Heed Quasar παράξενο πρόβλημα.

Θέλω όμως να δω ότι αν είναι οντος πρόβλημα του phono και δεν είναι τπτ πρόβλημα δικό μου γιατί και αυτός που με έστειλε στην exclusive audio και αυτός εδώ που είναι και καιρό μέλος του forum με αρκετά post που μου το πούλησε με βεβαίωναν ότι είναι σε άριστη κατάσταση.
Τελικά οι ποιο σίγουρες αγορές είναι μέσω ebay που έχεις και τις 7 μέρες προστασίας αγοράς να το γυρίσεις πίσω και με χρήστες που μένουν στην πόλη σου ώστε να το δεις από κοντά. Να πω την αλήθεια πριν την αγορά του συγκεκριμένου ήμουν διστακτικός ακριβώς λόγο ότι δεν μπορούσα να το δώ από κοντά αλλά πείστηκα γιατί αυτός που το πούλαγε είναι παλιό μέλος αυτού του forum.
Αν πάνε όλα στραβά και είναι κάποια βλάβη που δεν φτιάχνετε τουλάχιστον θα έχω το τροφοδοτικό και μπορεί να πάω σε αγορά ενός heed mm.

Ελπίζω να διορθωθεί (σημ. : αν έχει οντως πρόβλημα) αλλιώς θα έχεις φορτωθεί ένα μηχάνημα ελαττωματικό που κάποιος το πούλαγε σαν "άριστη κατάσταση "

Δεν θέλω να αρχίσω να κατηγορώ κανέναν χωρίς πρώτα να βεβαιωθώ ότι όντος είναι πρόβλημα του μηχανήματος. Εχώ βρεί καποιους τεχνικούς που όταν βρώ χρόνι θα πάμε το κοιτάξουν και να το ακούσουμε μαζί.

Θέλω όμως να δω ότι αν είναι οντος πρόβλημα του phono και δεν είναι τπτ πρόβλημα δικό μου γιατί και αυτός που με έστειλε στην exclusive audio και αυτός εδώ που είναι και καιρό μέλος του forum με αρκετά post που μου το πούλησε με βεβαίωναν ότι είναι σε άριστη κατάσταση.
Τελικά οι ποιο σίγουρες αγορές είναι μέσω ebay που έχεις και τις 7 μέρες προστασίας αγοράς να το γυρίσεις πίσω και με χρήστες που μένουν στην πόλη σου ώστε να το δεις από κοντά. Να πω την αλήθεια πριν την αγορά του συγκεκριμένου ήμουν διστακτικός ακριβώς λόγο ότι δεν μπορούσα να το δώ από κοντά αλλά πείστηκα γιατί αυτός που το πούλαγε είναι παλιό μέλος αυτού του forum.
Αν πάνε όλα στραβά και είναι κάποια βλάβη που δεν φτιάχνετε τουλάχιστον θα έχω το τροφοδοτικό και μπορεί να πάω σε αγορά ενός heed mm.

δεν δουλεψε τελικα ε? κριμα .παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις. θα σου προτεινα να παρεις το πικαπ και το phono και να πας σε καποιον τεχνικο ,στον κυριο Ιωνα θα σου προτεινα και γω:smile: και να τσεκαρει το ολο σετ.

δεν δουλεψε τελικα ε? κριμα .παντως μην κανεις βιαστικες κινησεις. θα σου προτεινα να παρεις το πικαπ και το phono και να πας σε καποιον τεχνικο ,στον κυριο Ιωνα θα σου προτεινα και γω:smile: και να τσεκαρει το ολο σετ.

Μα αυτός είναι ότι μου είπε ότι το phono δουλεύει άψογα και σε mm , mc και δεν έχει πρόβλημα :P. Ασε έχω βρεί κάποιους άλλους να δω τι παίζει.

Πήρα τηλέφωνο στην east electronics και μου είπαν ότι μπορώ να το πάω να το κοιτάξουν και ακόμα να πάρω και το πικάπ μου μαζί αν θέλω

http://www.eastelectronics.gr/επικοινωνία/

θα το πάω από βδομάδα να λύσω το μυστήριο αν και πλέον υποψιάζομαι τι παίζει.. To ποιο παράξενο είναι ότι το phono παράγει υπερβολικό θόρυβο ακόμα και το πικάπ να μην είναι συνδεδεμένο πάνω του. Δλδ αν γυρίσω το διακόπτη στο phono stage του rotel και ανεβάσω την ένταση των ηχείων στο τέρμα δεν ακούγετε σχεδόν τπτ. Αντιθέτως αν το κάνω αυτό στο κανάλι του heed ακόμα και στον μισό της έντασης του ενισχυτή ακούγετε υπερβολικό φύσημα. Ιδίως στο κανάλι που υπάρχει το πρόβλημα το φύσημα που ακούγετε είναι στο διπλάσιο της έντασης.
Λέω να στείλω σήμερα και ένα email στην heed να τους περιγράψω το πρόβλημα να δω τι θα μου πουν και αυτοί από εκεί.

Τα μηνύματα που προηγήθηκαν και αποτελούν κριτική στη Διαχείριση και στη διαχειριστική πρακτική διαγράφτηκαν κατ' εφαρμογή του άρθρ. 2.6 εδ. β´του Κανονισμού Λειτουργίας.

Τα μέλη ενδέχεται να έχουν απορίες για κάποιες ενέργειες της διαχείρισης, πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι η Διαχειριστική Ομάδα έχει τη συνολική εικόνα των θεμάτων, γνωρίζει το ιστορικό και τις λεπτομέρειες των ζητημάτων και ως εκ τούτου έχει και την πλήρη ευθύνη.

Εξηγήσεις πάντως μπορούν να δοθούν κατ' ιδίαν με p.m.
Η ΔΟ είναι πάντα ανοιχτή στην επικοινωνία με τα μέλη.

Εξηγήσεις πάντως μπορούν να δοθούν κατ' ιδίαν με p.m.

Να σε διορθώσω Μιχάλη..Καμμία εξήγηση δεν δίνεται για διαχειριστικές αποφάσεις,
ούτε με pm διότι θα πρέπει να αναρτούμε και το ιστορικό που μας οδηγεί στην κάθε απόφαση.
Γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να απασχολούμαστε όλη μέρα στο να δίνουμε απαντήσεις
κατ´ιδίαν.

Εποικοινώνησα με την east electronics και μου είπαν ότι θα περάσουν αύριο να το παραλάβουν και να κάνουν έναν έλεγχο .Αντε να δούμε τι συμβαίνει γιατί έχει γίνει σίριαλ. Πάντως το support της heed είναι ανύπαρκτο. Τους έχω στείλει email από την δευτέρα περιγράφοντας το πρόβλημα με τον αριθμό πλαισίου της συσκευής αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Τελικά παιδά το έφτιαξα!!!. Μιλάμε απίστευτο και μια μικρη παρατήρηση μου έλυσε το πρόβλημα. Ολες αυτές τις μέρες που είχα αυτό το πρόβλημα δεν μπορούσε να μου ξεκολήσει από το μυαλό ότι ο κ.Ιωννάς είχε δει το μηχάνημα και το είχε βγάλει μια χαρά όπως και ότι μου είχε πει παίξε με τα καλώδια. Με τα καλώδια βέβαια είχα παίξει αλλά δεν είχα δει αποτέλεσμα.
Οπως είπα αύριο θα το πήγαινα στην east electronics να το δούνε έτσι είπα να δοκιμάσω μια τελευταία φορά να δω τι γίνετε. Αυτό που παρατήρησα τώρα και που παραδόξως δεν είχα παρατηρήσει τόσο καιρό ήταν ότι το ένα καλώδιο του πικάπ κούμπωνε μια χαρά ενώ το κόκκινο του ενώ κούμπωνε δεν πήγαινε προς τα μέσα στις υποδοχές του phono δλδ σαν να κόλαγε λίγο πριν τερματίσει.
Θυμήθηκα ότι πριν χρόνια μου είχε κοπεί το ένα καλώδιο και το είχα πάει για αντικατάσταση στον ορφεά. Είπα να δοκιμάσω και παίξω ξανά με τα καλώδια. Τα πίεσα, τα γύρισα και ξάφνου εκεί που παιδευόμουν ακούω ένα τσικ και στιγμιαία μια επαφή και ο ήχος να γίνετε κανονικός!. Αρχισα τους πειραματισμούς και μετά από λίγη ώρα βρήκα την επιθυμητή θέση και πλέον το phono δουλεύει κανονικά.
Για άλλη μια φορά θέλω να ζυτήσω συγνώμη ιδίως από καταξιωμένους τεχνικούς όπως τον κ.Ιωαννα της exclusive audio που έμμεσα τους αμφισβήτησα. Μιλάμε πάντως απίστευτο phono τώρα ακούω τους cinematic orchestra το in the motion και μιλάμε έχει δώσει απίστευτη ένταση και δυναμική στην μουσική.

thx ρε παιδιά με ταλαιπώρησε αλλά πιστεύω θα με ξεπληρώσει με τον ήχο του :P

Να προσθέσω ότι και το παιδί που το αγόρασα από εδώ ήταν ανοιχτός σε ενδεχόμενο αν δεν δουλεύει να του το γύριζα πίσω. Αυτό που με κράταγε ήταν μια αμφιβολία που είχα στο τι συμβαίνει.

Τελικά παίρνω πίσω αυτό που είπα για το support της heed audio. Σήμερα μου στείλανε email και μου είπαν ότι να τους το στείλω πίσω και θα το φτιάξουν χωρίς καμία χρέωση! Μιλάμε και εγώ δεν το πίστευα που το διάβαζα. Φυσικά τους έστειλα απάντηση και τους είπα ότι τελικά ήταν πρόβλημα με λάθος σύνδεση των καλωδίων.

:ernaehrung004:
Να προσθέσω ότι και το παιδί που το αγόρασα από εδώ ήταν ανοιχτός σε ενδεχόμενο αν δεν δουλεύει να του το γύριζα πίσω. Αυτό που με κράταγε ήταν μια αμφιβολία που είχα στο τι συμβαίνει.