Heavy Rain

1) mpaineis sto evrwpaiko store

2) pigaineis epanw de3ia pou grafei "reedem codes"

3) eisageis ton 12psifio kwdiko pou 8a pareis apo to site pou egrapsa stin proigoumeni selida ( ennoeitai sou to dinei to site afotou epilekseis ta swsta stoixeia sto mini-game)

4) voila!

μπορει να παει και στο account management κλπ

μολις τελειωσα το demo και μου φανηκε παρα πολυ καλο.θα περιμενω και το ολοκληρωμενο παιχνιδι να δω αν θα ειναι καλυτερο απο το fahrenheit που μου αρεσε παρα πολυ

Eυχαριστω και εγω τον φιλο για τον κωδικο.Σαφως το πιο κινηματογραφικο παιχνιδι με αριστα γραφικα.Το gameplay το περιμενα διαφορετικο αλλα παρολα αυτα πολυ καλο παιχνιδι.

Κοντευω να το τελιωσω απο οτι φανταζομαι , οσοι το εχουν μακρια απο ξενα sites κυκλοφορουν πολλα βλαμμενα που λενε πως τελιωνει

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    49 KB · Views: 13
  • 2.jpg
    2.jpg
    40.1 KB · Views: 12
  • 3.jpg
    3.jpg
    39.8 KB · Views: 9
  • 4.jpg
    4.jpg
    48.1 KB · Views: 9
  • 5.jpg
    5.jpg
    38.5 KB · Views: 7
για ξαναπεστο...

Μην γυρνατε αριστερα και δεξει στα ξενα sites που αναφερουν το heavy rain , υπαρχουν πολλοι που λενε ποιος ειναι ο δολοφονος και καταστρεφουν το σασπενς

Μην γυρνατε αριστερα και δεξει στα ξενα sites που αναφερουν το heavy rain , υπαρχουν πολλοι που λενε ποιος ειναι ο δολοφονος και καταστρεφουν το σασπενς

Μόλις τελειωσα ενα σεναριο.Γνωριζετε αν ο δολοφονος ειναι παντα ο ιδιος ή αλλαζει αναλογα με τις επιλογες και επιδοσεις που θα εχεις κατα την διαρκεια του gameplay;;;;;

To τελειωσα πολυ γρηγορα και αυτο δεν ειναι καλό.Ελπιζω να υπαρχουν διαφορετικα σεναρια αναλογα με την πορεια του παιχνιδιου και οχι μονο εξτρα chapters τα οποια εγω δεν επαιξα λογω λαθος ισως επιλογων και κακων τεχνικων ικανοτητων(Εγω παντως κολλησα με το παιχνιδι ασχημα και ξεκιναω απο την αρχη νεο)

Δεν κανω spoil:eviltongue:

Όχι φίλε μου, δεν αλλάζει ο δολοφόνος. Όλο το σενάριο είναι "χτισμένο" πάνω σε ένα story. Κάθε στοιχείο που βρίσκεις απλά βοηθάει -ουσιαστικά- το παιχνίδι να σου αποκαλύψει περισσότερα πράγματα και απλά να φτάσεις πιο γρήγορα κοντά του.

Αν πεθάνει πχ. κάποιος από τους χαρακτήρες που ελέγχεις, απλά δε θα βρεις κάποιες έξτρα πληροφορίες που θα σε βοηθούσαν αργότερα στο να συνδυάσεις κάποια στοιχεία.

Τοτε εχει να κανει με την διαρκεια του παιχνιδιου και μονο.....Εγω παντως στους τιτλους τελουν ειδα σσκηνες τισ οποιες δεν επαιξα ποτε στην πορεια που χαραξα

Oπως τα λεει ο AriesGR
Υπαρχει το happy αλλα και το bad end :BDGBGDB55:
Παντως το τελιωσα με το καλυτερο δυνατο σεναριο :a0210: , θα αρχισω μερικα chapters να δω και τα υπολοιπα endings
Φοβερο τι να λεμε απο κατι χαζοblockbuster αστυνομικα του hollywood που κυκλοφορουν ειναι σκαλες πανω

Εγω το αφησα στην τυχη του χωρις να δινω πολυ βαση στις επιλογες και χωρις να ξαναπαιζω τα chapters στα οποια θα μπορουσα να γλιτωσω καποιους χαρακτηρες μου.
Μαλλον γι'αυτο το τελειωσα μεσα σε λιγες σχετικα ωρες.

Τωρα που ξερω τον δολοφονο ομως εχω ξενερωσει.

Ξεκινησα νεο game αλλα..........:frusty:

Εγω το αφησα στην τυχη του χωρις να δινω πολυ βαση στις επιλογες και χωρις να ξαναπαιζω τα chapters στα οποια θα μπορουσα να γλιτωσω καποιους χαρακτηρες μου.
Μαλλον γι'αυτο το τελειωσα μεσα σε λιγες σχετικα ωρες.

Τωρα που ξερω τον δολοφονο ομως εχω ξενερωσει.

Ξεκινησα νεο game αλλα..........:frusty:

+1000 ασε που παν και τα ευρο παει και το Gran...:violent-smiley-030:

Ήρθε χτες (εννοείται από πολύ μακριά...)

Πραγματικά μόλις είδα τα γραφικά στην αρχή, νόμισα ότι βλέπω video με demo του... Playstation 4... Eξωπραγματικά visuals...

Όσο για το παιχνίδι, δε μπορώ να πω ακόμη πολλά γιατί πρόλαβα να παίξω μόνο τον πρόλογο... όμως αυτός ο ιδιότυπος τρόπος χειρισμού πραγματικά καταφέρνει να σε κάνει ένα με τον χαρακτήρα... ζεις τη δράση όσο πουθενά αλλού.

Από ατμόσφαιρα δε, ήξερα ήδη τι θα δω...

Τέλος, ωραία ιδέα αυτή με το χαρτάκι μέσα στη συσκευασία, που το κάνεις Origami όσο φορτώνει για πρώτη φορά το παιχνίδι...

Last edited:
Λοιπόν. Χτες βράδυ έπαιξα ένα τρίωρο. Ρεκόρ για μένα, που μετά από μισή-μια ώρα έχω παρατήσει το PS3 για να κάνω οτιδήποτε πιο ενδιαφέρον.

Απλά έχουμε να κάνουμε με το παιχνίδι της χρονιάς, για μένα πάντα. Έξαιρετική ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία, πλοκή, απίστευτο σασπένς, πρώτη φορά ζεις έτσι τη δράση, αγωνιάς έτσι για τον χαρακτήρα σου.

Τεχνικά, οπτικά το παιχνίδι είναι αριστούργημα, όσα γράφονται σε sites περί κακοσχεδιασμένων background αντικειμένων είναι απλά κακίες, μπροστά σ'έναν τίτλο που όμοιός του δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί.

Μοναδική μομφή ο ήχος, που ως mix είναι λίγο εκτός κλίματος.

Λοιπόν. Χτες βράδυ έπαιξα ένα τρίωρο. Ρεκόρ για μένα, που μετά από μισή-μια ώρα έχω παρατήσει το PS3 για να κάνω οτιδήποτε πιο ενδιαφέρον.

Απλά έχουμε να κάνουμε με το παιχνίδι της χρονιάς, για μένα πάντα. Έξαιρετική ατμόσφαιρα, σκηνοθεσία, πλοκή, απίστευτο σασπένς, πρώτη φορά ζεις έτσι τη δράση, αγωνιάς έτσι για τον χαρακτήρα σου.

Τεχνικά, οπτικά το παιχνίδι είναι αριστούργημα, όσα γράφονται σε sites περί κακοσχεδιασμένων background αντικειμένων είναι απλά κακίες, μπροστά σ'έναν τίτλο που όμοιός του δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί.

Μοναδική μομφή ο ήχος, που ως mix είναι λίγο εκτός κλίματος.

Χαιρομαι που το προσεξες εισαι απο τους λιγους που το επισημαινουν , γαιτι οι περισσοτεροι ειναι κολλημενοι στις απαιτησεις - τεχνικο τομεα και κατηγορια παιχνιδιων οταν κανουν συγκρισεις

Τα γραφικα των χαρακτηρων και πολλων background που προσεξα και σε μικροαντικειμενα δεν υπαρχουν σε κανενα αλλο video παιχνιδι , ουτε καν σε pc
Βεβαια ατελεις παντα υπαρχουν , αλλα να επισημαινουμε ψειρες η μικροατελειες με μεγενθυτικο φακο , οταν το συνολικο αποτελεσμα ειναι πολυ καλο ειναι ΑΝΟΗΤΟ

Η συγκεριμενη σκηνη ειναι για σεμιναριο σωστου προγραμματισμου

http://www.youtube.com/watch?v=wEKMrszypCI

Aς παρουνε μαθηματα απο την quantic dreams , οι σουπερ ντουπερ - βαριες και ασηκωτες 3rd εταιριες που δουλευουν πανω στο hardware ειδiκοτερα στο pc
Που σπαταλανε τσαμπα το πανισχυρο hardware του ,χωρις να καταφερνουν και πολλα
Αν με 256 ram και 7800 gt φτιαχνεις τετοια πραγματα , τι θα εκαναν αν το ps3 ειχε το τωρινο hardware του pc ?

http://www.youtube.com/watch?v=wEKMrszypCI