Head-Fi Summer 2012 buying guide...

Κανείς δεν σχολίασε... αλλά αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι όλες οι εταιρίες μέσα στα προτεινόμενα είναι σπόνσορες του Head-Fi...

Πάντως υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα μέσα εκεί...

Εχει κανει καποιος μια μεγαλη παρουσιαση 50+ flagship μοντελων,και φαινεται ενδιαφερον.

http://www.head-fi.org/t/634201/battle-of-the-flagships-50-headphones-compared

Loool...

"My personal experience with the K1000 has been one of frustration and mystification. I've had the opportunity to hear several pairs of K1000s, and I presently own two pairs. Ultimately, I come away each time with the realization that the K1000 has a significant design flaw - Rattle. With every pair that I've listened to, I have noticed that the grills make a rattling sound every once in a while. This rattle occurs regardless of the output volume level. I have discussed this issue with many owners. Most have told me that they have never noticed this rattle-like sound with their pair. However, of the seven pairs I've tried, I have noticed it on each and every one. I' managed to significantly reduce the frequency of this rattle with one of my pairs by putting electric tape around the perimeter of the grills on both sides. It doesn't look so sharp, but it reduces the rattle by roughly 75%.

One day at a Head-Fi meet, I came upon a K1000 that appeared to be in excellent condition. After listening to it for about 10 minutes, I noticed that I was not hearing any rattle from this pair. I inquired with the owner about purchasing the headphone from him; sure enough this K1000 was soon my pair. Well, about two days after I purchased it, I started to notice rattling sounds emanating from this new pair. I contacted the seller to ask if he'd ever experienced such a sound. He told me that he did in fact occasionally notice the rattle sound and that it bothered him somewhat. He then told me that several other K1000 owners admitted to hearing the same sound with their respective pairs. In a strange way I was relieved to hear that I wasn't alone in spotting such an obvious issue. I decided to keep this K1000 because it was in such fine condition. Over time, I've noticed that the rattle issue frequently dissuades me from using the K1000."

Για αυτο τα εχει χαμηλα στην βαθμολογια. Τον χτικιασαν τον ανθρωπο :p

Είναι σωστός ο τύπος σε όσα έχω ακούσει συμφωνώ μαζί του... Τα Beyerdynamic 880 είναι πράγματι πολύ καλά ακουστικά... τα HD 650 είναι και τα δικά μου αγαπημένα και πολύ σωστά αναφέρει την ευκρίνεια τους και την σωστή τονικότητα... επίσης τα HD600...

Νομίζω ότι όποιος θέλει να αγοράσει ακουστικά καλό είναι να ρίξει μια ματιά σε αυτό το συγκριτικό...

Και εγω απο καποια που διαβασα συμφωνω σε αρκετα,σιγουρα θα ξαναδιαβασω,ειναι ενδιαφερον!

Supersoniiiic.... απο "rattle" πώς πάς;;;

:)

Δεν έχω.
αν και υποψιάζομαι τι εννοεί.
Αν εννοεί αυτό που καταλαβαίνω είναι η ιδιοσυχνότητα συντονισμού που υπάρχει σε κάθε συσκευή. Και αν εννοεί αυτό, είναι πολύυυυ υπερβολικός.
Σε κάποια συχνότητα ό,τι ακουστικό είχα και πέρασε από τα χέρια μου κάτι θα έτριζε και τρίζει ακόμα. Όμως αφορά συγκεκριμένο πέρασμα ενός τραγουδιού και μόνο άντε δυό. Συμβαίνει σίγουρα στα Κ270 και στα Κ340 που είναι τα πιό καθημερινά μου. Με ένα σφίξιμο στα πλαστικά τους μπορεί και να φύγει.
Με τη λογική αυτή και επειδή τα Κ1000 έχουν σαφώς περισσότερα σημεία που ίσως είναι επιρρεπή σε προβλήματα φινιρίσματος (συν γρίλλια συν τα μανταλάκια που σταθεροποιούν την γωνία ακρόασης συν τα extensions που βγαίνουν για να στηριξουν καλά στον κρόταφο) ίσως κάποια μοντέλα ανάλογα με τη χρήση να του βγάλανε τρίξιμο.
Τα Κ1000 δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως workhorse όπως τα Κ240 ή τα Κ270. Είναι ντελικάτα (αν και αντέχουν σίγουρα) αλλά δεν ξέρεις ποτέ αν ο προηγούμενος κάτοχος τα κοπαναγε κάτω μετά από ένα τρίωρο ακρόασης.

Το πρόβλημα με τα Κ1000 ήταν και θα είναι πάντα το ματσάρισμα με τον ενισχυτή (και φυσικά το ότι ξεβρακώνουν κάθε κακή ηχογράφηση). Κάτι που μέχρι στιγμής δεν το έχω λύσει. Τα έχω 8 χρόνια, δοκίμασα ό,τι τελικό πέρασε από τα χέρια μου, όχι ότι τρελλάθηκα κι όλας, αλλά ακόμα δεν νομίζω ότι έχω πάρει ό,τι μπορούν να δώσουν.

Όσο για το ξεβράκωμα, θεωρώ ότι όποιος ακούει punk ή metal ας τα ξεχάσει από τώρα.

Θεωρώ ότι η κριτική τα αδικεί. Επρεπε να είναι 10άδα αν όχι πεντάδα.
Ίσως κι όλας επειδή δεν παράγονται πιά.
Πάντως ακόμα και με το rattle που λέει αν του συμβαίνει δεν μπορούν να μπούν στο 18.

Η ταπεινή άποψη ενός κατόχου που ...σίγουρα θέλει να παινέψει το σπίτι του.

Η ταπεινή άποψη ενός κατόχου που ...σίγουρα θέλει να παινέψει το σπίτι του.

Σίγουρα... αλλά εγώ τουλάχιστον όταν διαβάζω κάτι για τα Κ1000 συνειρμικά μου έρχεται στο μυαλό... ο supersonic... έχεις γίνει ταυτόσημος... κάτι πρέπει να γίνει...:flipout:

Σίγουρα... αλλά εγώ τουλάχιστον όταν διαβάζω κάτι για τα Κ1000 συνειρμικά μου έρχεται στο μυαλό... ο supersonic... έχεις γίνει ταυτόσημος... κάτι πρέπει να γίνει...:flipout:

ομολογώ ότι για κάποιο λόγο έχω όντως γίνει
και να φανταστείς ότι ακόμα χρωστάω την ρημάδα την παρουσίαση....

(αν εννοείς αυτό το κάτι να γίνει...)

πάντως η εικοσάδα (και η πενηντάδα) έχει εξαιρετικά κομμάτια.

α...
όλως τυχαίως χτες ακούγοντας ένα 2ωρο μ αυτά και προσπαθώντας να ανακαλύψω

U2-Rattle%20And%20Hum-58904.jpg

:flipout:

(που δεν ανακάλυψα) βρήκα έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο φορέματός τους που βελτίωσε ακόμα περισσότερο το staging....
έχοντας το band σχεδόν στο κούτελο και τις μονάδες να γέρνουν προς τα κάτω, τέρμα ανοιχτές.

το γεγονός ότι περιστρέφονται οι μονάδες πάντως τους δίνει τεράστια γκάμα ηχητικών υπογραφών. Από άκρως επιθετικά έως τεμπέλικα χαλαρά...

είπαμε:χρωστάω:grandpa:

Ωραίος... σαν εξωγήινος θα έγινες με δαύτα... :flipout:

Περιμένουμε εναγωνίως την παρουσίαση... -bye-