Heartbreak Hotel

Re: Απάντηση: Heartbreak Hotel

Τώρα έχω πάθει ένα μικρό εγκεφαλικό . Ο ´Λύμπε πρότεινε Grand Funk .

Νόμιζες ότι τα ξέρεις όλα ε;
και που να δείς με ποιό έχω περάσει αγκαλιά 2 χρονάκια απ τη ζωή μου.

B000002O4H.01.LZZZZZZZ.jpg

το διπλό Αμερικάνικο - όχι τη μονή βερσιόν που είχε βγεί εδώ...
αχ πως νοσταλγώ τα χρόνια της αθωότητας:rolleyes:

μετά...ήρθε ο Λουί...και τίποτα πιά δεν ήταν ίδιο :antlers:

και μιά και το αναφέραμε , πάρτε ένα δείγμα στίχων macho rock

A little girl asked me what am I gonna do,
When I get old and blue and worn clear through?
And I say by that time I ought to be in my prime,
Im gonna strut like a cock until Im ninety-nine.

Re: Απάντηση: Heartbreak Hotel

The white album ?

σίγουρα Οχι: μετά τη β πλευρά αρχίζει και κάνει νερά :popcorn:

εγώ για να βάλω υψηλή βαθμολογία πρέπει όλα τα tracks να είναι πολύ καλά. Τότε βάζω 4-4,5 (στα 5).
Αν τώρα έχει κι αυτό το extra essence, του βάζω 5. :grandpa:
εγώ πχ 5 βάζω στην μπανάνα.
ο χέφε στο Caravanserai
ο Ντοκ στο Third

Απάντηση: Re: Heartbreak Hotel

μα δε μπορεί....
θα βρούμε ένα (1)....

πιστευω πως αν δε βρεθουν τουλαχιστον καμια 20αρια θα πρεπει να το κλεισετε το μαγαζι της μουσικης κατηγοριας. θα σημαινει πως μιλαμε στα κουτουρου, αλλο εννοει ο ενας ως "συγκλονιστικο αλμπουμ" και αλλο ο αλλος κτλ.

Ας βαλει βαθμο οποιος του αρεσει η τζαζ και εχει ακουσει το Bitches Brew, ετσι για να εχουμε ενα σημειο αναφορας.

Ειναι και το αλλο θεμα, αυτο του μουσικου "σκοπου" που υπηρετει ο καθε δισκος. πχ, το Panthalassa ειναι αλμπουμ κοντα στα 10/10 για μενα, αλλα δεν μπορω να μην του "καταλογισω" πως αποτελειται απο ρεμιξ. 9 βαζω και στο Leftism των Leftfield αλλα παντα κατω απο το πρισμα της electronica. Επισης, αυτη τη στιγμη ακουω το track "journey in Satchidananda", της Alice Coltrane, το οποιο ειναι κανονικο 10αρι απ'ολες τις αποψεις. Δε συγκρινεται δηλαδη με τους Leftfield, αν και η βαθμολογια που θα τους εβαζα ειναι κοντα η μια στην αλλη.

Last edited:
. υπαρχει καποιος που μπορει να βαλει στον λοχια Πιπερη κατω απο 10 / 10 .?

.

εγω παντως δεν του βαζω 10 γιατι ποτε δε με εχει συνεπαρει συναισθηματικα, ολοκληρο το αλμπουμ. Καποια κομματια του, ναι, αλλα οχι στο συνολο. Καπου στο 8,5-9 για μενα.

Απάντηση: Re: Heartbreak Hotel

πιστευω πως αν δε βρεθουν τουλαχιστον καμια 20αρια θα πρεπει να το κλεισετε το μαγαζι της μουσικης κατηγοριας. θα σημαινει πως μιλαμε στα κουτουρου, αλλο εννοει ο ενας ως "συγκλονιστικο αλμπουμ" και αλλο ο αλλος κτλ.

Ειναι και το αλλο θεμα, αυτο του μουσικου "σκοπου" που υπηρετει ο καθε δισκος. πχ, το Panthalassa ειναι αλμπουμ κοντα στα 10/10 για μενα, αλλα δεν μπορω να μην του "καταλογισω" πως αποτελειται απο ρεμιξ. 9 βαζω και στο Leftism των Leftfield αλλα παντα κατω απο το πρισμα της electronica. Επισης, αυτη τη στιγμη ακουω το track "journey in Satchidananda", της Alice Coltrane, το οποιο ειναι κανονικο 10αρι απ'ολες τις αποψεις. Δε συγκρινεται δηλαδη με τους Leftfield, αν και η βαθμολογια που θα τους εβαζα ειναι κοντα η μια στην αλλη.

:chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Heartbreak Hotel

σίγουρα Οχι: μετά τη β πλευρά αρχίζει και κάνει νερά :popcorn:

εγώ για να βάλω υψηλή βαθμολογία πρέπει όλα τα tracks να είναι πολύ καλά. Τότε βάζω 4-4,5 (στα 5).
Αν τώρα έχει κι αυτό το extra essence, του βάζω 5. :grandpa:
εγώ πχ 5 βάζω στην μπανάνα.
ο χέφε στο Caravanserai
ο Ντοκ στο Third

Αφεντικό
ας πούμε στην μπανάνα , που είναι φοβερή , αλλά δεν ανέχομαι το heroine και το πηδάω , μπορώ να βάλω 5 ή όχι ;

Αρα στίβουμε το κεφάλι μας και τη δισκοθήκη μας και ερχόμαστε με τα 5άρια μας...