HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Δινει hd audio ... αλλα προς τι ο εντυπωσιασμος?Και τα media players πρωτης γεννιας εδιναν hd audio.
Απλα δεν εδιναν υποτιτλους και μενου.

Last edited:
Ωραια η παρουσιαση του κινεζου δειχνει ότι υποστηριζει και ολα τα hd formats ηχου αλλα και blue ray iso. Νομιζω ότι ειναι το φθηνοτερο μηχανημα που υποστηριζει όλα αυτα συν το ότι με την προσθηκη bd-rom εχεις και blue ray player.

Μη βιαστειτε να συμπερανετε οτι θα παιζει οποιοδηποτε bd-rom, μπορει να ειναι εκλεκτικο...

Έχουμε νεώτερα, σε ότι αφορά το θέμα Ελλάδα.
Πρόκειται να αναβαθμιστώ και είμαι σε δίλλημα μεταξύ του Α110, του ΕXTREAMER και αυτού.

Αφησε το Α110 απ'εξω.
Αν παιζεις σε "απλα" dts/dolby digital, παρε το xtreamer.
Αν εχεις ενισχυτη με hd audio decoding και παιζεις δικα σου blu ray backups (οχι ματροσκες) τοτε παρε το bd1.

Αφησε το Α110 απ'εξω.
Αν παιζεις σε "απλα" dts/dolby digital, παρε το xtreamer.
Αν εχεις ενισχυτη με hd audio decoding και παιζεις δικα σου blu ray backups (οχι ματροσκες) τοτε παρε το bd1.

σωστά....αλλά και ματρόσκες ...(γιατί όχι?) έχει πιο δυνατό επεξεργαστή από το WDTV και το Xtreamer ...και λογικα πρέπει να τα καταφέρνει καλά στα ανώμαλα encodes...Τώρα από Ελλαδα.....η Wanderfull στο φέρνει στο σπίτι μετά από παραγγελία στα 280 ευρώ....:bigcry:

Last edited:
γιατι ολα τα releases τα παιζει μια χαρα και το xtreamer αλλα και το wd live.
Το bd1 κανει σχεδον τα τριπλα λεφτα.Δεν αξιζει αν δεν χρειαζεσαι hd audio σε συνδοιασμο με τους υποτιτλους του bd rip/iso.

γιατι ολα τα releases τα παιζει μια χαρα και το xtreamer αλλα και το wd live.
Το bd1 κανει σχεδον τα τριπλα λεφτα.Δεν αξιζει αν δεν χρειαζεσαι hd audio σε συνδοιασμο με τους υποτιτλους του bd rip/iso.

Αυτό με τα λεφτά ...είναι λίγο ενοχλητικό δεν λέω...Εγώ θα το παραγγείλω απ έξω. Γιατί θα μου κοστίσει 100 ευρώ πιο φθηνά..

Αυτό με τα λεφτά ...είναι λίγο ενοχλητικό δεν λέω...Εγώ θα το παραγγείλω απ έξω. Γιατί θα μου κοστίσει 100 ευρώ πιο φθηνά..
Που το βρηκες 100ε φθηνοτερο?

Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Απ'ευθείας από το site τους. 269 δολάρια με τα μεταφορικά = 185 ευρώ.

Η τιμη είναι καλη. Είναι σιγουρο όμως ότι θα υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους ή θα πρεπει να περιμενουμε βελτιωσεις στο firmware και τρεχα γυρευε.

Re: Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Η τιμη είναι καλη. Είναι σιγουρο όμως ότι θα υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους ή θα πρεπει να περιμενουμε βελτιωσεις στο firmware και τρεχα γυρευε.

Επειδή έχει ξαναθιχτεί το θέμα ...θα στείλω ένα ε-μειλ για να σιγουρευτώ. Θεωρώ τουλάχιστον απίθανο να έχεις κάνει έναν player ήδη που να υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους και να μην το κάνεις στον επόμενο...

Έπεσε στα 219 δολάρια από το site τους, ελπίζω να μην το έχεις παραγγείλει ήδη. -bye-

http://www.hdx1080.com/index.php?pa...duct_id=4&option=com_virtuemart&Itemid=100094

Μα αυτην την τιμη εννοει απλα εχει προσθεσει και τα μεταφορικα 219 +50 μεταφορικα συνολο 269 δολαρια ή 185 ευρω.

Σχεδον ταυτοχρονα απαντησαμε.

Last edited:
Εχω βάλει αγγελία και πουλάω το προηγούμενο (HDX1000 + δίσκο 500giga) 180 ευρώ...αλλά ...κανείς δεν ενδιαφέρεται....κλαψ..:bang::bang:

Πουλήθηκε ! ( Πολύ στενοχωριέμαι που θα το αποχωριστώ) Αλλά σε 10 μέρες πιστεύω θα έχω το HDX BD-1 . Σύντομα το forum ελπίζω ότι θα παρουσιάσει και ένα αναλυτικό review ( Aν δεν μας προλάβει το mpcclub)

Πουλήθηκε ! ( Πολύ στενοχωριέμαι που θα το αποχωριστώ) Αλλά σε 10 μέρες πιστεύω θα έχω το HDX BD-1 . Σύντομα το forum ελπίζω ότι θα παρουσιάσει και ένα αναλυτικό review ( Aν δεν μας προλάβει το mpcclub)

Αναμενουμε!