Head-Direct

Πάντως εγώ τα 400άρια τα πήρα απο Head Direct. Χωρίς να τους πώ τίποτα τα έστειλαν με αξία 50€ και δεν πέρασαν τελωνείο.

Απο το συγκεκριμένο site εχω αγορασει πολλές φορες. Ειναι αμερικανικο με πολυ καλες τιμες.

Αγορασε αφοβα. Φθηνα εξοδα αποστολής και αμεση επικοινωνία.

Για άφοβα από δω: http://www.razordogaudio.com/

Τι θες να ψωνίσεις? HE-600?
:)

Σταύρο, το άφοβα που λες (όσον αφορά τα τελωνεία) το έχεις τσεκάρει με την αγορά των 6 ; από κει τα πήρες ; πως γίνεται η δουλειά ; βάζουν μικρή αξία στο πακέτο ; είδα ότι έχουν κάποια open box 500άρια σε καλή τιμή ... αν ισχύει και ένα instant rebate των 100 δολαρίων, όπως λένε στην ιστοσελίδα τους, τα 500 έρχονται στην πόρτα μας με συνολικά 300 ευρώ ... αλλά φοβάμαι τα τελωνεία ... επίσης εσύ που είσαι hifiman-όβιος μήπως γνωρίζεις από τα φόρα που παρακολουθείς αν και τα 500 είναι τόσο απαιτητικά όσο τα 6 ; πχ. έχεις δει αν το το ifi micro τα τρέχει ;

Razoraudio δαγκωτό! Μην φοβάσαι για εκπλήξεις. Ο τύπος είναι ο ορισμός της εξυπηρέτησης. Θα σου εξηγήσει λεπτομερώς πως θα το κάνει ώστε να αποφύγεις τις "εκπλήξεις".

Πολύ καλή τιμή τα 500 για καινούρια. Tα 500άρια είναι αρκετά πιο ευαίσθητα από τα 6άρια αλλά κρατάω μία επιφύλαξη για το ifi καθώς ένα παρόμοιο στo fest παραμόρφωνε (σε κανονικές εντάσεις) με τα πανεύκολα Audeze LCD-XC, πόσο δε με τα Hifiman!

Για μένα, ασφαλή οδήγηση magneplanars = 2 W.

Το iFi της έκθεσης κάτι είχε... με τα AKG 270 μου επίσης παραμόρφωνε, σε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις του...
Δεν μπορεί... κάποιο θέμα θα είχε...
Και το ακούσαμε και εγώ και ο αδερφός bassman που είμασταν παρέα.