Headphone Deals

Τα 2nd generation.
Γιατί τα HD800 για την μουσική που ακούω μου φάνηκαν πολύ καλύτερα και τα οικονομικά δεν επιτρέπουν πολυτέλειες...
Για κλασική κυρίως αν θυμάμαι καλά;

Ακριβώς!
Εγώ έχω ένα "πλεονέκτημα"!
Ακούω μόνο κλασσική συνεπώς τα έχω στήσει όλα γύρω από την κλασσική.
Βέβαια αν θες την γνώμη μου ότι παίζει καλά την κλασσική τα παίζει όλα καλά!

Ακριβώς!
Εγώ έχω ένα "πλεονέκτημα"!
Ακούω μόνο κλασσική συνεπώς τα έχω στήσει όλα γύρω από την κλασσική.
Βέβαια αν θες την γνώμη μου ότι παίζει καλά την κλασσική τα παίζει όλα καλά!
Σωστά

Δίνεις κάτι παραπάνω και αγοράζεις τα T1ii!!
Σωστό κι αυτό
Άλλα η προσφορά δεν ισχύει για πολύ!
Φιλολογικά ερωτήματα..
Απ' την άλλη κ εγώ της κλασικής είμαι οπότε θα πρέπει μάλλον να βρω τα 800 σε προσφορά

Σωστό κι αυτό
Άλλα η προσφορά δεν ισχύει για πολύ!
Φιλολογικά ερωτήματα..
Απ' την άλλη κ εγώ της κλασικής είμαι οπότε θα πρέπει μάλλον να βρω τα 800 σε προσφορά

Πάντως αν τελικά πάρεις τα Τ1 και σε κανένα μήνα δεις οτι τελικά δεν σου αρέσουν. Αν μου κόψεις πχ 40ε τα αγοράζω εγώ.

Δεν κόλλησα στα 40ε. Απλά δεν τα χρειάζομαι.

Σε περίπτωση όμως που κάποιος ήθελε να τα δοκιμάσει και κολλούσε στο "και αν δεν μου αρέσουν; " Έγραψα το παραπάνω.

Αφενός για να βοηθήσω και αφετέρου για να πετύχω ακόμα καλύτερο deal..........win win....

Σε αλλες εποχές με χίλια. Τώρα παλεύουμε να δώσουμε και αυτά που έχουμε.
Εγώ αμα τα πάρεις πάντως στα νοικιάζω με ένα 20αρικο για μια εβδομάδα απλά για να κάνουμε παρουσίαση
Οπότε είσαι στα 590 εύρω

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους των "deals" των ακουστικών οτι ισχύει από σημερα ο νέος τιμοκατάλογος AUDEZE (Made in USA), με νέες μειωμένες τιμές και ειδικά promotion ως κάτωθι:

Audeze LCD-2 Classic στα 750 ευρώ (από 899 ευρώ στην Γερμανία)
Audeze Sine απλό στα 480 ευρώ
Audeze Sine LT με lightning στα 530 ευρώ
Audeze LCD-X Creators Editionστα 1.450 ευρώ!
Audeze EL-8 Titanium LT με cypher lightning στα 750 ευρώ.
Audeze EL-8 open back στα 750 ευρώ
Audeze EL-8 closed back - B-stock , στα 550 ευρώ.
iSine 10 & 20 σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές και άτοκες δόσεις ...κλπ.

Προσωπικά νομίζω οτι δεν υπήρξε ποτέ τέτοια προσφορά για να αποκτήσει κανείς ενα ακουστικό της σειράς LCDxxx με την ποιότητα και τα υλικα αλλά και κατασκευή στις ΗΠΑ και ειδικά το ολοκαίνουργιο LCD-2 Classic σε τέτοια τιμή κάτω απο 800 ευρώ....και από την χώρα μας, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις ή κρυμμένα κόστη.

Όλα τα παραπάνω από την επίσημη αντιπροσωπεία Audio Soul Ultra, με πληρη εγγύηση Audeze και τιμές που συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Δωρεάν αποστολή σε ολη την Ελλάδα, Κύπρo κλπ.

Διάθεση στο κατάστημα South Sounds (Δούσμανη 5 - Γλυφαδα, τηλ. 2103839399) και σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα-μεταπωλητές Audeze.

Οι προσφορές για άτοκες δόσεις με πιστωτική και τα προϊόντα B-stock, δεν δεσμεύουν τους μεταπωλητές, πέραν της South-Sounds.

Last edited: