Headphone Deals

Ε πες και κανένα πλεονέκτημα... Πάντως από το graph φαίνεται ωραία ισορροπημένο. και πολύ φυσιολογικές οι παραμορφώσεις. Παρόλα αυτά είχα διαβάσει ότι είναι σκληρό. Οξύμωρο. Δεν ξέρω...

εγω που εχω τα 400 μαμα μια χαρα τα βρισκω ως εναλλακτικο ακουσμα απο τα akg που είμαι συνηθισμένος

Δεν θα το έλεγα για κανένα λόγο σκληρό.
Ηχητικά δεν υπάρχει τίποτα που να με ενοχλεί ίσα ίσα τα βρίσκω απολαυστικά και ευχάριστα.
Αν είχαν την άνεση των HD650 μάλλον θα τα είχα ως πρώτη μου επιλογή ηχητικά.

Moυ ήρθε ένα mail από την RHA για τις εκπτώσεις που θα έχει την μαύρη Παρασκευή αν ενδιαφέρεται κανείς

FOR IMMEDIATE RELEASE
RHA BLACK FRIDAY HEADPHONE DEALS OVER 30% OFF BEST-SELLING EARBUDS

RHA TrueConnect is discounted over 30% online and instore for Black Friday
Also included in the sale are the award-winning T20 and MA750 models
Black Friday prices available online and instore from 28.11.19

GLASGOW, UK: RHA has announced unprecedented discounts for Black Friday, with deep discounts for the best-selling TrueConnect true wireless earbuds, and the award-winning T20 and MA750 wired models. Deals will be available on the RHA website, www.rha-audio.com and in-stores across Europe.

ModelRRP EURBlack Friday PriceDiscount (%)
TrueConnect (Carbon Black and Cloud White) 179.95 129.9528%
T20 159.95 111.9530%
T20i 169.95 118.9530%
MA750 89.95 62.9530%
MA750i 99.95 69.9530%

Έχετε υπόψη κάποια μοντέλα τα οποία να έχουν δυνατότητα ταυτόχρονης πολλαπλής σύνδεσης; Δηλαδή να συνδέεται smartphone, υπολογιστής, τηλεόραση, ps4;
Και επομένως ότι ήχος προκύπτει από την κάθε συσκευή να αναπαράγεται. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται με την ομιλία, ως handsfree, μάλλον αυτό δεν θα παίζει;

Ευχαριστώ πολύ.
Εσεις τι λετε;

Εγώ ήθελα το πρώτο μου hifi headphone κλειστού τύπου για χρηση κυρίως στο σπιτι με τον ενισχυτή μου και να μη χρειάζομαι χωριστο ενισχυτή ακουστικών.

Απλα τα 300 ευρω για τo Meze 99 classics μου φαίνονται πολλα.

Εδώ και μια εβδομάδα έχω για το κινητό τα XTZ 12, με dirac παρακαλώ, μέσω της δωρεάν εφαρμογής της XTZ από το playstore (βέβαια dirac έχουν μόνο μέσω της εφαρμογής, και όχι άλλων πχ youtube).
Πολύ καλά, όταν ενεργοποιείται το dirac κάνει τη διαφορά. Δεν τα έχω δοκιμάσει με ιδιαίτερο ενισχυτή ακουστικών, πάντως φαίνεται να οδηγούνται σε ανεκτό επίπεδο και από το κινητό.

Re: Απάντηση: Headphone deals

https://www.amazon.de/dp/B06XKJ2GK4

Τα Meze 99 classics κοστίζουν 289 και 189 τα Neo.

Περαν της επένδυσης ξυλου έχουν αλλες διαφορες; Γιατι τα Neο έχουν πολύ καλη τιμη σε σχέση με Ελλαδα.

Διάβασε τη σύνοψη εδώ.
Βάσει των τιμών που αναφέρεις παίρνεις τα Νeo.
Ρώτα και τον αντιπρόσωπο εδώ πόσο στα αφήνει. Μαζί με τα μεταφορικά του Amazon ίσως να μην είναι η διαφορά όση νομίζεις

Re: Απάντηση: Headphone deals

Εδώ και μια εβδομάδα έχω για το κινητό τα XTZ 12, με dirac παρακαλώ, μέσω της δωρεάν εφαρμογής της XTZ από το playstore (βέβαια dirac έχουν μόνο μέσω της εφαρμογής, και όχι άλλων πχ youtube).
Πολύ καλά, όταν ενεργοποιείται το dirac κάνει τη διαφορά. Δεν τα έχω δοκιμάσει με ιδιαίτερο ενισχυτή ακουστικών, πάντως φαίνεται να οδηγούνται σε ανεκτό επίπεδο και από το κινητό.
Στην μαύρη Παρασκευή τα είχαν βγάλει 15 ευρω... Για μένα όμως που στο κινητό έχω μόνον την βιβλιοθήκη μου από το σποτιφαι, δεν θα ήταν δυνατή η χρήση του ατού του ακουστικού, δηλαδή της χρήσης Dirac, οπότε δεν το προχώρησα... Σαν σκέτο ακουστικό ειμαι βέβαιος ότι το mh1 θα είναι καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Headphone deals

Στην μαύρη Παρασκευή τα είχαν βγάλει 15 ευρω... Για μένα όμως που στο κινητό έχω μόνον την βιβλιοθήκη μου από το σποτιφαι, δεν θα ήταν δυνατή η χρήση του ατού του ακουστικού, δηλαδή της χρήσης Dirac, οπότε δεν το προχώρησα... Σαν σκέτο ακουστικό ειμαι βέβαιος ότι το mh1 θα είναι καλύτερο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το είδα και πριν αλλά δεν έδωσα σημασία. Τι εννοείτε "χρήση dirac" στα ακουστικά? Εγώ αν κατάλαβα καλά, όπως είδα και την εφαρμογή στο store, έχει κάποια eq presets για τα μοντέλα ακουστικών της εταιρίας. Δε μετράς κάτι, δε ρυθμίζεις κάτι απλά δοκιμάζεις και επιλέγεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Έχω καταλάβει κάτι λάθος?

Καμπύλες eq βάσει της μετρημένης απόκρισης 4 ακουστικών της εταιρείας είναι.
Reference και μερικές με διαφορετικά επίπεδα ενίσχυσης χαμηλών, καθώς όλοι με το μπάσο φαίνονται να σαλιαριζουν τελευταίως.