Heavyweight SET amp

Θ α ηθελα να πω, οτι τις κατασκευες του Σταυρου τις εχω παρακολουθησει ολες απο την αρχη, το ντακ, τα ηχεια, τον προ κ.λ.π.
Εκτος του οτι τα σχρδια των μηχανηματων που κατασκετασε, δεν ακολουθουν την πεπατημενη, ολα ειχαν και αξιολογοτατο ηχο.
Το τελευταιο του ομως δημιουργημα, αυτος ο θεορατος τελικος, που εχει επανω του ισως τα καλυτερα υλικα που μπορει να φερει σημερα ενισχυτης - αλλωστε το κοστος τους το αποδυκνυει - δεν ειναι μονο εντυπωσιακος ως κατασκευη, αλλα περισσοτερο μαλλον εντυπωσιαζει με την ηχητικη του ποιοτητα.
Εχοντας ακουσει τα ηχεια του Σταυρου με εναν SE ειχα βγαλει το συμπερασμα οτι ακουστικα προκειται για δυο πολυ καλα ηχεια. Με τον συγκεκριμενο ενισχυτη, απλα ακουστηκαν υπεροχα.
Σταυρο συγχαρητηρια.

Αποψε δοκιμασαμε να οδηγησουμε τα ακουστικα HD640,τα οποια ανήκουν σε παλιο εκλεκτο μελος του φορουμ:)

Προσωπικα,δεν ανεμενα με τιποτα το ακουστικο σοκ....Τα ακουστικα δεν μου αρεσουν γενικως,δεν τα αντεχω,αλλα αυτο που ακουσα....μαλιστα!!
Διαφανεια απιστευτη,μπασο καταπληκτικο,ατακα και δυναμικα κολαση,μακραν η καλυτερη εμπειρια που ειχα με ακουστικα.
Τα οδηγησαμε και με τον προ μου,με τους σοουτερ και τις ρωσσιδες,αλλα με τις 813 παθαμε ενα πολιτισμικο σοκ.

Αν ειστε οκ,προτεινω το τεστ με τα ακουστικα που προγραμματισαμε να το κανουμε με αυτον.Που'σαι κ.Διανυση?-bye-

Λιγες φωτο του τελικου με τα σενχαι,και μια με τον ευτυχη κατοχο των ακουστικων.
HPIM1906.JPG

HPIM1908.JPG

Αποψε εζησα την μεγαλυτερη audio υπερβολη....1500W απωλειες για 100mW:flipout::flipout::flipout:

Xαλαλι

Χεχε, διορθώνω, τα HD650 (640 δεν υπάρχουν άλλωστε).
Ομολογουμένως και εγώ δεν περίμενα οι 813 να οδηγήσουν με τέτοιον τρόπο τα ακουστικά. Ενώ ο προ με τις ρωσίδες στην αρχή φάνηκε να κάνει πολύ καλά την δουλειά με πολύ δυνατό και σφιχτό μπάσο (αλλά όχι τόσο καλές μεσαίες όσο οι 280 δυστυχώς), όταν συνδέθηκαν τα 650 στις μπόρνες των 8Ωμ (300Ωμ παρακαλώ) ο ήχος απογειώθηκε σε άλλο επίπεδο. Α ρε σίδερα που τους χρειάζονται...
(Χελόου εβριμπάντι)-bye-

Τι 40 τι 50...χεχε
Aπλα επιβεβαιωσα την ασχετοσυνη μου με τα ακουστικα.

Αλλα αυτο που ακουσαμε ειναι ανπιστευταμπλ
813+650 ερωτας.
Αρη ασε τον προ και αρχισε να φυλας για κατασκευη με 813:):)Αυτο θελω να το δω

[off topic]Aρη, μόνο τη δεύτερη φωτο που κάθεσαι στο τελικό να βαλεις στα forums για ακουστικα, θα σε μπανάρουν διαπαντός :flipout: :flipout:

Για τη δοκιμή συμφωνώ παίδες, και λέω να το πάμε για την εβδομάδα μετά τις εκλογές. Μου πεσαν πολλα... [/οff topic]

Re: Απάντηση: Heavyweight SET amp

Χεχε, διορθώνω, τα HD650 (640 δεν υπάρχουν άλλωστε).
Ομολογουμένως και εγώ δεν περίμενα οι 813 να οδηγήσουν με τέτοιον τρόπο τα ακουστικά. Ενώ ο προ με τις ρωσίδες στην αρχή φάνηκε να κάνει πολύ καλά την δουλειά με πολύ δυνατό και σφιχτό μπάσο (αλλά όχι τόσο καλές μεσαίες όσο οι 280 δυστυχώς), όταν συνδέθηκαν τα 650 στις μπόρνες των 8Ωμ (300Ωμ παρακαλώ) ο ήχος απογειώθηκε σε άλλο επίπεδο. Α ρε σίδερα που τους χρειάζονται...
(Χελόου εβριμπάντι)-bye-

Προπολεμική τεχνολογία :flipout:
Στην εποχή της ρομποτικής και της νανοτεχνολογίας ειναι δυνατόν ν ακούμε με λάμπες και μετασχηματιστές ? :grinning-smiley-043

Χαιρετισμούς σε όλα τα Παιδιά απ την Πάτρα...

Τι 40 τι 50...χεχε
Aπλα επιβεβαιωσα την ασχετοσυνη μου με τα ακουστικα.

Αλλα αυτο που ακουσαμε ειναι ανπιστευταμπλ
813+650 ερωτας.
Αρη ασε τον προ και αρχισε να φυλας για κατασκευη με 813:):)Αυτο θελω να το δω

Τωρα που μπηκα και εγω στον χορο ας δηλωσω ευτυχης κατοχος ενισχυτη με τις θηριωδης 813 :grinning-smiley-043
Δεν χορταινω να τον ακουω.

Απάντηση: Re: Heavyweight SET amp

[off topic] Για τη δοκιμή συμφωνώ παίδες, και λέω να το πάμε για την εβδομάδα μετά τις εκλογές. Μου πεσαν πολλα... [/οff topic]

No worries man, και εμείς όπως βλέπεις είμασταν απασχολημένοι....:slapface:

@Morfeas: It's good to be back:grandpa:

@Τακης

Ευχαριστω φιλε

@Γιωργο
Αντε κατεβα με τα 701

Κωστα καλοριζικο το μηχανημα.Ξερεις εσυ:)

@Tzim
Τελικα λαμπες μπλιαχ,κορνες μπλιαχ,που παμε ρε φιλε?Να παρουμε κανενα μπερι και ενα γιαμαχα να ησυχασουμε?