλυση full 1080p ενσύρματα ή ασύρματα χωρίς πρόβλημα. Για την ακρίβεια το δικό μου είναι συνδεδεμένο μέσω HDMI με τον home theater ενισχυτή και από εκεί κατευθύνεται το σήμα στην τηλεόραση. Απόλυτη ποιότητα (και πιστότητα).
Περιττό να σας πω το αποτέλεσμα αν συνδεθεί σε SAMSUNG LFD 1080p. Η απόλυτη εμπειρία. :grandpa:
Το 1000άρι LAN δεν χρειάζεται τόσο για την αναπαραγωγή αρχείων,όσο για τη μεταφορά,ώστε να μην χρειάζεται να το συνδέεις κάθε τόσο στο PC (αν θέλεις να μεταφέρεις τα αρχεία σου στον εσωτερικό του δίσκο).

Για τη μεταφορά συμφωνώ αλλά να το συνδέεις με το PC ΟΧΙ, εκτός αν εννοείς χρήση του samba ή ftp server που μπορεί να τρέξει το NMT. Εξάλλου υπάρχουν τόσα application Που κάθονται πάνω (μέχρι και apache server το κάνεις).

TIP: εφόσον γνωρίζει κάποιος καλά linux, μπορεί μέσω TELNET να το φτάσεις σε αλλα επίπεδα. Ακόμα και για digital signage μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκεί να ξεπεράσεις το buffering των λίγων δευτερολέπτων που κάνει πριν ξεκινήσει να παίζει μεγάλα αρχεία.

Ti έλεγα? "κορυφαίο" ...απόλυτη ποιότητα και πιστότητα" ...όλο κάτι τέτοια διαβάζεις παντού για το HDX1000. Επιμένω!!! (βάζοντας και τον εαυτό μου μέσα φυσικά) ...μήπως τελικά η τιμή ενός player δεν πρέπει ναναι το πρώτο κριτήριο επιλογής?

Να κάνω μία ερώτηση (εδώ ίσως και να γελάσει πολύς κόσμος): Πιστεύετε ότι η τιμή του για αυτά που προσφέρει είναι υψηλή?

Status
Not open for further replies.