Headphone Deals

Σε περίπτωση που περάσει τελωνείο, δε ξέρω κατά πόσο καλή περίπτωση μπορεί να είναι, ειδικά με την τωρινή κακή ισοτιμία με το $. Πριν ένα 10μηνο που πήρα τα δικά μου, το amazon.it τα είχε 225 . (μιλάω για τα Fidelio X2)

Επίσημα η ατέλεια είναι στα 45 και υπολογίζουν και τα μεταφορικά μαζί.
(δλδ αν πάρεις κάτι 40 + έξοδα αποστολής 20 σύνολο 60 για το τελωνείο)
Μέχρι τα 150 πληρώνεις μόνο ΦΠΑ και πιο πάνω έχει και δασμό.
Συνήθως μέχρι 100 περνάει.
Φυσικά αν για οποιοδήποτε ποσό δεν περάσει ελεύθερα πληρώνεις και έξοδα τελωνείου - αεροδρομίου - αποθήκης κλπ
ανάλογα με την εταιρία που έκανε τον εκτελωνισμό.

Last edited:
Tα philips X2 πάλι γύρω στα 230 ευρώ.
250 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά
Προσοχή διαλέξτε το amazon όχι third party μαγαζί. Εχουν θεματάκια ποιότητας παραγωγής από ότι διαβάζω και η πολιτική επιστροφής του amazon είναι άριστη

Eίπα να επιλέξετε το amazon. Aυτό που δε στέλνει Ελλάδα είναι third party κατάστημα.
Λες να τα κατέβασα από το κεφάλι μου τα μεταφορικά :silly:

Eντιτ Για να βοηθήσω πατάμε εκεί που λέει 5 neu ab 233.. Και στα καταστήματα διαλέγουμε το amazon.de και πατάμε το κιτρινο κουμπί που αντιστοιχεί στο add to cart
Μόνο που παρατηρώ τώρα ότι εχει dispatch σε 1 με δύο μήνες...

Last edited:
Update για τα Χ2 "In stock soon. Order now to get in line. First come, first served." Στα 230,93 ευρώ.

AKG K702 125 λίρες μαζί με μεταφορικά έρχεται γύρω στα 180 ευρώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαι ντακάκι παρέα Denon-300USB 180 λίρες - 253 περίπου ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. 390 στο σκρουτζ

Μου ήρθε αυτό σήμερα:

AKG_Skroutz.png

κανένα θέμα.
55Ω είναι.
Είναι και ανοιχτού τύπου και δεν σε κόβουν από το περιβάλλον.
Σταθερή αξία.

ρε παιδιά...δεν χρειάζεται τίποτα.
Εγώ 25 χρόνια από εξόδους μηχανημάτων άκουγα και με 600άρια ακουστικά και με 400άρια...
Μετά ...μάθαμε ότι υπάρχουν και ενισχυτές ακουστικών...για να τους κάνουμε πλούσιους -bye-

Ειναι καλή η τιμή να τα τσιμπήσω?
Θα ειναι ξεκουραστα ? Λογικα οχι πανω απο 2.5 ωρες χρήση.
Υπάρχει κατι αλλο που να κοιτάξω σε αυτό το κόστος η και λίγο παραπάνω ?