HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Δεν ειναι το πολυποθητο.
Ειναι minor update για κατι δικτυακα προβληματακια.
Το "καλο" θα ερθει απο τελος Απριλη και μετα...
Να και το log του fw που βγηκε.

ReleaseNotes:
1. Support BT download (Annex is BT download instructions document)
2. To resolve SSA subtitle format error led to the main program out of the question.
3. To increase the function of the NTFS write
4. Enhance the stability of the system

Δεν ειναι το πολυποθητο.
Ειναι minor update για κατι δικτυακα προβληματακια.
Το "καλο" θα ερθει απο τελος Απριλη και μετα...
Να και το log του fw που βγηκε.

ReleaseNotes:
1. Support BT download (Annex is BT download instructions document)
2. To resolve SSA subtitle format error led to the main program out of the question.
3. To increase the function of the NTFS write
4. Enhance the stability of the system

Το ξέρω..:bigcry:.Οι πιο πολλοί το περιμένουν αύριο -μεθαύριο. Επειδή όμως δεν φημίζονται για την συνέπειά τους .....μπορεί νάχεις δίκιο.

Μετά από παρέμβαση του Site Admin του HDX ..ανακοινώθηκε ότι το νέο firmware θα βγει πριν τις 15 του μηνός... Να το δω και να μην το πιστέψω....

UPDATES:

We worked tirelessly over the weekend and managed to pin-point the issues, and begin working around it. Fortunately it does not affect the core-operating set of instructions so no major over-hauling is required.

We hope to release it by end of the week, being optimistic about it.

back to the testing lab again.... cheers

Αντε....κουράστηκα να περιμένω!!!

http://www.hdx1080.com/download/doc_details/42-firmware-921414

Release Date : 24th Apr 2010
Firmware Version : 9.2.1.4.1.4

Release Notes:

1. Improved photo slideshow usability.
2. Added WIFI support for TPLINK WN821N USB Dongle (version 2.0)
3. Added manual network configuration with credentials.
4. Added CSI integration for HDD format.
5. Improved overall network streaming bitrate to >50Mbps (recommend NFS protocol)
7. Brand new UI for file management.
8. BT transmission added. (to access, use your browser and visit http://HDXBD.YOUR.IP:9091
9. Added autoframe rate
10. Added colorspace handling
11. Added deepcolor support

Re: Απάντηση: Re: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Βοήθα λίγο!
Γιατί περιμένω τι να πάρω!!!

Οπςς. Τώρα είσα το μύνημά σου ! Λοιπόν : Επειδή φωνάζαμε πολύ (απ'όλες τις χώρες) στον Alex.BrokenArrow που το πήγαινε από Παρασκευή σε Παρασκευή το θέμα του νέου firmware φαίνεται ότι αποφάσισε να δώσει μια prerelease για να δείξει την πορεία της δουλειάς που κάνουνε. Το firmware 5.0 εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα αργήσει ακόμα.
Οκ. Ωραίο το νέο UI σε στυλ PS3
Ωραίες και οι επιλογές σε Αυτόματο sync frame rate και βάθη χρώματος και επιλογές στον ήχο και τα άλλα. ΑΛΛΑ .... Τον εσωτερικό δίσκο δεν τον βλέπεις ακόμα. Το NFS kai Samba σε κακή κατάσταση. Γενικά από θέμα δικτύου είναι αίσχος. Δεν συζητάμε ασφαλώς για Gigabit που λέει ότι έχει αλλά ούτε τα 100 δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν να δουλέψουν ακόμα. Προς το παρόν κρατήσου. Δεν είναι για αγορά βασικού πλειερ εάν θέλεις να το δουλέψεις σε δίκτυο. Βέβαια.....η εικόνα που δίνει είναι απίστευτη...ο ήχος είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις...αλλά, από εξωτερικό δίσκο μόνο. Δεν συζητάμε για srt υπότιτλους τώρα σε ελληνικά....Αυτό το ξεχνάμε. Δεν υποστηρίζει. (Ευτυχώς που υπάρχει το TSMuxer - και είναι και γρήγορο- και τα μετατρέπω όσα τα θέλω με υπότιτλους σε m2ts )
Προφανώς λοιπόν μπορεί να βρίσκονται σε σωστό δρόμο αλλά ακόμα το μηχάνημα θέλει δουλειά για να στρώσει.
Εάν θέλεις να βλέπεις μόνο από εξωτερικό δίσκο BD rips ( που δείχνει κανόνικά υπότιτλους ) και να απολαμβάνεις DTS-MA ή να βλέπεις πάλι από εξωτερικό δίσκο mkv χωρίς υπότιτλους ή m2ts με ενσωματώμένους ....είναι απίθανο!!!!

Re: Απάντηση: HDX BD1 (το C200, Dune 3.0 των φτωχών?)

Δηλαδή αν βαλεις πανω εναν εξωτερικό maxtor 1Τ που εχω βλέπει τους ελληνικούς υποτιτλους κανονικά ?

Οχι. Δεν αναγνωρίζει Ελληνικά. Δεν διαβάζει εξωτερικούς .srt. Εκτός κι άν είναι είτε ενσωματωμένοι (avi με ενσωματωμένους υπότιτλους) ή muxαρισμένοι όπως στα m2ts αρχεία ή BlueRay rips που έχουν τους υπότιτλους μέσα στο αρχείο της ταινίας.

δες την εικόνα (m2ts)

Attachments

• ts.jpg
    ts.jpg
    152.4 KB · Views: 27
Last edited:

Υπομονή λοιπόν μεχρι να υποστηριξουν τα ελληνικά :fahne90:

Εγώ το πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους πάντως δεν έχω. Επι τούτου - κι όχι για χάρη του HDX- μετατρέπω όλα τα mkv σε m2ts Γιατί θα μου πεις? α) Δεν έχω 2 αρχεία (mkv + srt) β) Δεν χάνω ποιότητα. γ) Η μετατροπή μου παίρνει ανά αρχείο 10 λεπτά.
Εν τω μεταξύ με λίγο tweaking στην κάρτα δικτύου πέτυχα και καλή σύνδεση σε ntfs και samba και βλέπω και δικτυακά....Οπότε το μόνο που μου μένει είναι να βγάλουν κι άλλο ενα firmware διορθώνοντας το navigation και βέβαια να βάλουν ελληνικά για να αξιοποιείται κι browser.

To DTS-MA και το Hi Res πάντως ....είναι άλλο πράγμα...Αλλός ήχος ρε παιδί μου . Δοκίμασα ένα test αρχείο DTS-MA χτες στο BD1 κι έπαθα πλάκα από την διαφορά του ήχου!! Φυσικά απαιτείται ενισχυτής που να το υποστηρίζει και ηχεία άναλογα....αλλά η διαφορά είναι τόσο εμφανής....Θα μου πεις το DTS δεν σου φτάνει ? Η υπάρχει περίπτωση να βρείς DTS-MA σε mkv αρχείο? Μόνο σε BD rip. Απλά τόσο είναι εντυπωσιακή η διαφορά που λες ..δεν ξαναβλέπω ταινία avi με τίποτα.

Με ψηνεις...:fahne90:

Προσπαθώ να θυμάμαι τα καλά του , μην τα πάρω στο κρανίο και πάω στην Κίνα και βάλω φωτιά στην HDX. Είναι πολύ αργοί..και δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχω έναν πολλά υποσχόμενο player που παραμένει ημιτελής. Εδώ με το νέο firmware δεν μπορώ ούτε μέσω ftp να δω τον εσωτερικό δίσκο :mad: