Ε πες και κανένα πλεονέκτημα... Πάντως από το graph φαίνεται ωραία ισορροπημένο. και πολύ φυσιολογικές οι παραμορφώσεις. Παρόλα αυτά είχα διαβάσει ότι είναι σκληρό. Οξύμωρο. Δεν ξέρω...
| Model | RRP EUR | Black Friday Price | Discount (%) |
| TrueConnect (Carbon Black and Cloud White) | 179.95 | 129.95 | 28% |
| T20 | 159.95 | 111.95 | 30% |
| T20i | 169.95 | 118.95 | 30% |
| MA750 | 89.95 | 62.95 | 30% |
| MA750i | 99.95 | 69.95 | 30% |
Yamaha Rn303d.
https://www.amazon.de/dp/B06XKJ2GK4
Τα Meze 99 classics κοστίζουν 289 και 189 τα Neo.
Περαν της επένδυσης ξυλου έχουν αλλες διαφορες; Γιατι τα Neο έχουν πολύ καλη τιμη σε σχέση με Ελλαδα.
Στην μαύρη Παρασκευή τα είχαν βγάλει 15 ευρω... Για μένα όμως που στο κινητό έχω μόνον την βιβλιοθήκη μου από το σποτιφαι, δεν θα ήταν δυνατή η χρήση του ατού του ακουστικού, δηλαδή της χρήσης Dirac, οπότε δεν το προχώρησα... Σαν σκέτο ακουστικό ειμαι βέβαιος ότι το mh1 θα είναι καλύτερο.Εδώ και μια εβδομάδα έχω για το κινητό τα XTZ 12, με dirac παρακαλώ, μέσω της δωρεάν εφαρμογής της XTZ από το playstore (βέβαια dirac έχουν μόνο μέσω της εφαρμογής, και όχι άλλων πχ youtube).
Πολύ καλά, όταν ενεργοποιείται το dirac κάνει τη διαφορά. Δεν τα έχω δοκιμάσει με ιδιαίτερο ενισχυτή ακουστικών, πάντως φαίνεται να οδηγούνται σε ανεκτό επίπεδο και από το κινητό.
Στην μαύρη Παρασκευή τα είχαν βγάλει 15 ευρω... Για μένα όμως που στο κινητό έχω μόνον την βιβλιοθήκη μου από το σποτιφαι, δεν θα ήταν δυνατή η χρήση του ατού του ακουστικού, δηλαδή της χρήσης Dirac, οπότε δεν το προχώρησα... Σαν σκέτο ακουστικό ειμαι βέβαιος ότι το mh1 θα είναι καλύτερο.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.