Headphone Deals

Ευχαριστώ! Είναι λίγο φωνακλάδικα (όπως συνήθως είναι τα ευαίσθητα ακουστικά), μπάσο έχουν ικανοποιητικό (punchy αλλό όχι με μεγάλη έκταση), πρίμα μαζεμένα και κάπως στεγνά, χωρίς ιδιαίτερη έκταση. Δεν είναι τέρατα ανάλυσης (δηλ. δεν ακούω μεγάλη διαφορά αν τα βάζω κατευθείαν στο laptop ή ακούω μέσω του mojo). Στα συν τους ότι δεν ακούγονται ιδιαίτερα "κλειστού τύπου", ίσως επειδή είναι μικρά σε μέγεθος. Σε άνεση τους βάζω 10.

Είναι η καλύτερη τιμή που έχει βάλει το amazon.co.uk στα συγκεκριμένα ακουστικά ever.

2.PNG

Με δεύτερη καλύτερη τιμή τοποθετημένη το 2010.
Αξίζει την υπέρβαση νομίζω αλλά πάνω από όλα οι προτεραιότητες... Δυστυχώς

Εντωμεταξύ εγώ είχα αγοράσει το συγκεκριμένο ακουστικό ακριβώς 30 μέρες πριν στις 224 λίρες περίπου.
Εστειλα λοιπόν ένα mail στο contact us με σύνδεσμο την αγορά μου και τους είπα ευγενικά αν ήταν δυνατό κάποιο refund επειδή γνωρίζω ότι έχουν πολύ καλή πολιτική σε αυτά τα θέματα. (τα price refunds ισχύoυν για 7 μέρες μετά την αγορά όχι ένα μήνα παρεπιπτόντως)
Εριξα άδεια για να πιάσω γεμάτα ουσιαστικά.

Μετά από λίγες ώρες μου ήρθε η εξής απάντηση:

I can certainly understand your concern regarding the price of the item "Sennheiser HD 600 - Open Monitoring Headphones"

To help you with this, I've looked at your order and can see that the price of Sennheiser HD 600 - Open Monitoring Headphones has dropped since you placed your order.

Under the circumstances, I'll make a one-time exception for you and I’ve requested a refund of £38.28 to the payment card associated with your order, which should be processed within 2 to 3 business days. Please note, this doesn't include your bank’s processing time. You’ll see this amount credited on your next statement.

When the refund is completed, we'll send you an e-mail letting you know the date, amount and payment details

Λέγονται πολλά για τις συνθήκες εργασίας αλλά όσον αφορά το customer service οι άνθρωπο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ

Μετά απο αυτο νομίζω πως δικαιώνεις πλήρως την υπογραφή σου.

Σιγουρα ειναι η ευχαριστη ειδηση της ημερας...τουλαχιστον στο συγκεκριμενο thread
Τους ξιζουν συγχαρητηρια αλλα και σε σενα για την επιμονη σου
Μπραβο