Headphone Deals

Από Θωμά;
Για Γερμανία εννοείς; Γιατί για Ελάντα είναι +20!

Από ιταλικό Αμαζόνα για Ελλάδα έρχεται στα 70 ευρώ. Νομίζω ότι είναι κελεπούρι. Το παίρνει και αν δεν του αρέσει το πουλάει για 50-60 ευρώ στις αγγελίες. Αλλά δε θα το πουλήσει. Γιατί το μαραφέτι αυτό παίζει μουσική, ούτε φλατ είναι, ούτε για μηχανικούς ήχου, ούτε ξερό, ούτε στεγνό ούτε τίποτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωκράτης ακούει;

Από ιταλικό Αμαζόνα για Ελλάδα έρχεται στα 70 ευρώ. Νομίζω ότι είναι κελεπούρι. Το παίρνει και αν δεν του αρέσει το πουλάει για 50-60 ευρώ στις αγγελίες. Αλλά δε θα το πουλήσει. Γιατί το μαραφέτι αυτό παίζει μουσική, ούτε φλατ είναι, ούτε για μηχανικούς ήχου, ούτε ξερό, ούτε στεγνό ούτε τίποτα.

Σωκράτης ακούει;

Ωρέ μπράβο ο ιταλόαμαζόνας!!
Συμφωνώ!!! Ακόμα κ εμένα με τρώει το χέρι μου αλλά basta!!!!

Εσύ, μας χρωστάς δυό λογάκια για τα made in Austria K240/600 ε; Να τα λέμε αυτά!! :) :)

Γιατί σας χρωστάει αυτός?
εγώ σας τα έχω πει χρόνια τώρα.
Πάρτε 240 είτε στα 50Ω είτε στα 600 αν γουστάρετε παρελθόν (ένδοξον)

Πάντως ο Εκτορας προχτές 61 τα πήρε και μαζί με μερικά ακόμα που ήθελα τα γλυτώσαμε τα κερατιάτικα του Θωμά.
Αλλωστε είναι η καλύτερη λύση αυτή.
Αυτό είναι το hifi pooling που λεν...

Εσύ, μας χρωστάς δυό λογάκια για τα made in Austria K240/600 ε; Να τα λέμε αυτά!! :) :)

Μα...έγραψα πιο πάνω:
Γιατί το μαραφέτι αυτό παίζει μουσική, ούτε φλατ είναι, ούτε για μηχανικούς ήχου, ούτε ξερό, ούτε στεγνό ούτε τίποτα.
Δεν είναι δυο λογάκια αυτά; Τώρα με ξέρεις εμένα, δε γράφω σεντόνια, αλλά θα γράψω λίγο παραπάνω όταν στρώσουν τα μαραφέτια. Επειδή δεν ακούω πολύ με ακουστικά, αυτό θα αργήσει λίγο.

Νταξ αυτό το νήμα πρέπει να το μπανάρω...
Ή αλήθεια είναι πως δεν με βάζουν σε πειρασμό..

Μάνο, ένα νήμα με προσφορές ενισχυτών πλιζζ

-bye-

Παρεμπιπτόντως αν τα χτύπησε κανείς ας μας γράψει ένα μήνυμα εδώ πέρα να χαρούμε και μεις λίγο που μας τρέχει το σαλάκι.
Δυστυχώς πλέον είναι μόνο από third party μαγαζί που γενικά δεν εμπιστεύομαι.
Τότε ήταν κατευθείαν από το amazon.

Aτιμη κοινωνία να μην φροντίζεις να έχουμε μια 700αρού στην άκρη να αγοράσουμε ναυαρχίδα...
Πρωτοκοσμικά προβλήματα...

Είναι third party μαγαζί που "μόλις άνοιξε" και χωρίς αξιολογήσεις.
Αμα βλέπετε κάτι τέτοια με τρελές τιμές που να γράφουν επικοινωνήστε μαζί μας κτλπ είναι κατά 99,99% μούφα.
Εχει γεμίσει το amazon με τέτοια τελευταία δυστυχώς...

Όταν βλέπεις Seller Information όπως του τύπου ("##Kauf? Fragen hier,* *info [AT] artikel-neu,de ") και μηδενικές αξιολογήσεις, μακριά...

Καλά που το είπατε, μην την πατήσουμε καμια φορά...

Όμως τη στιγμή που είναι πωλητής μέσα στο amazon, δεν έχεις την προστασία του amazon?

Aν λέει sold by τάδε third party μαγαζί και fullfilled by amazon τότε και την πληρωμή και την αποστολή και τις εγγυήσεις και τυχόν επιστροφές της αναλαμβάνει το amazon.
Aν όχι τότε όλη την διαδικασία την αναλαμβάνει το τάδε μαγαζί.
Αυτό που κάνει το amazon είναι να φροντίζει να μην χρεωθεί από την αρχή η κάρτα σου αν πρόκειται για μούφα όπως την συγκεκριμένη.

Και μιας που συζητάμε για το amazon δεν είναι και αυτό αλάνθαστο.
Στη προσφορά που είχα γράψει σε προηγούμενη σελίδα με τα fidelio στις 117 λίρες (πώληση εξ ολοκλήρου από το amazon) έπεσε άκυρο...
Μετά από αρκετές μέρες έστειλαν mail σε όλους όσους είχαν παραγγείλει λέγοντας τους ότι ακυρώνεται η συναλλαγή γιατί δεν μπορούσαν ανταποκριθούν στη ζήτηση...
Μάλλον θα έπρεπε να το είχαν σκεφτεί νωρίτερα αυτό...

Καλό χρυσό το amazon αλλά όσο μπορούμε και όπου αξίζει βέβαια καλό θα ήταν να στηρίζουμε και τις αντιπροσωπείες και τα καταστήματα εδώ στην Ελλάδα.
Και αυτή την λογική έχουμε πιστεύω οι περισσότεροι βέβαια αλλά καλό είναι να τονίζεται

Περίπου ότι κάνει και το paypal δηλαδή, ή το aliexpress. Και αν τελικά δεν τα βρεις με τον πωλητή κάνεις escalate την υπόθεση στο amazon;