Headphone Deals

Bang & Olufsen BeoPlay H6 200 ευρώ. Συνήθως κινούνται στα 300 πάνω-κάτω. Όμορφα είναι , από ήχο δεν τα έχω ακούσει αλλά έχω διαβάσει καλά πράγματα.

Ήρθανε τα philips fidelio x2 :)
Νωρίτερα απ ότι περίμενα.
Είναι όντως κολλημένα τα pads με κόλλα πάνω στις βίδες. Δοκίμασα να βγάλω το ένα και βγήκε μια χαρά και ξαναμπήκε στη θέση του μετά. Η κόλλα δεν είναι χυμένη από δω και από κει οπότε δε θα το κάνω θέμα να μπλέξω με επιστροφές στο Amazon.de
Όντως είναι αρκετά εύκολα.Παίζουν κανονικότατα από το oneplus one και η focusrite 2i2 τα έχει άνετα. Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ήχος καλοζυγισμένος. Ούτε επιθετικός ούτε ιδιαίτερα laid back. Ικανοποιητική επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο (αυτή τη στιγμή ακούω τα χέρια μου να πατάνε τα πλήκτρα) κάτι απαραίτητο για την περίπτωση μου. Στρώσιμο τώρα σιγά σιγά :)

Καλοάκουστα τα x2
Είμαι σίγουρος οτι θα τα καταευχαριστηθείς
Στα δικά μου υπηρχε μια μικρή πίεση εφαρμογής λόγω μεγέθους κεφαλής (κεφάλας γάρ...χαχαχα) αλλά μετά απο
ελάχιστες ώρες χρήσης πήραν το σχήμα και πλέον είναι ανετότατα
Και πάλι ευχές για όμορφες ακουστικές απολαύσεις

Θανάση,με γεια!
Περιμένουμε κανονικό review οταν στρώσεις.

τα τσοπερίδια verde είναι ήδη στο πορτμπαγκάζ....
να ξεκαθαρίσω με κάτι υποχρεώσεις και ύστερα να τα δώ...

Φέρτα αύριο μαζί σου.

πού να κουβαλάω τώρα συμπράγκαλα.... -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

λοιπόν...
φαίνεται ότι είναι κλώνοι (ή βασίζονται) σ αυτά
http://www.whathifi.com/panasonic/rp-htx7/review

από την άλλη στο σκρουτζ τα βρήκα να ξεκινάνε από 39...

το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον.

Welcome :p

20160318_184742.jpg

Σε σχέση με τα mh1 τι λένε; το μπάσο σίγουρα θα ναι περισσότερο. Το θέμα είναι να μην καπελωνει το σύμπαν.

Καμμια σχέση .
Ειναι αρκετά ουδέτερα λίγο που τα δοκίμασα (ευηχα, λογικά με λιγο χαμηλοτερα tremble).Εδω έδωσα μπασο απο το EQ :p
Ειναι εκπληκτικά ανετα στο κεφάλι , και το αφτί μπήκε ολο μέσα !

Οφείλω να γράψω για την αριστη εξυπηρέτηση απο το κατάστημα.Μεχρι και τηλέφωνο με πηραν να απολογηθούν επειδη η μια συσκευασία ηταν ζορισμένη και αν ηθελα , μπορουσα να ακυρώσω την παραγγελια και να μην παραλάβω (το δεμα ειχε ηδη φτάσει Αθηνα).
Πλήρωσα με paypal και ειχα δωρεαν μεταφορικά με speedex !

Tα ασπρα λίγο που τα φόρεσα , δεν μου φάνηκαν πολύ ... γυν .... ασχημα στο κεφάλι μου :earmuffs:
Τα πράσινα δεν τα εχω ανοίξει ακομα.
Για 19 ειναι ληστεία.Στη συσκευασια εγραφαν 59 νομίζω.

Last edited:
Υπέροχα, αυτά η τα Superlux;

Διπλά λεφτά (δες που καταντήσαμε :p )
Tα superlux ισως να ειναι καλύτερα , αλλα με αυτα βγαινεις εξω στο δρομο και απολαμβάνεις απενοχοποιημένα μια χαρά τη μουσική σου ...