HDX 1000 NMT Player

Status
Not open for further replies.
Τι να σας πω ρε παιδια. Το εχω τοσους μηνες και δεν με εχει κρεμασει ποτε.Κατεβαζε ασταματητα torrents ενω παραλληλα επαιζε σχεδον ενα 7ωρο τις πρωτες μερες(ηθελα να το χαρω...).Η συνδεση στον ηχο ειναι coaxial (δεν χρειαζεται να πω πιο πολλα πανω σε αυτο) και αυτο που προσωπικα με εχει βολεψει (και το εχω αναφερει και σε αλλο φορουμ) ειναι η card reader που διαβαζει την SDHC απο μια Aiptek full HD 1080p βιντεοκαμερα που εχω.Την βαζω, τα βλεπει και τα παιζει εκεινη την ωρα χωρις να χρειαζεται πρωτα να περασω τα MOV στον σκληρο...

ΥΓ και η wanderful.gr ειναι πολυ αξιοπιστη εταιρια,πιστεψτε με.

Ηρθε και σε μενα απο Γαλλια (http://www.hdland.fr/boutique_us/fiche_produit.cfm?ref=HDX1000&type=1&code_lg=lg_us&num=0) σε μια βδομαδα!Τα πρωτα συμπερασματα εδω : http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=43853&page=4 . Φυσικα θα συμφωνησω με ολους οτι ειναι εξαιρετικο και κακως στην αφανεια!!Δυστυχως δεν εχω χρονο να ασχοληθω με τιποτα αλλο μαζι του (πχ high definition και γενικα θεματα εικονας και σε σχεση με το WD) αφου φευγω αυριο διακοπες!!
Προτεινεται ανεπιφύλακτα!!

Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

να ρωτησω ρε παιδια και γω,24/96-192 δινει στην ψηφιακη και ποση ωρα κανει για να μπουταρει?

Αυτή την απάντηση θα ήθελα κι εγώ από κάποιον που να γνωρίζει!! Εχω στείλει e-mail στην HDX αλλά οι ίδιοι ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει. (είναι σε διακοπές? ) Επίσης η απάντηση πρέπει να δωθεί από κάποιον που έχει την δυνατότητα να το μετρήσει ή έχει ενισχυτή που αναγνωρίζει το σήμα που λαμβάνει από τον player. Γιατί πολλά έχουμε ακούσει για διάφορους άλλους που λένε ότι δίνουν 24/96 αλλά...τελικά δεν είναι έτσι. (π.χ. WDTV)

Χτες που δοκιμασα να παιξω ενα cd της Eva Cassidy που ειναι στα 24/96 δεν το επαιξε καθολου, ενω οντως και σε μενα αργει να ξεκινησει!!Εναν εξωτερικο σκληρο την πρωτη φορα δε τον αναγνωρισε, μολις εβγαλα και ξαναβαλα το usb καλωδιο τον βρήκε αμέσως!!Τωρα βεβαια δε μπορω να δοκιμασω τιποτα καθως εχω φυγει απο Αρτα για διακοπές, αλλα χτες το βραδυ μου εκανε και κατι παράξενα κολληματα. Εκτος απο τα παραπανω και ενα iso dvd μουσικό στη αρχη δε το επαιξε, αλλα με ενα ρεσταρτ το επαιξε αμεσως και τελεια. Μοιαζει σαν να θελει στρωσιμο!! Αλλα απο ποιοτητα αναπαραγωγής σκιζει!!
Ουτε καν ξερω ποιο firmaware εχω!!!

Απάντηση: Re: HDX 1000 NMT Player

Ουτε καν ξερω ποιο firmaware εχω!!!
Αν σου βγάζει την επιλογή analog στο DTS έχεις το τελευταίο.
Αν αυτή η επιλογή είναι γκρι, χρειάζεσαι αναβάθμιση, η οποία θα λύσει και άλλα προβλήματα.

καλησπέρα σε όλους. Φυσικά και παίζει 24/96 με το τελευταίο αναβαθμισμένο firmware χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όσον αφορά την ώρα που κάνει boot, αυτό εξαρτάται από το τι έχει φορεμένο. Στη δική μου περίπτωση έχω 1,5ΤΒ εσωτερικό δίσκο 80% κατειλημμένο, και η ώρα που χρειάζεται για να κάνει boot ανέρχεται σε 3 με 4 λεπτά, αλλά διαβάζει πέρα των ταινιών και περίπου 150.000 αρχεία σε mp3 κατά την εκκίνηση, επομένως δεν με προβληματίζει ιδιαιτέρως.
Top Notch!

Το θεμα ειναι ,οτι και το wdtv και τι egreat 34a που εχω "παιζουν" τα flac αλλα πως τα παιζουν :violent-smiley-008::rifle:

καλησπέρα σε όλους. Φυσικά και παίζει 24/96 με το τελευταίο αναβαθμισμένο firmware χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα όσον αφορά την ώρα που κάνει boot, αυτό εξαρτάται από το τι έχει φορεμένο. Στη δική μου περίπτωση έχω 1,5ΤΒ εσωτερικό δίσκο 80% κατειλημμένο, και η ώρα που χρειάζεται για να κάνει boot ανέρχεται σε 3 με 4 λεπτά, αλλά διαβάζει πέρα των ταινιών και περίπου 150.000 αρχεία σε mp3 κατά την εκκίνηση, επομένως δεν με προβληματίζει ιδιαιτέρως.
Top Notch!

150.000 ? Που λέει ο λόγος ε? Γιατί ....αλλιώς εσύ φίλε alfasprint είσαι κάνεις ένα iTunes μόνος σου !!! χεχε . Πω πω...μ'έσβυσες !! Εχω κι εγώ 6000 αρχεία και νομίζω ότι έχω πολλά...:flipout::grinning-smiley-043

Επισης, ενα σχολιο για την εικόνα!
Εκει που καναμε τις δοκιμες στον ηχο με τον κολλητο μου, λεμε ας δοκιμασουμε να δουμε high definition υλικο στην CRT τηλεοραση μου(το τελευταιο μοντελο της Philips σε 32 ιντσες, την ειχα παρει 1700ευρω) για να δουμε τι θα κανει Hdx! Με απλο composite καλωδιο δε ξερω τι εκανε το πλαιερ αλλα εβγαλε μια εικονα υπεροχη με πλουσια χρωματα!Δεν ειχα ξαναδει τετοια εικονα στην τηλεοραση μου!Και φυσικα μετα την αναβαθμιση του firmware κανονικα Dts!!

"Επίσης να προσθέσω ότι τα mkv's που έχουν Video format profile : [email protected] και 16 Reframes ('οπως πολλά media players) δεν τα παιζει!!" ......Ισχυει η παραπανω τοποθέτηση;;οποιος εχει το μηχανημα ή γνωρίζει..

γεια σε όλους!! επειδη με ενδιαφέρει η αποκτηση ενος media player και το συγκεκριμένο φαινεται αρκετά καλα, σε μια συγκριση τιμης όμως HDX-1000 με 215Ε και popcorn c-200 με 260Ε, η ερώτηση απευθύνεται σε οσούς εχουν πληροφορίες και για τα δύο,αξιζει καποιος να δώσει 50 ευρω παραπάνω,για τα επιπλεον χαρακτηριστικά που προσφέροται;;ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Το πήρα μετα απο πολλές μέρες καθυστέρηση απο την ελληνική αντιπροσωπεία και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις όταν θέλεις κάτι παρα πολύ, Δε Δούλευε!!!!
Πιο συγκεκριμένα έχανε τη ΙΡ μετά απο λίγο. Ηardware πρόβλημα στην ethernet ή στην απαγωγή της θερμοκρασίας http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=16631

Μετα απο αλλαγή πάντως όλα είναι μια χαρά. Παίζει οτίδήποτε του έχω ρίξει (εκτός απο μερικά άσχετα βιντεάκια WMV απο του Youtube!!) (Xωρίς σημασία αυτό βέβαια). Όσο αφορά τις ρυθμίσεις του πάρα πολλές και με ένα τηλεχειριστήριο πλήρες και εμφανισικά αξιοζήλευτο.
Παίζει άνετα τα 1080 και DTS ήχο.
Αναμφισβήτητα ένα ΝΜΤ είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι (Ηοme Theater) πλέον.

Re: Απάντηση: HDX 1000 NMT Player

Το πήρα μετα απο πολλές μέρες καθυστέρηση απο την ελληνική αντιπροσωπεία και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις όταν θέλεις κάτι παρα πολύ, Δε Δούλευε!!!!
Πιο συγκεκριμένα έχανε τη ΙΡ μετά απο λίγο. Ηardware πρόβλημα στην ethernet ή στην απαγωγή της θερμοκρασίας http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=16631

Μετα απο αλλαγή πάντως όλα είναι μια χαρά. Παίζει οτίδήποτε του έχω ρίξει (εκτός απο μερικά άσχετα βιντεάκια WMV απο του Youtube!!) (Xωρίς σημασία αυτό βέβαια). Όσο αφορά τις ρυθμίσεις του πάρα πολλές και με ένα τηλεχειριστήριο πλήρες και εμφανισικά αξιοζήλευτο.
Παίζει άνετα τα 1080 και DTS ήχο.
Αναμφισβήτητα ένα ΝΜΤ είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι (Ηοme Theater) πλέον.

Την Παρασκευή το πήρα κι εγώ....Επεσα μάλλον σε χαλασμένο κομμάτι .....Φτού...Θα το πάω για αλλαγή κι εγώ. Δεν βλέπει την μία θύρα USB και αρνείται να μου παίξει οτιδήποτε..........:FSGSFGS4:

Status
Not open for further replies.